Balkan Juve thread (20 Viewers)

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Vlatko, ovo da posaljes Del Neriu! I vidi ako moze to da prosledi Giovincu, pa da radi do septembra... ima da bukne kao kvasac. :D
:lol2:

Al svu šalu na stranu...meni nikako nije jasno kako u jednoj instituciji kao što je Juventus, pored svih tih trenera, terapeuta, nutricionista, najmodernije tehnologije, itd. da jedan igrač kao on i dalje izgleda poput djeteta. Naravno, protiv visine se ne može, ali da mu tu snagu i muskulaturu ne mogu popravit mi nije jasno. On naprosto izgleda da ga vjetar može otpuhnut.

Dobar je mali, ali mislim da ga upravo radi toga treneri ne jebu pol posto.

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725
:lol2:

Al svu šalu na stranu...meni nikako nije jasno kako u jednoj instituciji kao što je Juventus, pored svih tih trenera, terapeuta, nutricionista, najmodernije tehnologije, itd. da jedan igrač kao on i dalje izgleda poput djeteta. Naravno, protiv visine se ne može, ali da mu tu snagu i muskulaturu ne mogu popravit mi nije jasno. On naprosto izgleda da ga vjetar može otpuhnut.

Dobar je mali, ali mislim da ga upravo radi toga treneri ne jebu pol posto.
Mozda to i jeste problem, mozda Giovinco ne zeli da trenira u teretani. :) Dodje covek na trening i kaze:"Jebite se vi, odoh ja da trckaram." A trener kaze:"Cekaj bre mali a sta je sa teretanom? Vidi kakav si kao da imas 14 leta maksimum." A ovaj na to odgovori:"Teraj se bre Deschamps, Ranieri, Ferrara, Zaccheroni (ovde se slazem i ja bih ga oterao u tri lepe) , Del Neri, hoce me Parma."
Npr tako nekako moze to sve da izgleda, i to mi je jedino logicno objasnjenje.
Sto ti kazes , ne verujem da uz svu tu logistiku koja stoji uz vrhunske klubove , ne mogu da ga napumpaju.

Isto Criscito. Kad bi ga sutno odleteo bi do Marakane.
E da znas , i on je lagan. :agree:

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

@V

Bas sam malo pre opet gledao program. Mislim da se dosta razlikuje ako gadjas vecu kilazu, al meni je to trenutno mali problem. Aj mi reci sa koliko kila ti radis te vezbe, bench, biceps/triceps?

Moj nije dobar, ima previse, al nije mnogo velika tezina. Videcu da menjam uskoro al ovo sve je skoro novo za mene, pa kao sto rece mogu taman da se naviknem malo.
Ma to je baš dizajnirano za masu, ubojite kilaže i mala ponavljanja...to je najveća ubojica.

Ovako sam danas odradio:

1. Smith Incline - 70kg. 8-7-5-6 ponavljanja.
2. Chest Press - 60kg. 12-10-9
3. Incline Dumbell Fly - 2x15kg 10-10
4. Cable Cross - 5 pločica, stvarno ne znam kolko je to teško. 20-18

1. Barbell Curls - 35kg. 8-5-6
2. Seated Preacher - 30kg. 12-10

Sve kilaže su tegovi + šipka. Odmor mi je cca 1.5-2 za Bench i Barbell Curls, onda po 1 minutu za druge vježbe.

Ova kilaža za kosi bench je solidna, ali treba imati na umu da je to na smith mašini što dosta olakšava podizanje težine. Na standardnom kosom, mislim da bi radio sa 10kg manje. Ali stvarno me ovaj Smith podere jel izolira prsa tako da ga neću mjenjat.

Na Chest Pressu sam već malo istrošen pa radim sa nekih 60kg. To je varijacija ravnog bencha i ja to preferiram tako radit. Tako nešto bi i dizao na klasičnom ravnom benchu ako je druga vježba po redu, iza teškog kosog bencha.

Dumbell Fly mi je čisto da me malo rastegne. Super je radit sa kosom klupicom jer te više opterećuje.

Cable Cross mi je full lagan, to je ono baš trganje zadnjih vlakana mišića.

Barbell Curls, tu me ovih 35kg ubije. Naprosto. Ne samo biceps, već i podlaktica mi izgori. Sljedeći put probavam sa 40kg.

Precher Curl na sajli, opet čisto da pogodim zadnje vlakno na bicepus, dobra izolacija.

A koliko ostajes na moru?
Tjedan dana, do 10 dana. Eventualno ako financije dopuste, produžim na cijela dva tjedna.

Ideš ti na godišnji?

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,989
Hvala Vlatko. Dobar si lebac, treba te seci. :D

Ja sam dosta preskakao od onoga napisanog, em sto nisam mogao em sto mi se nije svidjalo. Radio sam previse al kad bi promenio sa onih 5 ponavljanja na 3 nebi bilo toliko strasno. Al ipak mislim da cu praviti nesto sam, pa da vidim kako ide.

E da znas, mene Barbell Curls ubija da je to strasno. Imam osecaj ko da mi se lomi ruka na pola, podlaktica puca! Al mnogo je dobra vezba.

I znas sta, ne znam kako da se motivisem da radim noge.. :sergio: uvek gledam kako da ih ne radim, i za sad mi dobro ide kad dodje do toga.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Mozda to i jeste problem, mozda Giovinco ne zeli da trenira u teretani. :) Dodje covek na trening i kaze:"Jebite se vi, odoh ja da trckaram." A trener kaze:"Cekaj bre mali a sta je sa teretanom? Vidi kakav si kao da imas 14 leta maksimum." A ovaj na to odgovori:"Teraj se bre Deschamps, Ranieri, Ferrara, Zaccheroni (ovde se slazem i ja bih ga oterao u tri lepe) , Del Neri, hoce me Parma."
Npr tako nekako moze to sve da izgleda, i to mi je jedino logicno objasnjenje.
Sto ti kazes , ne verujem da uz svu tu logistiku koja stoji uz vrhunske klubove , ne mogu da ga napumpaju.

E da znas , i on je lagan. :agree:
Ma mislim ja ako je to tako da se igrač tera iz kluba, nije bitno koliko on talentiran bio. Stvarno ne znam šta je tu posrijedi, ali zaista mi je čudno da već peti trener, ma kolko god oni loši bili, ga ne ferma ni pol posto. Moraš da se zapitaš, da li je mali toliko dobar kolko smo mi svi mislili, ili bolje reć željeli.

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,989
Ma mislim ja ako je to tako da se igrač tera iz kluba, nije bitno koliko on talentiran bio. Stvarno ne znam šta je tu posrijedi, ali zaista mi je čudno da već peti trener, ma kolko god oni loši bili, ga ne ferma ni pol posto. Moraš da se zapitaš, da li je mali toliko dobar kolko smo mi svi mislili, ili bolje reć željeli.
Ne samo sto ga niko ne koristi, nego ga niko i ne trazi. Zavrsice decko u Seriji C4

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Hvala Vlatko. Dobar si lebac, treba te seci. :D

Ja sam dosta preskakao od onoga napisanog, em sto nisam mogao em sto mi se nije svidjalo. Radio sam previse al kad bi promenio sa onih 5 ponavljanja na 3 nebi bilo toliko strasno. Al ipak mislim da cu praviti nesto sam, pa da vidim kako ide.

E da znas, mene Barbell Curls ubija da je to strasno. Imam osecaj ko da mi se lomi ruka na pola, podlaktica puca! Al mnogo je dobra vezba.

I znas sta, ne znam kako da se motivisem da radim noge.. :sergio: uvek gledam kako da ih ne radim, i za sad mi dobro ide kad dodje do toga.
Moj savjet bi ti bio da još nekih mjesec dana pumpaš tako kao što sada, čisto da naučiš tehniku i da ti odredjena kilaža postane mačji kašalj. A onda kada to svladaš da se baciš na onaj upper/lower program. Vjeruj mi odličan je i puno ljudi koji stvarno poznaju materiju su ga nahvalili da je odlična stvar, pogotovo za početnike. Njega radi, onako kako je zamišljen, 3-4 mjeseca minimalno i rezultati neće izostati. A nakon toga tek kreni po nekoj svojoj shemi. Nemoj odmah počinjat svoje, ja sam naprosto izgubio prva 3,4 mjeseca teretane jer sam radio po svom. Tu je bilo svega i svačega... :D

Najbolja vježba za biceps, daleko najbolja. To i Skull Crusher za triceps...sve ostalo je samo šminka koja služi Colemanu i Schwarzeneggeru. :D

To je svima, vjeruj mi. Najlakše je ako si neraspoložen preskočit noge, al ako je prsa/biceps dan ljudi bi vježbali pa sve da im je i rodjena majka umrla na taj dan. :D

Ali nemoj da ih zapostaviš, stvarno smiješno izgleda kada si gore napuhan a dolje imaš pileće noge. Ja sam solidno napredovao u gornjem dijelu noge, ali listovi su mi još uvijek nikakvi, baš ono pileći. :D

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,989
To je svima, vjeruj mi. Najlakše je ako si neraspoložen preskočit noge, al ako je prsa/biceps dan ljudi bi vježbali pa sve da im je i rodjena majka umrla na taj dan. :D

Ali nemoj da ih zapostaviš, stvarno smiješno izgleda kada si gore napuhan a dolje imaš pileće noge. Ja sam solidno napredovao u gornjem dijelu noge, ali listovi su mi još uvijek nikakvi, baš ono pileći. :D
:lol: :lol: Koji si kralj

Smesno al ima tu neke istine. :D

Videcu jos, moguce da cu tako i da uradim.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Živa istina, to će ti svako reći. Jebi ga, kad radiš noge ti jedva stojiš na nogama, koljena ti klecaju...a kad pumpaš prsa, hodaš normalno, napušeš se ko puran i super si sam sebi, samo se pogledavaš u ogledalo. Normalna stvar. :D

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Jebote sto se vi napisaste veceras :D

I jos jednom jebote za Duletov program, prvo kontam ono sve serije, pa reko hajd i nekako, kad setovi :wallbang: Dule svaka ti cast pa uopste uspijes ono odraditi, da samo mlatis rukama bez tegova posteno bih se umorio :D

Drzi se onog sto ti je Vlatko rekao, i onaj program je fakat fenomenalan, mislim da cu se i ja na njega vratiti, cim zavrsim OVT.

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725
Neka caka tu postoji, to je definitivno...e i jos se seti kako je Giovinco odigrao bas protiv Del Nerieve Sampdorie, pruzio je odlicnu partiju...i ovaj ga je morao registrovati...ali nesto mi tu ne stima..

Ne samo sto ga niko ne koristi, nego ga niko i ne trazi. Zavrsice decko u Seriji C4
E to me i brine.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 20)