Balkan Juve thread (26 Viewers)

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

I know, it's strange...the difference is not much so I'd prefer to go here. Girls are hot too. :D (ja idem sa drugim smerovima, medija i kulture, a tamo picki kol'ko oces :D). It's a first private college out here and it's really good, they have loads of cash. They opened one in the US like 2 weeks ago with high expectations, need I say more? I think it's going to be great.
Jebem ti engleski. :D

Stvarno nije skupo, i ja bi to na tvom mjestu izabrao. Al ja sam ti upisao ekonomiju, jos mi je faks bio preko ceste, e, kolko tamo ima pički....pa to nije normalno. Mislim da nema faksa do ekonomije sto se tice pički, eventualno filozofija.

E, da te pitam nešto...ja već duže vrijeme razmišljam posjetit taj velebni Beograd sa društvom, najvjerojatnije u sklopu nekog koncerta kad bude neš što nam se svidi(vi imate puno bolje programe nego mi). Uglavnom, kakva je atmosfera kod vas, na relaciji Hrv-Srb? Jel sigurno da 3,4 purgera izadju van normalno? :D Ja sam upoznao ljetos neke Srbe i kažu da je situacija sasvim normalna, da ne bi smjelo bit nikakvih problema i to, osim ak bas ne naletis na neke teze idiote...još kažu kad tamo pičke upoznaju nekog purgera da polude za njim, isto ko kad ovdje upozanju Beogradjana i tak...ima tu kakve istine? Volio bi i da umočim ako već dodjem. :D

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
89,008
E stvarno... :D

Pa i nije skupo kada gledas kolika je razlika izmedju drzavnog i prvatnog fakulteta ovda, a i nije da je ovaj moj neki krs...tako svi otprilike kostaju. Samo sto kao sto rekoh, ljudi su uglavnom stariji, ali da, riba ima kol'ko oces. :D

Tesko pitanje stvarno. Mozes da dodjes i da ti bude super, a mozes i da zavrsis na urgentnom. Nije ko pre, to je sigurno...ali nikada verovatno nece biti normalno. Ne znam sta da ti kazem, uglavnom moze da ti zavisi do srece, da li ces da naletis na neke teske nacionaliste ili cak navijace. Mislim da 80% nebi imalo ikakvih problema ali opet, znas i sam sta sve moze da te snadje. Ali kako god, ja da sam na tvom mesta ja bi dosao, a i da mogu trenutno otisao bih u Hrvatsku. Devojke polude za Srbinom? Ozbiljno? :D Ne znam bas, mislim da imas sanse koliko i ovi lokalni momci :D Ne verujem da bas polude, znam da bi bar jedan deo devojaka kukao sto nisi odavde pa nece.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Tesko pitanje stvarno. Mozes da dodjes i da ti bude super, a mozes i da zavrsis na urgentnom. Nije ko pre, to je sigurno...ali nikada verovatno nece biti normalno. Ne znam sta da ti kazem, uglavnom moze da ti zavisi do srece, da li ces da naletis na neke teske nacionaliste ili cak navijace. Mislim da 80% nebi imalo ikakvih problema ali opet, znas i sam sta sve moze da te snadje. Ali kako god, ja da sam na tvom mesta ja bi dosao, a i da mogu trenutno otisao bih u Hrvatsku. Devojke polude za Srbinom? Ozbiljno? :D Ne znam bas, mislim da imas sanse koliko i ovi lokalni momci :D Ne verujem da bas polude, znam da bi bar jedan deo devojaka kukao sto nisi odavde pa nece.
Ozbiljno, čovječe. :D Nije da je pravilo, nego ono, more, ljeto, pa nešto drukčije ih pali, jebi ga. Valjda naglasak i govor...nije to sad zato što je on Srbin ili Hrvat, već je drukčiji. Ovi kaj sam ih ja upoznao su bili skroz OK momci i bome su ih trebe pušile. Ja sam tražio neku Beogradjanku ali nije ih bilo baš previše. :p

A jebi ga, tako bi i ja rekao za ovdje...makar mi se čini da se to dosta promjenilo, barem ovdje. Prije 7 godina ne bih nekom savjetovao da dodje na provod u Zagreb, mislim da bi mu neko bacio bocu u glavu samo radi govora, ali sad mi se čini da je nekako drukčije, tolerantnije. Bar moja uža ekipa, nekad bi se full nabrijali na Srbina, sad mislim da bi većini bilo svejedno...morat ću doć svejedno, kud puklo da puklo. Najviše me strah za auto iskreno. :D

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
89,008
Dolazim! :D Salim se, a ne stvarno...ja bi otisao u Hrvatsku, mozda i hocu cim skupim neke pare...samo sad mi je jos teze zbog faxa.

Ne, stvarno se dosta promenilo i kazem da je 80% skroz ok ali uvek moze da te snadje neke nesereca.

Auto? Samo nemoj da ga parkiras negde da ostane sam. Trazi guzve :D

Mislim da neces imati nikakvih problema.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

A ne mislim ni ja skoro, možda nagodinu ako bude para.

Al to mi najviše ide na kurac, glupo mi je doći busom ili vlakom i onda se jebat po tolkom gradu javnim prijevozom, sa autom si jebi ga puno slobodniji. A s druge strane me strah da ne bi radi nekog idiota našao ciglu u autu...jebem ti i naše države u pičku materinu, kad čovjeku nije svejedno otić preko granice. :D

Kažu svi da noćni život je u BG najjači...vrijedi riskirat. :D
Propustih ovo. :D

To jeste, tako i ovde bude ali drugacije je kad nije sezona. :D
Haha, pa i mislio sam doć kad je sezona. :p

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
89,008
Vredi. :D

E da hteo sam nesto da vas pitam, vi sto idete u teretane ili vezbate. Jel pijete one kao proteinske napitke ili tako nesto? Znam da sam cuo da neki prate neki mix sa bananom, jajetom, cokoladnim mlekom i jos nekim glupostima. Jel znate tacno kako i sta?

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Ja ti ništa još nisam probao, nikakve proteine i pizdarije al kolko vidim i čujem to je preporučljivo. Iskreno, nemam sad love za to...da imam, vjerojatno bih pio to. Ja sam ostao i na istoj prehrani, ništa nisam u životu promjenio radi teretane. Jebeš ti trbušnjake ako se moram odreći čevapa. :p

Mislim da se Gogo kuži u te stvari.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Nemam pojma, može se to i na prirodnoj bazi al iskreno mislim da bi ti to bilo i skuplje nego da kupiš one proteine. Sad kemija ili prirodno...tvoj izbor. Mene osobno to ne dira, jedem normalno ko i uvijek. Stara bi mi jebala sve po spisku kad bi ja njoj sad počeo izmišljat sa tim body-building approved sastojcima. :D

Alen

Ѕenior Аdmin
Apr 2, 2007
53,986
Beograd nije uopce opasan. Ono centar i oko centra. Za periferiju ne garantiram.
Al Kraljevo jeste. Sjebali frendu auto :lol:

A Novi Sad je zakon. Ja bi ti preporucio Novi Sad.

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
89,008
Nemam pojma, može se to i na prirodnoj bazi al iskreno mislim da bi ti to bilo i skuplje nego da kupiš one proteine. Sad kemija ili prirodno...tvoj izbor. Mene osobno to ne dira, jedem normalno ko i uvijek. Stara bi mi jebala sve po spisku kad bi ja njoj sad počeo izmišljat sa tim body-building approved sastojcima. :D
Haha, znam sta mislis. Ni ja ne obracam bas paznju na ishranu, da pratim detaljno te kalorije i sve, ma pali.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Beograd nije uopce opasan. Ono centar i oko centra. Za periferiju ne garantiram.
Al Kraljevo jeste. Sjebali frendu auto :lol:

A Novi Sad je zakon. Ja bi ti preporucio Novi Sad.
Nije tebi sa ženom i djetetom. :p

Zajebavam se. Ma nije ništa to opasno, ako ne naletiš na debile...a jbg, kolko puta sam naletio na ludjaka, jel sam pogledo curu, u Zagrebu, tako isto mogu i u Beogradu. Kažem, najviše me auto jebe. Ne znam ni sam šta da radim s njim.

A zašto NS? Zbog onog cigana sa prošle stranice? :D

Ja bi Beograd radi Vratiće se rode. :p

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Meni je onako, europski grad, a i picke su strasne. Momci su isto cool (nema ludjaka i nacionalista kol'ko ja znam).
A jebi ga, ako vec odem do Bograda, nije ni Novi Sad predaleko.

Al nema do pički iz Splita. :flag1: Iako kažu nisu ni Mostarke za bacit.

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
89,008
E da jos jedno pitanje.

Stacioniranje za vreme vezbanja. Jel postoji neko pravilo kada se desi i koliko traje? Ne znam kako to ide ali cujem da je oko 6 meseci i da treba da se vezba jos intenzivnije.

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,513
Ja ti ništa još nisam probao, nikakve proteine i pizdarije al kolko vidim i čujem to je preporučljivo. Iskreno, nemam sad love za to...da imam, vjerojatno bih pio to. Ja sam ostao i na istoj prehrani, ništa nisam u životu promjenio radi teretane. Jebeš ti trbušnjake ako se moram odreći čevapa. :p

Mislim da se Gogo kuži u te stvari.
Hvala gosn. Vlatko :D

Ja za to mixanje koliko znam stavis 2-3 bjelanjka, 2 banane, mlijeko, plazma keks, kikiriki puter, kasika meda i onda mozes jos staviti ako orahe, grozdjice i sta jos hoces samo da je hranjivo. Ja nisam stavljao kikirki puter, med zavisno koliki mi bude secer, ali sam stavljao kras expres 1-2kasike radi ukusa.

Sada kada pijem protein i dalje mixam jaja, mlijeko, banane, med, plazmu i mjericu proteina. S obzirom da treniram obicno oko 6 pa negdje do pola 8, poslije ovoga sejka pojedem jos samo musli za veceru i onda prede spavanje opet obicno casu mlijeka i babanu (jebga i ovo mi zavisi od secera u krvi).

E da jos jedno pitanje.

Stacioniranje za vreme vezbanja. Jel postoji neko pravilo kada se desi i koliko traje? Ne znam kako to ide ali cujem da je oko 6 meseci i da treba da se vezba jos intenzivnije.
Sta ti ga to dodje, ako je to ono sto ja mislim, a mislim na ponavljanje istih vjezbi na koje si misici naviknu, onda mijenjati vrste treninga svake 2-4 sedmice ili ako nista intenzitet, bas sam juce procitao kako je dobro kombinovati jedanput raditi trening s velikom kilazom i malo ponavljanja, drugi put srednja kilaza i ponavljanje, treci mala kilaza puno ponavljanja. Poenta je stalno mijenjati i ne dati misicima da se naviknu na odredjen tip vjezbi.

Sto se tice proteina to nije hemija, to je dodatak ishrani i nema koji sportista to ne uzima, proteine piju cak i ljudi koji su na dijeti. Takodje od svih suplemenata zajedno sa amino kiselinama (one su dio proteina) i glutaminom to je najbolji nacin na dobijanju ciste misicne mase. Probao sam ja i i preparat na bazi nitiricnih oksida i odlican je ali dok ga pijes, cim prestanes em' ispuses em' oslabis i eto te haman na pocetku.

Ja pijem protein jer mi daje dugotrajniji ucinak, jer s obzirom na fax i obaveze ne mogu si garantovat da cu trenirati narednih 2 mjeseca ili vise bez prestanka, i iz tog razloga ne zelim da bacim bruku para na suplement koji ce mi ispuhat kada napravim pauzu od 15 dana jer spremam ispit.

Moj savjet ti je dule uzmi najmanje pakovanje proteina koje mozes i probaj, ako ti se svidi nastavi, a ako ne baci.

P.S. Na kraju niko te ne pita niti koga zanima pijes li sta od preparata kad se fino izgradis i skines na plazi :p Jedino ko ce te pitati je neki bilder za kojeg te nije briga :D

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 26)