Ma ti nisi normalan, ovo je jebena nepravda i ako nisi musliman onda ti je to jasno. Hrvatska ih je zgazila u svakom pogledu osim u prvih 15min, trebali smo pobjedit i tu je kraj price. Provukli su se kroz jebenu skupinu i provukli su se na najjadniji nacin veceras.
I to finale je jedno od najodvratnijih sto sam ikad vidio.
Ma nema, prvo ljudima psuješ Allaha, meni govoriš da sam neobjektivan zbog vjere... pravi nacionalista.
iakreno da ti kazem, drago mi je da je Turska pobijedila, ne zato što su muslimani, nego zato što volim kada ima drame, kada slabiji pobijedi, kada se desi iznenađenje.
U fudbalu nije bitno ko je koga zgazio, bitno je ko je pobijedio. Turska je pobijedila, pa se ti slobodno žali kako nije fer, kako temperatura zraka nije odgovarala, kako je supa u hotelu bila prevruca, itd. Nikoga ne zanima.č Turci se nsu predavali, vjerovali su u sebe, ovo vise nije ni sreca.
Hrvatska je sama sebe pobijedila, što nisu se branili kako treba u zadnjem napadu, što ne znaju pucati penale. Gotova priča. Nikakve nepravde.
Kako je Holandija zgazila italiju na Euru 2000, pa Italija pobijedila na penale. takav je fudbal. nema tu nepravde.