Balkan Juve thread (13 Viewers)

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Ja mislim da sam ja jednom nasao stranicu u Hrvatskoj, mislim da je Split u pitanju ili tako nesto i znam da su isli na tekme.

Jebga ja bih ti reko sada nadjemo se u ZG-u ja te pokupim i idemo na tekmu, ali nas jebu vize pravo, tako da je to sve samo san... :(

Buy on AliExpress.com

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

www.juventus.hr je ziv i funkcionira. To je neka udruga iz Rijeke i tamo imaju "sastanke". Ako se hocete registrirat na forum, iako je slabo aktivan, morate poslat mail na [email protected] pa ce vas prijavit. Facebook grupa je ovdje.

Klub je priznat od strane Juve DOC i ima dosta clanova. Clanarina je 130kn za godinu i organizira se zajednicko odlazenje na utakmice i to. Rok za uclanjenje ove godine je istekao, iako vjerujem da se moze naknadno uclanit, ali tak svejedno, sumnjam da netko zeli gledat ovakav Juve. :D

Ja se mislim uclanit za iducu godinu jer to mi je valjda jedina sansa da odem na tekmu, ima jos nekih kandidata? Alen? :eyebrows:

soulslider

Rregula sound
May 16, 2006
3,776
Jucer sam upoznao jednog interistu i....shvatio da sam ja navijac Inter-a, jebiga nemres protiv Ibre. :p

Ne za ozbiljno. Jebeni Inter ima navijacku udrugu u hrvatskoj. Placaju 120kn godisnje, idu skupa na tekme, loču, zajebavaju se, itd. Pokazivao mi kartu od Inter-Milan zadnje tekme, slike, pičke materine, uglavnom sve 5. Skupi se njih za jedan cijeli mali, jebeni, autobus i pravac Milano!

Pa nemrem vjerovat da Juve nema tak neš u hrvatskoj? Nasao sam [B]www.juventus.hr[[/B]/url] i to m...ku zajebanciju , kulturni su nešto previše :D

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

upoznao sam ja te likove iz Rijeke kad sam bio u Trstu na tekmi , dali mi čak i tu neku godišnju iskaznicu kad su čuli da sad sam potegao iz Vukovara do Trsta , ok su , sam mi nisu baš nešto za neku zajebanciju , kulturni su nešto previše :D
Pa upravo zato se mi trebamo aktivirat. :D

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Ha ha, prodajem ja kompjuter i javlja mi se lik preko oglasa i pita me koje je mark kompjuter tipa IBM, Compaq, a ja mu kazem da nije brand name i da je sastavljed iz komponenti. Kad on meni odgovara "Hvala. Ali ja pretendiram na IBM" :D

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Evo i ja da se malo javnem, imao ispite a i nest sam bio nikakav, pa tako da nisam ni palio komp puno. Ali evo me sada :)

P.S. Kupio sam Mass gainer 5kg i Animal Pump i pocinjem sa masovnim treninzima :D

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

I meni je forum dopizdio u zadnje vrijeme neš, ulogiram se na kratko pa prolistam samo na brzinu.

U jebote, to zvuči ko neka teška kemija, imaš zver da budeš do ljeta. :D

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,988
Nece moci covek kroz vrata da prodje. :D

Ja sam bio bolestan pa sam pauzirao. Ali kako god od kad mi je poceo fax pa manje vezbam i to me je smorilo. Danas cu verovatno opet da krenem mada obrni okreni pre sam bio bolji u vezi vezbanja.

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
I meni je forum dopizdio u zadnje vrijeme neš, ulogiram se na kratko pa prolistam samo na brzinu.

U jebote, to zvuči ko neka teška kemija, imaš zver da budeš do ljeta. :D
Hehhe, ma neecu, a i nije tolika hemija, imao sam ja vece planove ali manje para :)

Nece moci covek kroz vrata da prodje. :D

Ja sam bio bolestan pa sam pauzirao. Ali kako god od kad mi je poceo fax pa manje vezbam i to me je smorilo. Danas cu verovatno opet da krenem mada obrni okreni pre sam bio bolji u vezi vezbanja.
Ih to ti je uvijek tako, kad pocne fax manje imas vremena i ne razmisljas o teretani kao prije.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

U pičku milu materinu, kakve pičke, jedna bolja od druge..pa ovo je brutalno i baš je došlo ko naručeno za početak radnog dana i kraja tjedna. Samo sam čekao da skine onu mokru majcu al na kraju sam se zadovoljio(ne doslovno) sa guzom i tangama na kraju. :D

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 13)