Balkan Juve thread (17 Viewers)

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Ljudi imal' kod vas vrucine? Sta je ovo mati mila, za izluditi, jos ja juce u Mostaru bio i 44C u autu pokazivalo :D

O treningu da i ne pricam...
Uzas frende, ima nekih 38 u hladu! Nemres pivu popit u birtiju, zagrije se za 5 minuta. Katastrofa.

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725
Drugari, meni vrucina napolju sasvim odgovara :), zapravo ja jedino tad i funkcionisem, sve sto je 35'C i preko mene pokrece.
A zato cim zahladi :( ja se uvucem u kucu i ne izlazim osim kad moram.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Ma i ja više volim vrućinu nego zimu, ali kad ovako zagrije dobrih 10 dana, pa se digne sva sparina iz asfalta...to je koma. Zato na moru mogu i 45°C podnjet. :D

Jao bilderi moji, upravo sam odradio tako jebački trening, prsa/biceps, osjećam se ko milijun dolara i otvorim vrata....kad ono stara prži čevape. Pa kud danas od svih dana, sjeba mi ovako dobar trening. :cry:

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725
Ma i ja više volim vrućinu nego zimu, ali kad ovako zagrije dobrih 10 dana, pa se digne sva sparina iz asfalta...to je koma. Zato na moru mogu i 45°C podnjet. :D

Jao bilderi moji, upravo sam odradio tako jebački trening, prsa/biceps, osjećam se ko milijun dolara i otvorim vrata....kad ono stara prži čevape. Pa kud danas od svih dana, sjeba mi ovako dobar trening. :cry:
:lol2: :lol2: :lol2:

Nemam reci koje bih dodao na ovo.
E ali nije ni to lose, cevapi su skoro cisti proteini. ;) Taman ne moras da uzmes mericu proteina nakon treninga. :eyebrows:

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,989

:lol2:

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

:D

e Vlatko, jel imas neki sajt da skinem Inception? Trazio sam neke torrente al ni to ne mogu da nadjem. :confused:
Nemam, Dule. Ja ti ne skidam filmove sve dok ne izadju Bluray-evi, a ovaj je skroz noviji film. Najbolje probaj potrazit na piratebay-u ali to ce vjerovatno bit loša kvaliteta.

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,989
Trazio sam na pirat bay, nema. Al nema veze onda. Izgleda da je film extra i mrzi me da cekam, a jos vise da idem u bioskop mrtvi.

Trazio si da vidis program sto radim, nije mi na ovom kompu pa me mrzi da kucam, al evo ti dva dana. Chest/Legs - Ruke. Samo sto nije bas ovako, malo je izmenjeno al tako nekako. Kratke pauze, hard core...to kad uradim zlo :D

5 sets dumbbell bench press
5 sets barbell incline/normal bench press
4 sets dumbbell flys
5 sets dips
3 sets wide push ups
3 sets narrow pushups
3 sets calf weight raises
3 sets calf barbell raises
2 sets stair training

5 sets barbell curls
5 sets incline seated dumbbell curls
4 sets preacher curls (skot)
4 sets hammer curls
4 sets dips
5 sets seated dumbbell extensions
5 sets skull crushers
4 sets close grip bench press
4 sets dumbbell kickbacks

Znam da je sjebano i da ima mnogo al meni izgleda extra. Samo sto noge jos ne radim. Kad odradim ruke userem se, al i grudi me ubijaju. Mnogo je teze od onog vaseg, al ne znam, hteo sam da probam ovo.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

U jebote. Nisam expert ali ovo tu je prebrutalno i po mom mišllenju, toliko brutalno da je kontra-efektivno. Apsolutno previše vježbi za mišićne skupine. Ja sam dosta čitao po body-building forumima i većina savjeta je da za veću mišićnu skupinu imaš po cca 10 setova...ti ih imaš da ne mogu izbrojat. :D Eventualno ako je to za neku definiciju, pa se radi sa nekom lakšom kilažom, ali naprosto ne vidim svrhu tolikog ubijanja...mislim da će ti i Gogo reći isto.

Pa ja za prsa radim ovo:

Incline Bench - 4x6-8
Seated Chest Press - 3x8-10
Cable Cross - 2x12-15

Biceps:
Barbell Curls 3x6-8
Seated Preacher 2x10-12

Ali radim sa max kilažom kojom mogu, ono baš se ubijam. I to je to. Tu i tamo ubacim seriju, dvije nečeg; dipsa ili bučica, sklekova...i više ti naprosto ne treba.

Mislim da ako radiš na masi, a kolko znam radiš, treba ti vodilja KILAŽA, KILAŽA, KILAŽA. Manje ponavljanja, veće opterećenje i da sa svakim treningom pokušaš povećat opterećenje. Prva vježba nek bude neki bench 4 serije po 6 ponavljanja, onda neka varijacija kosog ili sa bućicama po 8-10 ponavljanja, pa neko razvlačenje bućicama 10-12 ponavljanja i za kraj seriju, dvije dipsa ili sklekova.

Sad ako nemaš puno tegova, pa brzo dodjes do toga da više ne možeš povećat opterećenje...onda je to mali problem.

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,989
Sto je najgore, ja znam da je to previse. :D To je kao od nekog lika sto zna :rolleyes:

Al pazi, ni jednom nisam toliko radio. Pola preskocim sto mislim da ne ide, al dosta i ubacim. Pauze su mi kratke i ne prelaze vise minut i po, dva mozda za bench.
Kilaza mi nije velika, bench i dalje radim 40, a 50 mi je max. a bucice..zavisi, radim uglavnom sa 15 kila biceps al radio sam jednom i sa 19.

Ali ruke sam radio ovako

5 sets barbell curls - 14-15kg
5 sets incline seated dumbbell curls 10kg
4 sets hammer curls 10kg
4 sets dips
4 sets seated dumbbell extensions - samo sto nije ovakva vezba - radio sam kao skull crusher samo stojeci
4 sets skull crushers - 24kg
4 sets close grip bench press 28kg

Unistio sam se :D Kilaza nije velika, ali pauza mi je ubitacna. Kad zavrsim ruke su mi 3x vece.

Ne radim dugo ovako, mozda par puta. Planiram da menjam, al onaj sto si mi ti dao izgleda mnogo slab, bar za moje kilaze, mislim da ne mogu sad tako. Izgleda da cu morati nesto sam da pravim =/

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Mislim da ti je to apsolutno previše, ali eto ako još nisi spreman da se ubijaš sa kilažom, bolje onda tako pumpaj da svladaš tehniku.

Onaj program se i meni činio lagan ali stari moj...kad ti napraviš 4 ubojite serije bencha, pa onda 4 serije veslanja u pretklonu, opet sa max kilažom...pa ti si već potrošio 60% snage. Samo te dvije vježbe aktiviraju pun kurac mišića i troše te. A onda ti slijedi 4 serije sjedećeg military press-a...opet sa max kilažom, te za kraj 2 serije Dumbell Fly-a te malo "oživi". Mrtav si a nisi ni došao do ruku. E onda je jebada napravit 3 ubojice Barbell Curlsa, te za kraj 2 serije nečeg za triceps.

Monday: Upper Body #1
Barbell Bench Press - 4 sets of 6-8 reps - 2-3 minutes rest between sets
Bent Over Barbell Rows - 4 sets of 6-8 reps - 2-3 minutes rest between sets
Seated Overhead Barbell Press - 4 sets of 6-8 reps - 2-3 minutes rest between sets
Dumbbell Flyes - 2 sets of 10-12 reps - 1-2 minutes rest between sets
Biceps Exercise - 3 sets of 6-8 reps - 1-2 minutes rest between sets
Triceps Exercise - 2 sets of 10-12 reps - 1-2 minutes rest between sets

Tuesday: Lower Body #1
Squats - 4 sets of 6-8 reps - 2-3 minutes rest between sets
Split Squats - 3 sets of 8-10 reps - 2 minutes rest between sets
Hyperextensions (or Seated Leg Curls) - 3 sets of 10-12 reps - 2 minutes rest between sets
Standing Calf Raises - 4 sets of 6-8 reps - 2 minutes rest between sets
Ab Stuff (Rarely more than 10 minutes worth)

Wednesday: Off

Thursday: Upper Body #2
Pull Ups - 4 sets of 6-8 reps - 2-3 minutes rest between sets
Incline Dumbbell Press - 3 sets of 8-10 reps - 2 minutes rest between sets
Seated Cable Rows - 3 sets of 8-10 reps - 2 minutes rest between sets
Lateral Raises - 3 sets of 10-12 reps - 1-2 minutes rest between sets
Triceps Exercise - 3 sets of 6-8 reps - 1-2 minutes rest between sets
Biceps Exercise - 2 sets of 10-12 reps - 1-2 minutes rest between sets

Friday: Lower Body #2
Romanian Deadlifts - 4 sets of 6-8 reps - 2-3 minutes rest between sets
Lying Leg Curls - 3 sets of 8-10 reps - 2 minutes rest between sets
Leg Press - 3 sets of 10-12 reps - 2 minutes rest between sets
Seated Calf Raises - 3 sets of 10-12 reps - 1-2 minutes rest between sets
Ab Stuff (Rarely more than 10 minutes worth)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ova prva dva dana te razore. Razore! Garantirano. Ako to sve radiš sa max opterećenjem, ja ti kažem da će ti se povraćat nakon treninga. A ova druga dva su namjerno napravljena da budu slabijeg intenziteta da se mišići mogu oporavit za vikend.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Naravno, nego sta ces raditi ako je mama videla kako ti je lepo leglo to danas pa resi da iznenadi dete i sutra (pljeskavica) ,a i prekosutra (gurmanska pljeskavica)? :eyebrows:
Šuti zlo. :D Treba idući tjedan ić na more, tamo će tako i tako da bude to; čevap pljeskavica, pa onda pizza, pa opet čevap, pa onda pljeska s kajmakom. :D

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,989
@V

Bas sam malo pre opet gledao program. Mislim da se dosta razlikuje ako gadjas vecu kilazu, al meni je to trenutno mali problem. Aj mi reci sa koliko kila ti radis te vezbe, bench, biceps/triceps?

Moj nije dobar, ima previse, al nije mnogo velika tezina. Videcu da menjam uskoro al ovo sve je skoro novo za mene, pa kao sto rece mogu taman da se naviknem malo.

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725
Šuti zlo. :D Treba idući tjedan ić na more, tamo će tako i tako da bude to; čevap pljeskavica, pa onda pizza, pa opet čevap, pa onda pljeska s kajmakom. :D
Pa da , ne ide da na moru jedes soju, spanac i nemasni sir ili da u kaficu narucujes kozije mleko.

A koliko ostajes na moru?

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 17)