Balkan Juve thread (19 Viewers)

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,978
Vlatko pomazi :D

Dobio sam komp nazad sa novom maticnom i sve radi. Zamalo da sve radi.

Danas je sve radilo, malo pre da pustim neku pesmu i nema zvuka :D A danas htelo normalno...Sta da radim? Drajveri nisu...a blage veze nemam sta je sad.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Čekaj znači danas ranije je radilo, a sada neće?

Da nisi zaboravio upalit zvučnike? :D

Kako znaš da nisu driveri? Možda su ti se tijekom windows update-a nadogradili. Koje windowse imaš? Koji program koristiš za slušanje?

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Ajde skini ovaj mali programcic, pa mi posalji u PM ID i password. Onda ti se ja spojim na komp pa mogu malo pogledat, ovak ti nemrem puno pomoci jer moze bit vise stvari. Al požuri jel idem na kafu za 20 minuta.

Osim ako te nije strah. :D

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

E to nebi nikad uspio ustanovit ovako preko interneta. :D

Inače, ti USB utori nakon nekog vremena daju svoje, bilo na kabelu ili direktno na utoru od kompa. Oni se stalno stavljaju i vade pa se nakon nekog vremena razjebu spojevi iznutra pa dodje po pucanja kontakta.

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,510
Jebem ti kladionicu, bio sam siguran da ce Sttutgart - Bayer, Werder - HSV, St. Pauli - Dortumund i Ajax - Twente biti oba tima daju gol, i umjesto da uzmem dva para i ulazim 10€ i dobijem oko 20-25 ja navaljam nake parove i padnem.

A od sinoc kontam uzeti samo dva para, a sad se jedem ko' lud :wallbang:

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,978
Jebem ti kladionicu, bio sam siguran da ce Sttutgart - Bayer, Werder - HSV, St. Pauli - Dortumund i Ajax - Twente biti oba tima daju gol, i umjesto da uzmem dva para i ulazim 10€ i dobijem oko 20-25 ja navaljam nake parove i padnem.

A od sinoc kontam uzeti samo dva para, a sad se jedem ko' lud :wallbang:
Pisao sam ti i na statusu pre nego sto si ovde, tacno sam znao da je kladionica :lol2:

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,510
Ljudi treba mi pomoc, moze li mi iko ovo prevesti, ja sam pokusao ali nikako da skontam najbolje. Ne znam sta znaci "oxes"...

Two typical masks from the carnival of Ottana, near Nuoro, are the "Boes e Merdules", oxes and their tenants, which represent abundance and wealth. The stars painted on the oxes´ heads are symbols of good luck, whereas the mask of the Merdules are ugliest and grotesque to keep even the evel spirits away.

Alene ako ti mozes pomoci imam i na talijanskom...

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Dvije tipične maske Ottanskog karnivala, blizu Nuora, su "Boes e Merdules", volovi i njihovi vlasnici, koji predstavljaju izobilje i bogatstvo. Zvijezde oslikane na volovim glavama su simboli dobre sreće, a maske Merdula su najruznije i najgrotesksnije(ovo vjerovatno nije riječ :p ) da bi drzale podalje i zle duhove.

Evo ti ih tu:

:D

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,510
Hehe, hvaala, a skontao sam svakako. Nego me bilo zeznulo ono "Boes e Merdules" i volovi, kad zapravo "boes" su volovi a to nikako nisam mogo da povezem :D

A trazio sam radi ove tetovaze: View attachment 43089

Kontam samo umjesto jedne zvijezde (ovo sto lici na cvijet ubaciti kornjacu sto znaci porodicu) jest da malo mijesam stilove ali trebalo bi dobro biti...

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 19)