Ma uvijek se nadje pametiš, pogotovo oko te teretane, za svakog vrijedi neko drugo pravilo. Al šta ćeš...
A program je i namjenjen da bude svaki dan gotov za 45-60 minuta, što je kao i preporučljivo. Čuj, ako se budeš pazio sa kilažom onda pratit taj program od riječi do riječi nema smisla jer je zamišljen da te totalno izmori, namjenjen je za snagu i masu. Zato i glavne vježbe i jesu kratka ponavljanja(6-8) i tu ti svaki set mora biti malte ne do izmora jer radiš sa max kilažom. Ja squat npr., prije sam radio sa 75 kg po 4 serije od 10 ponavljanja. Sad radim 90 kg, malo manje od moje težine, u 4 serije sa ponavljanjima 8, 7, 6, 6. Ubije me totalno. Tako i bench i veslanje u pretklonu, kratki setovi ali kilaža mora biti ubojica. Zato imaš bench sa bučicama od 8-10 ponavljanja, one kablove od 10-12, tu ti je pak malo lakša kilaža jer imaš više ponavljanja. Stvarno je pametno razradjen program i drži se po meni neke dobre logike a i svi treneri kojima sam pokazao kažu da je program odličan jer se sastoji većinom od compound vježbi, gdje radi više mišića, a ne od izolacija.
Probaj nekoliko tjedana pratit, evidentiraj kilažu pa kad napraviš zadani rep/set, povisuj za najmanje što možeš. Vjerujm mi kad koristiš praktički max kilažu i povećanje od 2,5 kg je ubojica.