Balkan Juve thread (12 Viewers)

OP
Marko

Marko

GhostDog
May 1, 2006
3,289
  • Thread Starter #225
    Goran Gajić? Pa ne mislim da je on Hrvat. Jesi siguran? Znam da je on rezirao nekoliko epizoda Oz-a. Dobar je redatelj.

Ma svejedno, šta god da je, ovo je prvenstveno srpsko djelo. A oduvijek je poznato da Srbi rade najbolje filmove s ovih prostora, znaju i Bosanci nesto dobro, al nama se svake desete godine zalomi nesto dobro. A cije god da je, kad pogledas uvijek ima glumaca iz svih zemalja. Jedna je Juga. :D
    Pravo da ti kažem nisam ni ja siguran, gledao sam zimus intervju sa njim, kad je počelo prikazivanje Roda, čini mi se da je rek'o da je u staroj YU živeo u Zagrebu i da je otiš'o u Ameriku početkom devedesetih, kad je počelo sranje.

Alen

Ѕenior Аdmin
    Apr 2, 2007
    53,941
    Doslovni prevodi

Mnogo sam se sekirao - I axed my self very much.
    Pričam sam sa sobom - I'm talking alone with the room.
    Računaj na mene - Calculate on me.
    Čekanje u redu za kruh - Waiting all right for bread.
    Ko te šljivi - Who plums you.
    Ko te šiša - Who cuts your hair.
    Nosi se - Carry yourself.
    Tekuća pitanja - Liquid questions.
    Od malih nogu - Since the little legs.
    Malo prije - Small before.
    More bre - Sea, brother.
    Voditi računa - To lead the bill.
    Samoubojica - Only Killer
    Napet sam - I'm on five.
    Hajde da igramo karte - Let's play tickets.
    Dijelim Vaše mišljenje - I divide Your opinion.
    On je svjetla točka - He is a bright full stop.
    Spetljao se s njom - He looped himself with her.
    Želim se nasloniti na tebe - I wish to elephant on you.
    Što ti pada na pamet - What is falling on your brain.
    Pucali smo od smijeha - We were shooting from laughter.
    Pijan je ko majka - He is as drunk as a mother.
    Iz čista mira - Out of clean peace.
    Fotokopije - Foto-who-drinks.
    Upala mišića - The infall of a little mouse.
    Supruga - Are-railway.
    Blago tebi - Treasure to you.
    Veni, vidi, vici - Fade, see, jokes.
    Sve što je izgubljeno, može se povratiti - Everything that is lost can be thrown up.
    Pop-pjevač - Priest-singer.
    Sve je gore i gore - Everything is up and up.
    Sranje kroz gusto granje - Shitting through a dense bush.
    Sarajevo - Sara is an ox.
    Dedinje - He belongs to grandfather.
    Mali Lošinj - Little bad city.
    Skoplje - Castration city.
    Neda Ukraden - No Yes stolen.
    Ružica Sokić - Little rose Little juice.
    Slobodan Milošević - Freeman Gentlefuck.
    Alija Izetbegović - But I And brother-in-law escape.
    Mirjana - Peace I on.
    Tugomir - Sadpeacer.
    Nada Križić - Faithful Littlecross.
    Tihomir - Silentpeace.
    =============================

Došao Mujo na grupni sex i nakon jedno tri sata viče on:
    - "Ljudi, ljudi, upalite svjetlo!"
    Upale oni svijetlo i pitaju Muju što je bilo, a on kaže:
    - "Ajmo se nekako organizirati, je već treći put zaredom pušim kurac!"

Dostoevsky

Tzu
    Administrator
    May 27, 2007
    88,993
    @Dule, pošto je đačko doba najlepše, vidi ti ponovi taj treći razred.:D
    Cuti da ne cuje zlo...pomeri se s mesta. :p

Neka hvala ja bi da prodjem. :D

U jebote, ja mislio da je moj razred bio zajeban. Imali smo i mi svakakvih budalastina, ali pusit pod satom se mozda jednom zalomilo. Ali cigaretu. :D
    Zaboravio sam da spomenem da su izboli jednog lika sto zivi blizu mene na odmoru i sto je bilo dosta tuca(uglavnom moje odeljenje). :D

Alen

Ѕenior Аdmin
    Apr 2, 2007
    53,941
    Danas mi je godisnjica mature.
    10 godina :(

Kasno sam saznao i nisam imao vremena da organiziram put, tako da nece me biti.
    Jbg, mozda je bolje ovako. Nemam zivaca slusat ostale kako lazu da su neki ugledni biznismeni a i nemam zivaca lagat da sam i ja ugledni biznismen. :D

OP
    Marko

Marko

GhostDog
    May 1, 2006
    3,289
  • Thread Starter #230
    :lol2:
    E,poravio sam srpski! :D Jednu brigu sam skinuo sa kurca.
    Ne znam dal' da ti čestitam:p , nego hteo sam da te pitam šta imaš iz engleskog?

Alen said:
    Danas mi je godisnjica mature.
    10 godina:(

Kasno sam saznao i nisam imao vremena da organiziram put, tako da nece me biti.
    Jbg, mozda je bolje ovako. Nemam zivaca slusat ostale kako lazu da su neki ugledni biznismeni a i nemam zivaca lagat da sam i ja ugledni biznismen.:D
    Šuti, šta ja da kažem, meni je uskoro 15...:cry:

OP
    Marko

Marko

GhostDog
    May 1, 2006
    3,289
  • Thread Starter #232
    Ma cestitaj.Kod ove je 2 puna kapa...Iz engleskog imam peticu. :p

:D Ides da se napijes malo?
    Čestitam:pint:, jebote pa ti k'o da si englez, imaš 5 iz engleskog i 2 iz srpskog!:D

A što se tiče napijanja, ako budem mog'o da prisustvujem, da, od muke...:smoke:

OP
    Marko

Marko

GhostDog
    May 1, 2006
    3,289
  • Thread Starter #233
    23. maj 2008. | Izvor: B92, Tanjug
    Neredi u Sarajevu zbog smene Kodra

U centru Sarajeva u petak je došlo do velikih nereda kada je više hiljada navijača protestovalo zbog smene selektora fudbalske reprezentaciue Bosne i Hercegovine Meha Kodra, a situacija je stavljena pod kontrolu nakon intervencije jakih policijskih snaga. Tačno u podne, ispred zgrade u kojoj se nalazi sedište Fudbalskog saveza BiH okupilo se, prema procenama izveštača, oko dve i po hiljade navijača koji su zahtevali smenu čelnih ljudi nacionalne fudbalske organizacije.
    Pošto im se niko nije obratio, navijači su ubrzo na prostorije saveza počeli da bacaju najpre kamenice, a potom i zapaljene baklje. Veće nerede i moguće tragične posledice sprečila je policija koja je napravila kordon ispred zgrade.

Usledio je kraći obračun policajaca i navijača, a nekoliko najagresivnijih izgrednika je uhapšeno.

Izvršni odbor FS BiH prošle sedmice je smenio Kodra zbog toga što je odbio da vodi nacionalnu selekciju na prijateljsku utakmicu u Iran.
    Reprezentacija BiH trebalo jeu tom terminu da igra protiv Poljske, ali su čelnici saveza bez obrazloženja saopštili da je plan promenjen i da će biti odigrana utakmica protiv Irana.

Kodro na to nije pristao i rekao je da ga niko nije konsultovao pre donošenja odluke da se promeni protivnik, nakon čega je usledila njegova smena. Bivši fudbaler mostarskog Veleža ocenio je da je jedina šansa za spas bosanskohercegovačkog fudbala smena aktuelnog rukovodstva nacionalnog saveza.

Bivši selektor dobio je punu podršku navijača i medija i ostaje da se vidi na koji način će biti razrešena kriza u FS BiH.

Kamo sreće da i mi imamo ovakve navijače, da najure ove naše zlotvore...

Dostoevsky

Tzu
    Administrator
    May 27, 2007
    88,993
    :xfinger:

Bilo bi lepo kad bi uzeli Xabi Alonsa.Jos jedna mana kada kupujes igraca iz Engleske...plate su im strasne.Ali izgleda da ove godine necemo stedeti na platama cim smo spremni Amauriju da damo 3.5-3.8mln.

I nadam se da necemo kupiti Stendarda.Koji crni Stendardo,ljudi videli kako je odigrao dobro 2-3 utakmice i odma' kao "uuu kako je dobar,aj da ga kupimo"...
    Lik nema pojma a ni sam ne znam kako mu je cena onako velika.Cassano mu slomio kicmu.Za njega je Lazio banja,i nije za bolje.

Alen

Ѕenior Аdmin
    Apr 2, 2007
    53,941
    A nije ni Behrami tako los. Jedina mu mana sto je Siptar :D
    Kad on otkupi svoj ugovor on ce biti free agent i onda mu samo dajes placu, ne moras Laziu nista placat.
    E sad, nama i ne treba desni bek, a Camo i Braco pokrivaju desni bok tako da ne virujem da cemo uopce pokusat dovest Behramija.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 12)