Welcome Robert
Zagreb, 08.06.2007. 21:17 (Vipnet)
Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić i sportski direktor Zoran Mamić javili su iz Torina fantastičnu vijest u Zagreb danas.
Robert Kovač nakon razgovora s novim trenerom Juventusa, Ranierijem, odlučio je prihvatiti ponudu zagrebačkih modrih.
Kovač će uskoro potpisati ugovor u trajanju od tri godine i najavljen je njegov dolazak na drugi dio priprema za novu sezonu čiji je početak predviđen za 23. lipnja.
"Iznimno mi je drago da smo uspjeli okruniti razgovore, te da ću se priključiti Dinamu. Svjestan sam uloge koja se od mene očekuje i vjerujem da neću razočarati naše navijače. Dinamo je veliki klub koji ponovno zaslužuje i europski uspjeh. Definitivno dolazim u Dinamo i ništa me više u tome ne može spriječiti", kazao je Kovač za službene Internet stranice NK Dinama.
Braća Mamić nakon što su osigurali realizaciju ovog velikog transfera vjerojatno će početi raditi i na dovođenju Robertova brata, Nike Kovača, koji je također zainteresiran za dolazak u Hrvatsku nogometnu ligu. Njega ipak veže još jednogodišnji ugovor sa Red Bull Salzburgom.
It basically says that Kovac signed a 3 year contract with Dinamo Zagreb and that he's very pleased. Bla bla bla and Dinamo will try for his brother Niko that currently plays for Salzburg