Balkan Juve thread (24 Viewers)

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Ma i kod nas je, samo sto to koristimo i kad ti se nest dobro desi ili na taj fazon, pa kazemo sminka, a nekad dodamo i sminka ocam' (oca mi).

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Dobro, kad nece niko, onda cu ja...

Ko ovdje prati, Vratit ce se rode? Jebo me zivot al to je najbolja serija svih vremena. Uvijek je bilo poznato da je Srpska filmografija odlicna al ovo je fenomenalno..nikad tako nesto dobro nece izaci ni iz Hollywood-a! Jebena prica, odlican humor i predobri glumci. Evo u 3 dana sam majke mi pogledao 20 od 25 epizoda, a ko fol, ja sam zaposlen covjek! Cak sam i starog zarazio, cijelo jutro sa mnom buljio u TV. :D

Pikadili je car. :D

I da, pre-prejebena muzika! Ko bi reko da Loša moze tako nesto da snimi.

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Jebga kreno pratiti, ali fulim svaki put. Jos da stvar bude gora imam da je gledam na tri kanala u tri razlicita termina... Gledo sam samo epizodu kad Pikadili il' kako se vec zove probava drogu i kad kaze da bi ga limunada jace opalila... Crko' sam od smijeha :D

A zika je zvjer, jos da mi je naci da je skinem. Jest da nisam jos ni probao ali hajd...

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Jebga kreno pratiti, ali fulim svaki put. Jos da stvar bude gora imam da je gledam na tri kanala u tri razlicita termina...
A prednosti kad zivis u BiH... :D

Gledo sam samo epizodu kad Pikadili il' kako se vec zove probava drogu i kad kaze da bi ga limunada jace opalila... Crko' sam od smijeha :D

A zika je zvjer, jos da mi je naci da je skinem. Jest da nisam jos ni probao ali hajd...
Ma lud je pikadili, kako je spaljen lik pa to je strasno. Al svi su dobri; Svaba, Dule, Aki Einstein... Skini si to s interneta i navali. Ja sam vec sprzio vec negdje petorici, svi su pogledali u manje od 5 dana. Zarazna je serija, strasno.

Ja sam trazio al nisam mogao da nadjem. Mozda kolege iz Beograda mogu da nam pomognu. :eyebrows:

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,991
Ja sam trazio al nisam mogao da nadjem. Mozda kolege iz Beograda mogu da nam pomognu. :eyebrows:
E tu nebih mogao da ti pomognem.Ovde to pustaju na B92 svakog petka u 20:00 ja mislim.Idi na google pa trazi tamo,ja stvarno nemam pojma gde se skida.

Odgledo sam nesto malo i posle zaboravio a sada nemam vremena posto moram da popravljam keceve. :tdown:

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 24)