Balkan Juve thread (25 Viewers)

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Da trening je super, bas me sjebe onaj dan prsa/ledja hehe. Koliko traje tvoj trening inace u ovom OVT stilu? Kod mene puno duze nego normalno. Mislim da je zbog one druge vjezbe u svakom supersetu, ja bas pokusavam uradit 5 sekundi gore, 5 dole.
Ma otprilike oko sat, sat i petnaest minuta. Ali ja se ne pridrzavam tempa koji e naveden, mislim da je to pomalo glupost sve dok se vjezbe rade pravilno i ne vara.

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,991
Au zlo koliko ima da se cita. :sergio:

Planiram da krenem hard core sad od desetog, ima da se raspadnem u naredna 3 meseca. I ima da jedem kao stoka, planiram da kupim Whey, malo proteina i krece ozbiljno sad, nema zajebavavanja.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Ne moraš da čitaš cijeli članak, samo ovaj dio pod 3, detaljan opis programa. Vjeruj mi super je opisano, ima i humora tako da se lako čita i stvarno je zanimljivo. Uglavnom, biblija dobrog treninga, iz toga češ lako da sam radiš programe jer ti daje do znanja koje vježbe valjaju, koje ne.

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Dule poslusaj Vlatka, taj je program fakat odlican, neces se pokajati.

I jebote, tek sad vidim ovo neko sranje oko vPara, jebote ljudi fakat preozbiljno shvataju ovaj forum :lol:

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Ma to je prevelika tlaka. Ja sam bio na jednom drugom forum co-admin....jao, kad se sjetim. Nekog upozoris, pa te napada, pa se moras pravdat....a radi čega, internet foruma? Zajebi. Ovo je razbibriga i kome je nesto vise, nek mu je sretno u zivotu.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 25)