Balkan Juve thread (4 Viewers)

Marc

Softcore Juventino
Jul 14, 2006
21,649
Svaka čast Bobanu, Šukeru i ostalima, ali Modrić. Nerealan tip. IQ do plafona.
Šta misliš, koji je najbolji srpski igrač ikada? Za mene Piksi Stojković i Vladimir Jugović.

Možda i Miloš Krasić. :D
@Dostoevsky

- - - Updated - - -
@Jvcro

Drugar, predstavi nam se.
 

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,456
Tesko pitanje. Kada su postojali najbolji ja sam bio deriste :D a sada da sudim tome ne bi imalo puno smisla, a i ne volim da komentarisem youtube klipove. Meni su svi stari igraci Zvezde u srcu.

A ove generacije sada to je haos. Ima dobrih igraca, ima talentovanih, ali nije to to. Stavise imamo i dosta dobrih, ali kad ih stavis da igraju za reprezentaciju ocrtava se i pravi mentalitet kada pokazuju koliko ih boli kurac da igraju.
 

Gagi

Senior Member
Jul 19, 2007
8,600
A jebem li ga sada. Obojica su bili top igrači. Moj stari bi sigurno rekao Džajić, ali ja ga nisam gledao pa ne mogu da tvrdim. Možda mala prednost Piksiju jer sam voleo te desetke.
 

Gagi

Senior Member
Jul 19, 2007
8,600
Srbijaaaaaa! Jedva cekam finale. Slovenci su sjajni, Doncic i Dragic se sprdaju, bice jako cupavo. I srebro je uspeh bez Tea, Jokica, Bjelice, Raduljice, Kalinica i drugih.
 

Danijel

Junior Member
Sep 12, 2017
112

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,456
Хвала! :)

Srbija vs Srbija 2 u finalu Eurobasketa. :D

- - - Updated - - -



Hvala drugar i tebi. :tup:
Haha, realno. Sto rece moj komsija: da smo poveli startere mogli bi igramo bukvalno u finalu jedni protiv drugih. Iskreno, ranije sam pratio basket vise, posle sam izgubio interes. Ali i dalje volim kada vidim ovo, i dominaciju, nekako mi toplo k srcu. :D Nadam se da cemo uzeti zlato, mada zajebani su skroz, pogotovo kad sam video kako su silovali Spance.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 4)