Zanima me kako ce reagovat neki clanovi foruma i dali nas oni uopce citaju

:
Otok Rab sa susjednim otočićima čini rapsku otočnu skupinu koja se, smještena na kvarnerskom prostoru, nalazi na izuzetno povoljnom geografsko-prometnom i geografsko-turističkom položaju u odnosu na europsko i domaće turističko tržište.
Otok Rab (Arbe) se pruža u smjeru sjeverozapad-jugoistok, paralelno s kopnom podvelebitskog primorja.
Za otok su specifičane geomorfološke karakteristike koje čine grebeni i udoline koje se pružaju smjerom SZ-JI.
---------------------------
Del Piero je praktički cijelu nogometnu karijeru proveo u Juventusu, u kojem drži rekord u najvećem broju nastupa, te je najbolji strijelac kluba svih vremena.
Rak ili
cancer ili zloćudna novotvorina je novotvorina kojoj je svojstvena nekontrolirana dioba stanica, odnosno sposobnost stanica da prodru u ostatak tkiva, bilo izravnim urastanjem (invazija) bilo migracijom do udaljenih područja tijela (metastaze).
Idiot naziv je za osobu niže inteligencije ili obrazovanja. Do početka 20. stoljeća su se i psihički bolesnici (psihotičari) nazivali idiotima.
Ja imam mozak ribe (fish brained na engleskom), Vlatko ti si prick a ti Dusane....ti si ok a to se na engleskom kaze RETIRE!
Il mozda retire znaci mirovina?
Fuck this shit