Balkan Juve thread (14 Viewers)

soulslider

Rregula sound
May 16, 2006
3,776
hahaha , ma ja sam iz hrvatskog imao 2 tko će još gramatiku jebenu učit , dosta je da znaš čitat i pisat a ne još neke pizdarije vremena ova ona ,glagole, padeže i kurce razno razne

automatizacija nemam pojma šta je , jel ti to neki strukovni predmet ili?

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,993
hahaha , ma ja sam iz hrvatskog imao 2 tko će još gramatiku jebenu učit , dosta je da znaš čitat i pisat a ne još neke pizdarije vremena ova ona ,glagole, padeže i kurce razno razne

automatizacija nemam pojma šta je , jel ti to neki strukovni predmet ili?
:D A i mrzim me da citam lektire. :tdown:

Ma nije...ma strasan smor.Prvo polugodiste bilo nesto za kompijutere pa sam imao 4 a sad nesto sacuvaj boze.Neke masine i alati...dodje ti da preseces vene kako je zanimljivo.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Necu da ti kvarim seriju ali Pikadili pogine/umre kolko' sam ja cuo...
Znam, znam, pogledao sam to vec. Al dobro da nisi htio da mi pokvaris. :D
Joj,moram da ucim!! :cry:

Jebem ti skolu da ti jebem skolu!
Bez zajebancije Dule, bit ce ti zao kad zavrsi. Ja sam jedva cekao da zavrsi, sad bi dao lijevu ruku da mogu opet u treci razred, pa maturalac, pa maturalna, pa neka zajebancija svaki dan..

Koji si razred? 4-ti? Ako jesi, slobodno se ostavi knjige, tu se kecevi ispravljaju sami od sebe. :D

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,993
Bez zajebancije Dule, bit ce ti zao kad zavrsi. Ja sam jedva cekao da zavrsi, sad bi dao lijevu ruku da mogu opet u treci razred, pa maturalac, pa maturalna, pa neka zajebancija svaki dan..

Koji si razred? 4-ti? Ako jesi, slobodno se ostavi knjige, tu se kecevi ispravljaju sami od sebe. :D
Zavrsavam treci. :p

Ali da mi vidis skolu jebote...profesori pijani,ucenici drogirani a ovi sto nisu su kriminalci.Moj drug napusava profesorku kurcem a ona nema pojma sta da radi...ukenjala se.Jednom su krenuli da duvaju na muzickom. :D Profesorka mislila da je bila samo cigara i zaplakala...

Moj razredni skoro uvek pijan...ma strasno.

soulslider

Rregula sound
May 16, 2006
3,776
:touched:

Ali da mi vidis skolu jebote...profesori pijani,ucenici drogirani a ovi sto nisu su kriminalci.Moj drug napusava profesorku kurcem a ona nema pojma sta da radi...ukenjala se.Jednom su krenuli da duvaju na muzickom. :D Profesorka mislila da je bila samo cigara i zaplakala...
blago njima, mi smo uvijek morali čekat mali odmor da zapalimo koju veselu :D

Alen

Ѕenior Аdmin
Apr 2, 2007
53,941
Dobro, kad nece niko, onda cu ja...

Ko ovdje prati, Vratit ce se rode? Jebo me zivot al to je najbolja serija svih vremena. Uvijek je bilo poznato da je Srpska filmografija odlicna al ovo je fenomenalno..nikad tako nesto dobro nece izaci ni iz Hollywood-a! Jebena prica, odlican humor i predobri glumci. Evo u 3 dana sam majke mi pogledao 20 od 25 epizoda, a ko fol, ja sam zaposlen covjek! Cak sam i starog zarazio, cijelo jutro sa mnom buljio u TV. :D

boki240x320.jpg

Pikadili je car. :D

I da, pre-prejebena muzika! Ko bi reko da Loša moze tako nesto da snimi.
Haha, pratim !
Fenomenalno.
Srbi su oduvik radili i najbolje filmove i najbolje serije. Ova ekipa mladih glumaca i redatelja je konacno sazrila i ocekujem jos boljih stvari.

Pikac je car :D
"Nista brate, nista. Ali ni da me dirne, ajde bre dodaj malo horsa dobicu secernu bolest!" :lol2:

OP
Marko

Marko

GhostDog
May 1, 2006
3,289
  • Thread Starter #218
    Hvalite srpske filmove i serije a ovu seriju je režirao hrvat, muž Mire Furlan, ne mogu da se setim kako se zove, čovek inače radi u Holivudu.
    Mi ovde možemo da gledamo mnogo kanala sa celog Balkana preko kablovskih operatera, čudno mi da vi ne možete da pratite naše kanale tamo, ili bar b92 koji je najnormalniji od ovih naših.

@Dule, pošto je đačko doba najlepše, vidi ti ponovi taj treći razred.:D

V

Senior Member
    Jun 8, 2005
    20,110
    • V

V

Moj razredni skoro uvek pijan...ma strasno.
    U jebote, ja mislio da je moj razred bio zajeban. Imali smo i mi svakakvih budalastina, ali pusit pod satom se mozda jednom zalomilo. Ali cigaretu. :D
    Haha, pratim !
    Fenomenalno.
    Srbi su oduvik radili i najbolje filmove i najbolje serije. Ova ekipa mladih glumaca i redatelja je konacno sazrila i ocekujem jos boljih stvari.

Pikac je car :D
    http://www.youtube.com/watch?v=OEPCbaQyMy0&feature=related
    "Nista brate, nista. Ali ni da me dirne, ajde bre dodaj malo horsa dobicu secernu bolest!" :lol2:
    Krljo: Jeli Pikac, jel ti to meni hiperventiliras, il' me jebes? :lol2:

Ma predobri su, ovakvo nesto dobro nisam gledao od Kengura. :D
    Hvalite srpske filmove i serije a ovu seriju je režirao hrvat, muž Mire Furlan, ne mogu da se setim kako se zove, čovek inače radi u Holivudu.
    Mi ovde možemo da gledamo mnogo kanala sa celog Balkana preko kablovskih operatera, čudno mi da vi ne možete da pratite naše kanale tamo, ili bar b92 koji je najnormalniji od ovih naših.

@Dule, pošto je đačko doba najlepše, vidi ti ponovi taj treći razred.:D
    Goran Gajić? Pa ne mislim da je on Hrvat. Jesi siguran? Znam da je on rezirao nekoliko epizoda Oz-a. Dobar je redatelj.

Ma svejedno, šta god da je, ovo je prvenstveno srpsko djelo. A oduvijek je poznato da Srbi rade najbolje filmove s ovih prostora, znaju i Bosanci nesto dobro, al nama se svake desete godine zalomi nesto dobro. A cije god da je, kad pogledas uvijek ima glumaca iz svih zemalja. Jedna je Juga. :D

Samo mi je zao sto u ovoj seriji nema Trifunovica, on mi je car. Jeste ga vidjeli u ovom novom filmu War Inc.? Film je glup ko kurac, on nema bas neku ulogu al je predobar.

Jebemti zivot sto mi je gust pricat normalno(prostacit) u ovom nasem threadu. Dosta mi vise glume i finoce. :D

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 14)