Ima rupa,mnogo...ali nije sve tako crno kao sto izgleda.Nemamo jak tim,a to je verovatno zato sto nemamo para.Imam -7 u odnosu na Inter ali gledajuci imena,trenera i sve ostalo nebi trebali mnogo da se zalimo.Jaci su,njiho klupa je jaca od pola naseg tima.Vezali smo dosta pobeda ali nas je uhvatila kriza sada.
Ranieri snosi veliki deo krivice za juce pomenute glupe odluke,ali i on nije jedini fala Bogu.Marchionni je ocaj,nemam druge reci za njega.Koliko trci...mnogo,ja ne mogu da verujem.Brz je ko metak,a i sa svim tim on absolutno nista ne postize.
Nista korisno ne radi i tuzno je sto name je on u prvoj postavi.Del Piera nije trebao da izmeni posto je bio jedan od najboljih igraci,bar po meni.Mozda bi to pomoglo da igramo bunker i da se zabijemo pozadi sto je glupo,a i on je verovatno racunao da igra na kontre posto ce se Cagliari mnogo otvori pa je postavio odbranu malo vise napred sto nas je i sjebalo.Uterali su nam ga sledja s tim kontrama,leva strana suplja posto je Molinaro gore nesto trazio uzaludno a Chiellini pokrivao levi bek i centri ostala rupa.Jeda je pojeo odranu,nisu mu nista mogli.Takticki smo bili iza njih,a i oni su mnogo dobro dobro igrali.Svaka im cast za kontre i sve kako su odigrali,dok smo mi u drugom poluvremenu izgledali kao da igramo protiv Manchestera.
Ne izgleda da blistamo finansijski.Nemamo pare da kupimo dobre igrace,ne kao sto bi trebalo i to je primetljivo.Na kraju sezone potrosicemo mozda nekih 35 miliona sto nije dovoljno da pokrijemo sve rupe.
Znam da zvuci cudno ali imam osecaj da se najvise nadamo u Calciopoli slucaj i na novcanu nadoknadu koja bi trebala da bude poprilicno veliko uzimajuci u obzir sta smo sve izgubili.