Balkan Juve thread (23 Viewers)

soulslider

Rregula sound
May 16, 2006
3,776
Ja sam pio razne, ali sam cuo da je Optimum Nutrition ponajbolji, takodje od BSN Syntha6 ili EAS. Ovaj prvi je najbolje ocijenjen na bodybuidling.com, odi tamo i ima fakat finih informacija od toga ko je najprodavaniji, najbolje ocijenjen itd. plus imas i informacije o svakom preparatu, plus i o preparatima opcenito. Ja sam posjecivao ovu stranicu jer sam htio narucivati iz Amerike, fakat su povoljni jedino je carina malo problem.

Evo ti ovaj link pa pogledaj, tu su ti svi suplementi objasnjeni pojedinacno plus primjer koji je najbolji/najprodavaniji.
pogledat ću to da se malo informiram

šta misliš o ovome http://www.building-body.com/shop/product/elite_whey_2_3_kg/

čitam tu po nekim forumima kažu ljudi da je dobra stvar

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

jel koristite vi proteine , kreatine i slične pizdarije ?
aha , ma zanima me koje su marke kvalitetne za takve proizvode , uzimao bih si neke proteine sam nemam pojma šta valja a šta je smeće
Uzimam proteine zadnja dva mjeseca. Baš sam jučer pričao sa likom iz teretane, jedan od rijetkih koji se fakat kuži u materiju, nije samo da priča šuplju priču. Uglavnom od proteina poznate marke su ti sve dobre Scitec, Ultimate Nutrition, Multipower, American Muscle, Universal Nutrition itd. Sve su dobre jer oni ti svi imaju stroge kontrole jer to se ipak proizvodi kemijskim procesom, tako da ne smije svašta ići. Sad koju ćeš ti izabrat je stvar ukusa. Jedino koje trebaš izbjegavat su no-name i nepoznate, što je i logično. Kupi se nešto od onog gore, koji ti je jeftiniji i mislim da nemreš pogriješit.

Pa dobro profic imas i advanced :p

Neki dan sam bas sjeo i sve procitao o programu (ima u .pdf formatu 40-50 stranica) i pise ako si fakat iskusan u smislu da su ti sve vjezbe poznate, savladao si tehniku i imas snage za odredjenu kilazu, e onda ne pocinjes trening samo sa sipkom vec sa jedno 20% manjom kilazom od one koju uobicajeno dizes. Jebiga svaki trening moras dodati 2,5kg tako da to na kraju mjeseca izadje 20-ak kila.

Ne znam moje misljenje je da program dobar ako ne ganjas samo izgled i ako nisi profic pa sada svaki misic treniras zasebno.

A ti programi tipa prsa/bic, ne znam sta bih ti rekao. Ja sam prije uvijek tako trenirao i bio sam zadovoljan poprilicno, ali eto u opisu programa po kojem sada obojica treniramo autor kaze da je taj program skroz pogresan, pa vie i sam ne znam. Mada ja nesto mislim dokle god treniras pa kako god, dobro je :D
Radio sam ja stronglifts, prije nego što sam krenuo u teretanu. Pusti ti to svaki put dodaješ 2,5kg, čini se kao malo ali kurac je malo. Stari moj, kad radiš overhead press, trebat će ti 4 mjeseca a ne 1 da bi ti povećao dizanje za 20kg. Na tom pressu ćeš prvo zakazat, onda na benchu, pa squatu, itd.

Nemoj krivo shvatit, ja mislim da je taj program odličan ali jako, jako zahtjevan.

E sad, košto sam rekao gore, pričao sam jučer s tim likom iz teretane i šta mi je rekao. Ja mu opisao taj upper/lower i on kaže da je program jako dobar al kaže nisi ti više ni početnik, vidjam ja tebe tu vec godinu dana(iako idem 7,8 mjeseci). No poanta je, ko što i sam znaš, organizmu treba šok i mišićima treba promjena. Kaže da promjenim malo je u tom upper/lower svaki mišić udaram treći dan, što je dobro za početnike ali ako hoćeš nabit masu treba više i odmora. Ja ću sada krenuti svaki drugi dan vježbat; prsa/bic, ledja/tric, noge/ram i tako redom. Znači tjedno vježbam 3-4 puta i na ovaj način svaki mišić ima punih 5 dana odmora do iduće vježbe. Bolje od 2 dana upper/lower i bolje od 6 dana klasićnog 3-day splita, gdje vježbaš pon/sri/pet.

Nema tu krivo i loše, ako znaš koje vježbe su dobre i pravilno ih izvodit, ostalo je sve stvar preferencije. Autor onog teksta se odnosi na početnike koji ne znaju baš ništa i za njih je ono biblija. Meni je samo žao što nisam od početka to krenuo.

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
pogledat ću to da se malo informiram

šta misliš o ovome http://www.building-body.com/shop/product/elite_whey_2_3_kg/

čitam tu po nekim forumima kažu ljudi da je dobra stvar
Cini se dobrim, uostalom ako imas love uzmi manje pakovanje pa probaj, ako valja nastavi, ako ne uzmi neki drugi. Mada po sastavu djeluje jako dobar!

@Vlatko:

Ma znam ja da je stornglifts prezajeban, zato sad za sad i ne odlucujem da ga probam. A ovaj upper/lower mi sada super pase, mislim imam odlicne rezultate i zadovoljan sam, a fakat sam sve osim pocetnika i svakakve sam programe probao. I mogu ti reci da bez obzira sto je mozda za pocetnike da skoro 90% ljudi koji idu u teretanu nemaju pojma o pola stvari koje su tamo objasnjenje. Majke mi znao sam ljude koji su ogromni a haman ni jednu vjezbu ne rade 100% pravilno, jedu sta stignu itd.

Eh, sad slazem se da treba mijenjati trening ako nista na mjesec dana upravo radi soka kojeg si spomenuo. Ne znam ja sam prije trenirao tako sto sam radio benc (uski, siroki itd.)/biceps, ledja/triceps, pa opet bench (kosi, kontrakosi), pa ramena zadnji dan (tek ksanije sam noge ubacio) i ono nije bilo lose, ali ovaj upper/lower me je fakat preporodio, mozda upravo zato sto sam previse zaglavio s prethodnim programom. Ali sada kako god zao mi stati s ovim, mada znam da cu morati za jedno mjesec otprilike.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

A opet neki tvrde, ako radi, nema potreba da ista mjenjas. :lol2:

Ma nema tu "biblije", za svakog vrijedi nešto drugo. Jedino je bitno da vježbaš sve mišiće ravnopravno, da izvodiš pravilno vježbe, da ne pretjeruješ, da si redovitost i neka zdrava prehrana. Ovo ostalo su sve filozofije koje vrijede za svakog posebno.

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
A opet neki tvrde, ako radi, nema potreba da ista mjenjas. :lol2:

Ma nema tu "biblije", za svakog vrijedi nešto drugo. Jedino je bitno da vježbaš sve mišiće ravnopravno, da izvodiš pravilno vježbe, da ne pretjeruješ, da si redovitost i neka zdrava prehrana. Ovo ostalo su sve filozofije koje vrijede za svakog posebno.
Slazem, to je nekako i trebala da moja poenta od pocetka, samo sam otisao na siroko.

A ima i ona sto sam vise procitao to sam manje znao, jer je nevjerovatno koliko imas suprotnih tvrdnji :D

Edit:
Mada ja nesto mislim dokle god treniras pa kako god, dobro je :D
- Ipak sam rekao poentu prije :D

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Slazem, to je nekako i trebala da moja poenta od pocetka, samo sam otisao na siroko.

A ima i ona sto sam vise procitao to sam manje znao, jer je nevjerovatno koliko imas suprotnih tvrdnji :D
Apsolutno. Danas sam čitao pol dana sve i svašta, majke mi glava će mi eksplodirat. Imam osjećaj da idem prvi put u teretanu opet. :lol2:

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Ma i kod mene je bilo isto 100%, samo sam ja na kraju uzeo papir i olovku i pisao crtice :D Imas kakvih crtica za podijelit? :eyebrows:

P.S. nisam ti mogao odmah odgovoriti nest mi net zakocio a i s djevojkom se trebalo izaci :)

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Ma i kod mene je bilo isto 100%, samo sam ja na kraju uzeo papir i olovku i pisao crtice :D Imas kakvih crtica za podijelit? :eyebrows:

P.S. nisam ti mogao odmah odgovoriti nest mi net zakocio a i s djevojkom se trebalo izaci :)
Čuj ga djevojku odvede na kavu poslijepodne a onda navečer truli s nama, jebačima sa juventuza. Trebo si to malo okrenut. :D

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Čuj ga djevojku odvede na kavu poslijepodne a onda navečer truli s nama, jebačima sa juventuza. Trebo si to malo okrenut. :D
Ih, ko' da se ja pitam :D Ja da mogu ja bi i popodne i navece i ujutru... :)

@Dule: "Krenucu danas" - vječita studentska...

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Zadnjih nekoliko mjeseci moje zadnje veze, meni je bilo dosta jednom u tjedan dana. :D
Ma ja znam maximalno da se ne vidim 2-3 dana, ali se zato cujem na telefon bar jedno sat vremena dnevno :D A i ovo sto se nevidjamo je zbog ucenja i ispita, uglavnom njenih :frown:

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Ti to onda trebaš ženit, ako ju još uvijek možeš slušat 1h dnevno prek telefona. Ja to trpim samo u prvih nekoliko mjeseci, onda je, ajde umoran sam, čut čemo se poslije, itd. Al strefit će i mene prije il poslije. :D

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Ma joj nisam ja inace bio tip koji ganja veze i tak to, ja sam uvijek bio onaj sto se vise voli napiti s rajom i ne sjecat' se nicega :D Ali valjda sam nasao ono sto sam otprilike oduvijek htio, zamisljao otprilike u glavi.

I da odgovorim na Duletovo pitanje, ne znam kada cu ali znam da hocu, valjda kad zavrsim fax, a bogami i ona pa onda...

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 23)