Balkan Juve thread (16 Viewers)

soulslider

Rregula sound
May 16, 2006
3,776
Jebo im pas mater dansku, govna jedna sugava! Ne mogu vjerovat, koja stoka. Jos dobio besplatno kartu i ovo se desi. Koje sranje, mamu im jebem.
ma strašno stari moj puko sam, sramota jebena . Vori je legenda :D trebao mu je zabit jebenu loptu u glavu .

sve u svemu treba odat počast francuzima bolji su jebiga , 10 minuta gol nismo zabili u drugom poluvremenu to nas je i koštalo , suci nas jesu jebali neviđeno ali mogli smo dobit , ali to je naš mentalit dečki su pukli i to je to

soulslider

Rregula sound
May 16, 2006
3,776
Душан;1885040 said:
Dobri ste bili,cestitam.
:tup:

hvala , jesmo . bili smo dobri iako nismo zaslužili na ovakav način izgubit prvenstvo.

uglavnom kakva jebeni tjedan , juve izgubi 2 tekme još sad ovo sranje , strašno.

evo čitam neke komentare tu u vezi juventusa i zadnjih tekmi i nemogu vjerovat kakvih kretena ima tu , ne da mi se oni odgovarat na njihove gluposti jel bih odamh popušio ban.

Ranieri je kreten, taj čovjek kao da nema pojma o nogometu , ova ekipa kakva je sad nema šanse da osvoji išta , tko bilo šta drugo misli je idiot.

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
89,014
Kao ko npr? :p Igramo ocajno u zadnje vreme znaci stvarno strasno.Valjda cemo povratiti formu u Kupu.

Mislim da je ovu zadnju Ranieri sjebo malo vise ali neki ljudi ga brane na mnogo glup nacin.

soulslider

Rregula sound
May 16, 2006
3,776
Душан;1885080 said:
Kao ko npr? :p Igramo ocajno u zadnje vreme znaci stvarno strasno.Valjda cemo povratiti formu u Kupu.

Mislim da je ovu zadnju Ranieri sjebo malo vise ali neki ljudi ga brane na mnogo glup nacin.
ma možemo mi vratiti formu, opet dobiti koju utakmicu za redom nije u tome stvar, ali to je sve što mi i možemo , odigrat par dobrih , pa opet zajebat koju i tako unedogled. Tako nećemo osvojit ništa , ako mislimo biti momčad koja ništa ne osvaja ovaj način je sasvim dobar . nađi nekog trenera koji je solidan i ništa više od toga , složi neku osrednju momčad i to je to , uvijek ćemo biti tu negdje pri vrhu ali nećemo ništa osvojiti samo to hoću reći .

Ali likovi tu non stop govore ,strpljena bit će bolje , samo serete po ranieri itd. trebamo biti sretni di smo sad itd. ma zajebi ti to sve , ako se stvari ne počnu drastično mijenjat nema nama trofeja još godinama

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
89,014
E bice bolje! :D

Salim se...ma usli smo u govna sad kako smo krenuli da igramo.Sad ova tekma protiv Napoli-a nije ni bitna toliko ali moze lose da utice na mentalitet igraca ako ne pobedimo posto igramo ocajno.Mnogo je Ranieri experimentisao protiv Cagliari-a pa smo uglavnom i zbog toga i izgubili.

Jeste nam bilo i jos je dosta igraca povredjeno ali oni su odlucili da im ne trebaju novi igraci.Sad smo tek usli u govna kad se Chiellini povredio.Znaci losi su nam bekovi strasno,a Marchionni nije ni za kurac dok Ranieri nekako ne zeli da stavi Nedveda na klupu malo.

Kako god da se zavrsim mi sledece godine moramo ici na scudetto.Bice tesko,a pogotovo ako nista ne uradimo ove sezone,izgubicemo para.

soulslider

Rregula sound
May 16, 2006
3,776
ma da nije toliko važna protiv napolia ali će utjecta na igrače pogotovo za ligu prvaka.

da imamo dosta ozljeđenih igrača , ne kužim koji je kurac tu , šta imamo tako nesposobno osoblje ili šta , ne kužim stvarno,

marchonnia isto ne kužim , čovjek je bio sasvim dobar igrač u Parmi kod nas je ni za kurac , neznam jesu ga ozljede tako sjebale ili šta.

a to ranieri i nedved mi isto nije jasno , pa vidi se da čovjek više nije igrač kakv je bio što je i normalno s obzirom na godine , ali da ovom malom giovnicu ne da šansu nerazumljivo , pa jebemu mater stavi ga dvije tri tekme za redom nek igra dečko , a ne stavit ga zadnjih 5 minuta i to u napad gdje je oćito da on ne može i ne treba igrat.

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
89,014
Skroz se slazem.

I stalno drka Giovinca,pomera ga svaku utakmicu i normalno da decko ne moze da se navikne,a ne sija.Igra kao ML,pa u sledecoj AMC i onda napadac.Znaci nije mu dao sansu dve mrtve jebene utakmice na istom mestu...a za Nedveda bi kurac dao ocigledno.

Ma Marchionni nije ni za rezervu koliko je ocajan.Camo je stalno povredjen i treba nam neko ko je mnogo dobar,treba da otvorimo lepo novcanik i kupimo Gourcuffa ako mozemo posto sabija.Bio bi skup,ali vredan svake pare.

Gledam sad i nemogu da verujem da ljudi zele Panucci-a...u picku materinu i nas merkato.Matoro djubre,nije ni trecu postavi.

soulslider

Rregula sound
May 16, 2006
3,776
Душан;1885186 said:
Skroz se slazem.

I stalno drka Giovinca,pomera ga svaku utakmicu i normalno da decko ne moze da se navikne,a ne sija.Igra kao ML,pa u sledecoj AMC i onda napadac.Znaci nije mu dao sansu dve mrtve jebene utakmice na istom mestu...a za Nedveda bi kurac dao ocigledno.

Ma Marchionni nije ni za rezervu koliko je ocajan.Camo je stalno povredjen i treba nam neko ko je mnogo dobar,treba da otvorimo lepo novcanik i kupimo Gourcuffa ako mozemo posto sabija.Bio bi skup,ali vredan svake pare.

Gledam sad i nemogu da verujem da ljudi zele Panucci-a...u picku materinu i nas merkato.Matoro djubre,nije ni trecu postavi.

bez toga ništa

panucci :lol: , ma jebali smo ježa ako tako nastavimo

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

ma strašno stari moj puko sam, sramota jebena . Vori je legenda :D trebao mu je zabit jebenu loptu u glavu .

sve u svemu treba odat počast francuzima bolji su jebiga , 10 minuta gol nismo zabili u drugom poluvremenu to nas je i koštalo , suci nas jesu jebali neviđeno ali mogli smo dobit , ali to je naš mentalit dečki su pukli i to je to
Je, sta bi dao da ga je zdrmo, jebo mu pas mater.

Stari, ne mogu oni ne puknut kad se takve stvari desavaju. Alilovic obrani, sudac vrati francuzima loptu. Sudac iza gola zove duplu, sudac iz terena kaze faul i opet francuzima lopta. Bilo je previse dubioznih odluka da se ta utakmica zavrsi na normalan i nama pozitivan nacin. Izjebani smo, i to dobro, al sta ces.

Jedina pozitivna stvar je ta sta se nisam osjecao onako posrano kao nakon turske. Ono je bilo strasno. :D

soulslider

Rregula sound
May 16, 2006
3,776
Je, sta bi dao da ga je zdrmo, jebo mu pas mater.

Stari, ne mogu oni ne puknut kad se takve stvari desavaju. Alilovic obrani, sudac vrati francuzima loptu. Sudac iza gola zove duplu, sudac iz terena kaze faul i opet francuzima lopta. Bilo je previse dubioznih odluka da se ta utakmica zavrsi na normalan i nama pozitivan nacin. Izjebani smo, i to dobro, al sta ces.

Jedina pozitivna stvar je ta sta se nisam osjecao onako posrano kao nakon turske. Ono je bilo strasno. :D
da baš smo o tome pričali jučer , ni blizu onoga , a ovo je svjetsko i još smo u finalu, i doma igramo.

nogomet je ipak nogomet

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,514
A ne znam majke mi odakle da pocnem, fakat igramo ocajno. I ne krivim skroz Ranieria mada on definitivno snosi 40%-50% krivice, ako nista zbog slabe rotacije igraca (citaj Nedveda). Zaista je to zanimljivo kako trener koji je poznat po stalnoj rotaciji tako zataji, ok imali smo tonu ozljeda ali smo uvijek imali alternativu na Nedvedovoj poziciji ali covjek kao iz inatat nece da ga zamijeni. Jos sad Nedved dao go, sto znaci da do kraja sezone ima da igra :( Jos jedna glupa stvar je da kada smo vodili i imali siguran rezultat on nije htio mijenjat igrace poput Del Piera, zar ne shvata da ni on nije i cvijetu mladosti i da malo odmora mu/nam moze puno pomoci. Jebga za Marchionnia ne znam sta da kazem, nije bajan ali nije sada ni oliko los, ja mislim da bi on bio puno bolji kada bi presto s onim svim suvisnim driblinzima i brze se oslobadjao lopte, s druge strane nemamo nikakvu alternativu za njega tako da jebga...

Ali na stranu sve ovo, meni je najzalosnije da nasa uprava i trener pristaju na prosjecno i da imam nekad osjecaj da maxuz kontriraju svima. Npr. prosle sezone je bilo ocigledno da nam treba jos jedan odbrambeni bez obzira na Andradea, ali jok nea sanse da ga kupe. Ove sezone isto, i slijep moze vidjeti mane naseg tima osim uprave koja sve negira. Cim pobjedimo jednu-dvije tekme eto Blanca da se hvali kako dobar tim imamo i kako nam ne trebaju pojacanja. A i pojacanja koja dovedemo su prosjecna, nemam ja nista protiv mladih igraca ali dajte pa svi znaju da s mladim talentima koji ce zaigrati mozda 1 tekmu ove sezone ili za tek za par godina ne mozemo nista postici. Uostalom i da non-stop igraju, nek pogledaju Arsenal i vide kako se tako ne moze nista osvojiti. Plus da ne govorim za Nedvedovu zamjenu, ljudi bi doveli nekoga kome istice ugovor ili ko vrijedi 10-15mil eura a za te pare znamo da ne mozemo dovesti nista kvalitetno... Sve u svemu jadno i zaista se nadam da ce ova uprava pokazati malo vise ambicije i prestati se zadovoljavati mediokritetima i Salihamidzicima i Knezevicima i navodno nasim novim mogucim pojacanjem Beluscijem...

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
89,014
Ima rupa,mnogo...ali nije sve tako crno kao sto izgleda.Nemamo jak tim,a to je verovatno zato sto nemamo para.Imam -7 u odnosu na Inter ali gledajuci imena,trenera i sve ostalo nebi trebali mnogo da se zalimo.Jaci su,njiho klupa je jaca od pola naseg tima.Vezali smo dosta pobeda ali nas je uhvatila kriza sada.
Ranieri snosi veliki deo krivice za juce pomenute glupe odluke,ali i on nije jedini fala Bogu.Marchionni je ocaj,nemam druge reci za njega.Koliko trci...mnogo,ja ne mogu da verujem.Brz je ko metak,a i sa svim tim on absolutno nista ne postize.
Nista korisno ne radi i tuzno je sto name je on u prvoj postavi.Del Piera nije trebao da izmeni posto je bio jedan od najboljih igraci,bar po meni.Mozda bi to pomoglo da igramo bunker i da se zabijemo pozadi sto je glupo,a i on je verovatno racunao da igra na kontre posto ce se Cagliari mnogo otvori pa je postavio odbranu malo vise napred sto nas je i sjebalo.Uterali su nam ga sledja s tim kontrama,leva strana suplja posto je Molinaro gore nesto trazio uzaludno a Chiellini pokrivao levi bek i centri ostala rupa.Jeda je pojeo odranu,nisu mu nista mogli.Takticki smo bili iza njih,a i oni su mnogo dobro dobro igrali.Svaka im cast za kontre i sve kako su odigrali,dok smo mi u drugom poluvremenu izgledali kao da igramo protiv Manchestera.

Ne izgleda da blistamo finansijski.Nemamo pare da kupimo dobre igrace,ne kao sto bi trebalo i to je primetljivo.Na kraju sezone potrosicemo mozda nekih 35 miliona sto nije dovoljno da pokrijemo sve rupe.

Znam da zvuci cudno ali imam osecaj da se najvise nadamo u Calciopoli slucaj i na novcanu nadoknadu koja bi trebala da bude poprilicno veliko uzimajuci u obzir sta smo sve izgubili.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 16)