Balkan Juve thread (8 Viewers)

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,513
Ej moze li mi iko naci ili zna gdje da nadjem statistiku o borju golova iz slobodnih udaraca. Prpucavam se sa liko koji tvrdi da su Beckham, Zidane i Carlos bolji izvodjaci slobodnjaka od Del Piera

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Ej moze li mi iko naci ili zna gdje da nadjem statistiku o borju golova iz slobodnih udaraca. Prpucavam se sa liko koji tvrdi da su Beckham, Zidane i Carlos bolji izvodjaci slobodnjaka od Del Piera
Odmah prekini raspravu. Ocito imas posla sa retardom.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

A Dule, Dule...jesi uletio, a? :D

A šta mislim...isto ko i ti vjerojatno. Dok se ljube doma unutar 4 zida, ne smetaju mi, sve ostalo mi se gadi. Tu si nemrem pomoć. Al ne možeš ti o tome raspravljat sa europljanima, njima je to sve normalno a nama još nije. Makar će se i to promjenit u skoroj budućnosti, pogledaj samo televiziju danas...krcato je time. Ja u te teme ovdje ne ulazim, bolje je tako...

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,513
Sta je ovo, sta vi mislite o pravim pedera u svet i njihovim paradama?
Ma te parade su sranje!!! Boli nekog briga dal' je neko peder ili nije, ali kada mu pocnes marsirati gradom obucen ko' zensko i nenormalno se ponasati, normalno da smeta. Ko' sto Vlatko rece nemam nista protiv pedera ali dok je to nesto imedju njih, a ne hodanje gradom i busanje u prsa kao da je to sto su oni dar.

Ja mislim da i parada jehovinih svjedoka ne bi bolje prosla, meni je to sve isto govno...

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,513
Jooj sto mi ovaj frajer s kojim se raspravljam ide na zivce!!! Beckham mu je tito a svi drugi su mu druga klasa, dok mu je Carlos bolji od Del Piera , Juninha i ostalih... A fakat koja je to ignorantnost, Beckham fakat izvodi dobro slobodnjake, ali gledajuci koliko ih je dao stvarno ima 100 puta boljih, pa jebote eno i Misimovic u 2 kola 2 gola iz slobodnjaka :D

Mar 14, 2004
4,926
Ma hajd,kakvi Delije i Grobari....pa imali su pametnijeg posla u Šahtaru i neznam gdje nego ić u temišvar. Rekla mi moja mal starija ekipa da su naši polomili neke lokalne srbe nakon šta su ih ovi provocirali,potom da su s rumunjima bili egal(al da imaju gadnih maminih jebača) al da kad su se ujedinili ispred stadiona ubili boga u njima te da je pala krpa glavna od temišvara...što je dovoljan uspjeh :) neznam dal je istina al ajd tak se priča.

Nego,našel sam jednu slikicu za Alena;vlatka i nevjernike,zapravo nisam je našel nego su mi je donjeli u udrugu neki davni drugovi.... ovo vam je s Dinare oko 5. mjeseca 95' godine nakon akcije čišćenja tog takozvanog "debelog brega"

Ko je videl videl je.....

Ajmo Roma,Siena,dajte tati para na kladi :juventus:

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,513
Vlatko nemrem se tamo peglat na Gym forumu, posebno onaj Zebra misli da je najpametniji...

Neg ti si zadovoljan s onim programom, je sam poceo tek i radio sam jednom upper body jednom lower, dok me lower haman ubio upper mi je nekako bio kratak, jedino me bench bas smorio i da sam bas osjetio pump. Ok, mozda je to zato sto ovaj put nisam bas u svemu ganjao maximum nego sam vise pokusao da se upoznam s programom, ali opet nekako imam osjecaj da komplet terning mogu zavrsiti za sat max.

Jos sam procitao onaj forum sto si ti stavio i samo mi se na kraju zavrtjelo :D

Mozda postam svoju sliku kasnije.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Ma uvijek se nadje pametiš, pogotovo oko te teretane, za svakog vrijedi neko drugo pravilo. Al šta ćeš...

A program je i namjenjen da bude svaki dan gotov za 45-60 minuta, što je kao i preporučljivo. Čuj, ako se budeš pazio sa kilažom onda pratit taj program od riječi do riječi nema smisla jer je zamišljen da te totalno izmori, namjenjen je za snagu i masu. Zato i glavne vježbe i jesu kratka ponavljanja(6-8) i tu ti svaki set mora biti malte ne do izmora jer radiš sa max kilažom. Ja squat npr., prije sam radio sa 75 kg po 4 serije od 10 ponavljanja. Sad radim 90 kg, malo manje od moje težine, u 4 serije sa ponavljanjima 8, 7, 6, 6. Ubije me totalno. Tako i bench i veslanje u pretklonu, kratki setovi ali kilaža mora biti ubojica. Zato imaš bench sa bučicama od 8-10 ponavljanja, one kablove od 10-12, tu ti je pak malo lakša kilaža jer imaš više ponavljanja. Stvarno je pametno razradjen program i drži se po meni neke dobre logike a i svi treneri kojima sam pokazao kažu da je program odličan jer se sastoji većinom od compound vježbi, gdje radi više mišića, a ne od izolacija.

Probaj nekoliko tjedana pratit, evidentiraj kilažu pa kad napraviš zadani rep/set, povisuj za najmanje što možeš. Vjerujm mi kad koristiš praktički max kilažu i povećanje od 2,5 kg je ubojica. :D

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 8)