Balkan Juve thread (25 Viewers)

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Ma dobro ide, zadovoljan sam. Sad zasad sam na istom posto sam u decembru imao prinudnu pauzu, nesto me uho zezalo i centar za ravnotezu. Ono poprilicno sam zadovoljan, u onaj program ubacio sam jos koju vjezbu i dobro ide, sad malo i na ishranu ko' fol pazim ali nista pretjerano.

Vjerovatno cu i ja od februara ili marta promijeniti malo i to kontam preci na trening koji si ti bas postao ovdje Stronglifts5x5, cini se ok skroz.

A sto ti mijenjas, mislim slabi efekti ili misicima treba promjena?

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Ma cisto radi promjene, vec skoro 4 mjeseca isto radim. Meni je bio super upper/lower, vjerojatno cu se vratit tome kasnije opet. Sad cu prec na neki klasicni prsa/bic, ledja/tric i tak nes.

Kazu i da je taj stronglifts dobar, al to je za pocetnike. Mi smo vec profici. :p

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Pa dobro profic imas i advanced :p

Neki dan sam bas sjeo i sve procitao o programu (ima u .pdf formatu 40-50 stranica) i pise ako si fakat iskusan u smislu da su ti sve vjezbe poznate, savladao si tehniku i imas snage za odredjenu kilazu, e onda ne pocinjes trening samo sa sipkom vec sa jedno 20% manjom kilazom od one koju uobicajeno dizes. Jebiga svaki trening moras dodati 2,5kg tako da to na kraju mjeseca izadje 20-ak kila.

Ne znam moje misljenje je da program dobar ako ne ganjas samo izgled i ako nisi profic pa sada svaki misic treniras zasebno.

A ti programi tipa prsa/bic, ne znam sta bih ti rekao. Ja sam prije uvijek tako trenirao i bio sam zadovoljan poprilicno, ali eto u opisu programa po kojem sada obojica treniramo autor kaze da je taj program skroz pogresan, pa vie i sam ne znam. Mada ja nesto mislim dokle god treniras pa kako god, dobro je :D

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Ja pijem protein, doduse ja sam ga razvukao pa ga ne pijem 2-3 puta dnevno nego poslije treninga u sejku i mozda maksimalno nekad ko' uzinu prije rucka i imam aminokiseline skojima sada kriziram i ne pijem redovno, valjda da se jos malo opet uhodam u sistem. Kako god pri kraju sam sa svime, a para nemam (vjerovatno zato i razvlacim s uzimanjem).

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
da znam to whey , samo čije , to me zanima , kog god pitam svatku ima neku svoju marku koju preferira pa me to jebe , neznam koje da uzmen
Ja sam pio razne, ali sam cuo da je Optimum Nutrition ponajbolji, takodje od BSN Syntha6 ili EAS. Ovaj prvi je najbolje ocijenjen na bodybuidling.com, odi tamo i ima fakat finih informacija od toga ko je najprodavaniji, najbolje ocijenjen itd. plus imas i informacije o svakom preparatu, plus i o preparatima opcenito. Ja sam posjecivao ovu stranicu jer sam htio narucivati iz Amerike, fakat su povoljni jedino je carina malo problem.

Evo ti ovaj link pa pogledaj, tu su ti svi suplementi objasnjeni pojedinacno plus primjer koji je najbolji/najprodavaniji.

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Hehehhe, ma i ja sam skroz smanjio s alkoholom, jesam jedino za Novu malo prekrdasio ali inace slabo. Mada mi se malo osladilo pa se sada odupirem nagonima :p

A jedem kao i obicno, mozda malo vecera gledam da je kvalitetnija (manje masti i ugljikohidrata) a ostalo sve jedem, doduse sutra su mi prokule za rucak :(

P.S. Odoh spavati, valja sutra uciti, nece se ispiti sami poloziti :)

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 25)