Balkan Juve thread (30 Viewers)

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,991
Ma to je prevelika tlaka. Ja sam bio na jednom drugom forum co-admin....jao, kad se sjetim. Nekog upozoris, pa te napada, pa se moras pravdat....a radi čega, internet foruma? Zajebi. Ovo je razbibriga i kome je nesto vise, nek mu je sretno u zivotu.
A bas. Znam...

mada nemam pojma, do sada nije bilo nikakvih problema. Sve ide fino, a ne mrzi me. Sigurno ce me kad tad smoriti.

Buy on AliExpress.com

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725
Ma to je prevelika tlaka. Ja sam bio na jednom drugom forum co-admin....jao, kad se sjetim. Nekog upozoris, pa te napada, pa se moras pravdat....a radi čega, internet foruma? Zajebi. Ovo je razbibriga i kome je nesto vise, nek mu je sretno u zivotu.
E pa Dzeku-u i Endiju je sigurno mnogo vise od razbibrige, bombarduju me komentarima i stalno pametuju. Ovo bre kao da im je zivot a ne razbibriga. :D
Ko o cemu a oni giovanotti ovo giovanotti ono, plus sto ovaj drugi kao da je posisao svo znanje ovog Sveta a decko objektivno nema veze sa realnoscu.

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,991
Veruj mi da ne znam. Ovi i mene napadaju kao da sam ja sve odlucio, al kako god :p

Video je valjda da je Mark stavio brda i kad je isteklo vreme on opet aktivirao da bi on jos stavio, da mu ne pobegne sa parama. Ma zlooo

Idem ja da gledam The Hangover, smorio sam se.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

E pa Dzeku-u i Endiju je sigurno mnogo vise od razbibrige, bombarduju me komentarima i stalno pametuju. Ovo bre kao da im je zivot a ne razbibriga. :D
Ko o cemu a oni giovanotti ovo giovanotti ono, plus sto ovaj drugi kao da je posisao svo znanje ovog Sveta a decko objektivno nema veze sa realnoscu.
Ma Dzek(super mi je kako vi to pisete, kak se cita :D ) i nije tako los, samo ga trebas prokuzit. Znam da se vi stalno nesto bakcete, al tako ti je to s njim, on malo previse gleda s visoka.

A Endi...pa to je takvo deriste da je to strasno. Ja sam uvjeren da on place pred mamom kad mu ne da auto i reko sam mu to nekoliko puta. Cudo nikad nije probao negirat. Al s njim nesto raspravljat....nema sanse. On tvoje misljenje uzima kao krivo i kao da uopce ne cita sta si napisao, samo sere svoje. Retard teze klase, bas onaj tipicni, pompozni amer.

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725
Ma Dzek(super mi je kako vi to pisete, kak se cita :D ) i nije tako los, samo ga trebas prokuzit. Znam da se vi stalno nesto bakcete, al tako ti je to s njim, on malo previse gleda s visoka.

A Endi...pa to je takvo deriste da je to strasno. Ja sam uvjeren da on place pred mamom kad mu ne da auto i reko sam mu to nekoliko puta. Cudo nikad nije probao negirat. Al s njim nesto raspravljat....nema sanse. On tvoje misljenje uzima kao krivo i kao da uopce ne cita sta si napisao, samo sere svoje. Retard teze klase, bas onaj tipicni, pompozni amer.
Virtuelni svet je Bogom dan za takve.

A ovog drugog si vrhunski opisao! :tup:

Alen

Ѕenior Аdmin
Apr 2, 2007
53,941

Ne znam zasto, ali ovo mi je tako smisno palo, suze mi idu :lol: :lol:

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Znam da vecina vas ovdje i nisu neki rockeri, ali ovaj band je legendaran, bili su na završnoj večeri Exit-a. Pjevac je probao plesat srpsko kolo sa trebom iz publike i onda otpjevao "Ajmo, Jano".

Najjace mi je kad stera lika iz publike u kurac. "You don't know how to do it, you piece of shit. You just know how to bang your head to Iron Maiden, you piece of shit. Fuck you! ":D

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,991
http://www.youtube.com/watch?v=2NaQliduESk&feature=player_embedded

Znam da vecina vas ovdje i nisu neki rockeri, ali ovaj band je legendaran, bili su na završnoj večeri Exit-a. Pjevac je probao plesat srpsko kolo sa trebom iz publike i onda otpjevao "Ajmo, Jano".

Najjace mi je kad stera lika iz publike u kurac. "You don't know how to do it, you piece of shit. You just know how to bang your head to Iron Maiden, you piece of shit. Fuck you! ":D
:lol2: Koji ludak.

E, Vlatko/Oggy

koliko kosta whey, otprilike u evrima? Nesto prirodno i cist protein, ne razumem se bas u to posto ih ima brda. I kad se kupi to, jel to bese za 1 mesec il kako?

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725
Dule probaj da izracunas - ako jedna kasika treba za jedno smucivanje, a da treniras svakog dana i da svakog dana pijes racunica je laka. :)
Mada sam ja video da mnogi to piju i po 3x dnevno sto je po meni nepotrebno mnogo, to optereti bubrege npr. Mislim da je najbolje 1-2gr/kg telesne tezine/dan za profi vezbace.
Koliko se ja razumem u to bitno je da sprecis razgradjivanje misica na aminokiseline i po treningu uneses proteine koji se (ponovo razgradivsi se u amino-kiseline) ugrade u misice. Bitno je i trenirati i unositi proteine, nikako odvojeno.
Ishrana takodje treba da bude balansirana ali je to sad vec druga prica.

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,991
Ma znam, ali opet pitanje je koliko pita dnevno se pije.

Ja znam da jedan lik sto kida pije 5 puta dnevno npr. Znam da je Oggy uzimao pa da vidim kako je on koristio.

Ja sam mislio 2 puta dnevno max. al cisto da vidim kako/sta od nekog sto zna.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 30)