Balkan Juve thread (26 Viewers)

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Neki dan sam uvjeravao buraza, da ovi igrači što ih je Juve kupio nisu loši, da su podcjenjeni i to...brijem da sam sam sebe uvjeravao. Krcati smo prosječnim igračima. Na papiru nisam vidio lošijeg Juventusa.

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,978
Joj, juce mi doslo da placem kad sam gledao drugo poluvreme. Ono je bilo gore nego ono zlo od prosle sezone. I ja sebe ubedjujem da nije toliko lose, i dalje mi tako izgleda. Nemam pojma zasto al mislim da je dosta bolje nego sto drugi pricaju.
Mislim da smo se ispalili sto smo prodali Diega, i to mnogo...Quag kosta previse, mislim da smo mogli da nadjemo nekog boljeg igraca za te pare. Po meni najvece zlo u Juventusu je trener. Mnogo mi je los, ogranicen...mislim da pojma nema.
Ima lik da nas usere ko Romu i Portu.

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,510
Jebga do sada sam se i ja trudio da branim i klub i upravu, i kao sto obojica rekoste konto' sam da smo uzeli dosta podcijenjene igrace koji ce da zablistaju. Ali danas vidjoh da hocemo i jebenog Boriella pa nek idu u kurac svi.

I to opet jebena posudba, koji je kurac sada s tim, pokusavamo da nadoknadimo sve godine koje smo mi posudjivali igrace drugima?

Ne znam fakat, nest se jos nadam da ce sve biti bolje, ali ovako ako nastavimo nisam siguran ni sam. Del Neri nije los trener ali nije dobar, jebote Ranieri je u odnosu na njega uspjeh. Sjecam se jos prije nego je Capello potpisao za nas da je Del Neri bio kandidat, zapravo uvijek je bio jedan od kandidata, morao je jednom i dobiti sansu :D

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725
E sad ne bih bas da pametujem puno,a li ja sam ubedjen da smo opasno preplatili igrace , posebno gospodina Martineza, a da smo se tako zajebali sto smo prodali Diega.
Price da ga niko od velikih klubova nije hteo ne piju vodu, ne znam zasto smo doveli Martineza, Lanzafamea i Pepea pa i njih niko od velikana nije hteo...Pre toga ode i Giovinco a prica za njega je bila da ga niko od trenera nije hteo pa da tu nesto smrdi i mora da je Giovinco jadan mali i zakrzljao...ali ipak je i on fudbalska velicina u poredjenju sa onim sto mi imamo u timu.
A trener, price dajte mu sansu, kakva bre sansa pa sta smo mi socijalna sluzba ( mada covek zaista nema neki odabir igraca).

Red

-------
Moderator
Nov 26, 2006
47,024
Any of you lot know anything about Nikola Vujadinović?

He's at Udinese just now, but will join Aberdeen if he gets a work permit.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Any of you lot know anything about Nikola Vujadinović?

He's at Udinese just now, but will join Aberdeen if he gets a work permit.
A Serbian-born Montenegrin. That means he's depressed looking and lazy as fuck. :D

Red

-------
Moderator
Nov 26, 2006
47,024
A Serbian-born Montenegrin. That means he's depressed looking and lazy as fuck. :D
Sounds good. :D

Anyway, despite having a Bulgarian passport, the initial work permit application was rejected.

Club will appeal. Better chance of getting it awarded by the independent appeal board than of Aberdeen getting anything off the cunts at the Football Association.

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,510
Ljudi moze li mi neko pomoci, trazim "fifa superstars hack" to je ona igrica na fejsu, nadjem da skinem hack ali moram ispuniti kojekakva cuda i na kraju mi trazi broj telefona iz Kanade da mi poslju pin i da ja potvrdim tim pinom :S

Helem zna li neko neki drugi fazon da to skinem?

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 26)