Balkan Juve thread (7 Viewers)

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,513
Ma kad je teretana u pitanju svi su pametnjakovici...

Ma kazem tek sam probavao program pa zato nisam forsirao, odnosno htio sam da vidim otprilike koji je moj optimum, a onda lagano povecavat. Npr. sve vjezbe sto sam radio, gledao sam da se drzim maximalno preporucenog ponavljanja, i ako uspijem iduci put povecavam kilazu. Ma joooj na kraju krajeva zaboravljam da je najvaznije ternirati, a sad kako kome pase koji trening.

Kazem ti ja sam pravo dugo trenirao po programu 5-6 dana u sedmici i to npr. jedan dan bench/triceps, drugi ledja/biceps, odmor, cetvrti kosi i kontrakosi bench/biceps, peti ramena/triceps. Noge nisam ni radio jer imam jake noge i mogu ti reci da kad sam trenirao punim intenzitetom bio sam prezadovaoljan postignutim. Ali hebga sada ipak treniram kuci, plus tu je fax i jos kojekakve obaveze pa sam opet malo ogranicen tu i tamo, mada zaista i kuci sve super mogu trenirati. Jedino me u ovom programu zeza presa, jer ne znam kojom vjezbom da je zamijenim :s

Buy on AliExpress.com

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

U jebote, 5,6 puta u tjednu je ubojica za trening. :D Al u pravu si, bitno je da se nešto radi, bilo to zgibovi i sklekovi doma, ili teretana. Ak je čovjek aktivan, ustrajan mora izgledat dobro.

Kad smo već kod bildanja, kolko vi bilderi napravite zgibova u komadu? Onih, pravih, spustiš se do kraja dok nisu ruke skroz istegnute, ne onih pičkastih na pola. :D

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,513
Hehhe, ne radim ti ja to, ubise me zuljevi na rukama, jos je kod mene kuci malo deblje vratilo pa me vise ne bole misici nego zuljevi :D

Ih i nisam ti ja neki bilder, mislim kakvih frikova ima i kakve sam upoznao ja sam mala maca :)

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Ma nisam ni ja baš neki bilder. Imam 85kg a ima likova kaj imaju 10kg manje od mene pa izgledaju veći. Vučem malo na žgoljavu stranu al sad sam s teretanom nabacio malo mišića i razvuko ramena pa to izgleda pristojno. Ja sam isto mica maca kakvih frikova ima po teretani. Al nisam boga mi ni najmanji. :D

Inače, zgibove radim samo 1 tjedno i max u jednoj seriji mi je 8 komada. Radim po 4 serije, sa minutu, dve odmora izmedju i to uglavnom ispadne 8,7,6,5. Najjebenija vježba od svih, definitivno. Mislim da to treba peglat 6/7 dana u tjednu, dobrih pol godine da bi mogo oprat 20, 30 komada odjednom.

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,513
Ma zgibovi su jedna od najboljih vjezbi za biceps, ali iz ne znam kojeg razloga ja je bas nesto nisam praktikovao, tek danas sam je probao kad si me ti podsjetio i Boga mi jedva sam tri puta po 5 :D

Ma joj u ovoj teretani u koju sam ja isao jaran mi sada govori ljudi masovno uzimaju nest kao steroide, a zanm i prije da niko nije pio jedan suplement vec bar 2-3, dobro se sjecam da je bilo likova manjih od mene, ja napravim pauzu od 1-2 mjeseca i vratim se a taj isti lik u zubima me moze drzati... Sreca sada kuci treniram.

Znam da mi je ovo kiks ali evo moje 2 slike:

View attachment 39472

View attachment 39473

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
89,008
Meni su zgibovi najbolja vezba ali ne mogu kuci ni da ih radim. Nigde neko dobro mesto da stavim sipku da moram bez :( A nema sanse da radim napolju. Kada sam probao da radim da vidim koliko mogu izvukao sam 15 ja mislim sto i nije tako lose.

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,513
Stavi u hodnik, tako sam ja. Ili pokusaj napraviti neke nosace pa stavis u cosak tako da napravis trokut, bar sam ja cuo da moze tako.

A sto se tice slika fakat uzivo djelujem vise definisano, mislim grudi su mi vece i ocrtanije (nikad nisam mislio da cu tako nesto reci :))

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

E jebga Dule, ma i mimo ogledala :D

Neg imas li ti svjetlo kod kuce, mrak ti na ovoj slici prao, al se trbusni odlicno vide :tup:
Ma to je on namjerno malo potamnio, da se bolje crte vide. :D
Na ogledalu se ocrta sve bolje, to je tajna. :D
Istina, istina.
A sto se tice slika fakat uzivo djelujem vise definisano, mislim grudi su mi vece i ocrtanije (nikad nisam mislio da cu tako nesto reci :))
Ja se krenuo jučer poslikat al starci mi ponjeli kameru a ova na mobitelu mi ne ide na čast. Tu tek gubim na ovo malo definicije što imam. :D
Meni su zgibovi najbolja vezba ali ne mogu kuci ni da ih radim. Nigde neko dobro mesto da stavim sipku da moram bez :( A nema sanse da radim napolju. Kada sam probao da radim da vidim koliko mogu izvukao sam 15 ja mislim sto i nije tako lose.
Dule, 15 zgibova je ODLIČNO. Toliko odlično da te moram pitat :D jel ih napraviš 15 sa širokim hvatom i dlanovima nasuprot tebe, ili malo uži hvat i dlanovi prema tebi. Ako je ovo prvo onda si jak pun kurac, a ako je ovo drugo onda ih tolko mogu i ja. :p

[video=youtube;uz-SW04cMOc]http://www.youtube.com/watch?v=CQsCMKUn6wc"]Pull up[/URL] / [URL="http://www.youtube.com/watch?v=uz-SW04cMOc[/video]

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

:tup: :D

Tako ko sto ovaj lik radi. :p
Zajebavam se, imas odlične trbušnjake. Ja ih takve ne bi mogao napravit da svaki dan pumpam 300 komada. :D

Preporuka, radi one druge. Teži su i puno učinkovitiji. Chin ups ti vise pumpa bicepse, dok ovaj isto tolko bicepse ali ubija ledja. Najbolja vježba za ledja.

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
89,008
Nisu tako dobro uzivo. :D Ali primeti se i s obzirom da ih radim nekih 3 meseca intenzivno ja sam zadovoljan. Imam probleme sa donjim delom ali polako, ne zurim...ima vremena do leta. :D Trbusnjake radim svaki dan (kad vezbam), onako, intenzivno (oko 300, ne istih naravno) ali bez tegova. Ne zato sto mislim da je neka dobra tehnika nego zato sto je to jedini deo tela koji nisam uopste radio sve vreme pa cisto da dodjem do neke "normale".

Ne mogu zgibove. :confused: Stvarno, bar za sada...i sa tom mrtvom sipkom imam probleme! :p Radio bi sve ali za sada moram nastaviti bez toga.

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
89,008
Sta bre za pedere... :D

To mi oduzme nekih 25 min tako da kada gledam koliko imam vreme slobodno i nije mi problem.

Znas sta da kazes kad te neko pita za plocice,

da ih devojko vole spavale bi u kupatilu :D

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Hahaha, dobra! :D

Ma meni su oni tlaka za radit, odradim 2 put tjedno po 10 minuta dosta. Čisto da osjetim da su "zategnuti".

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Evo danas sam krknuo pizzu a jučer čevape. Solo sam doma pa se moram hranit nekak. Ode kuna na tu hranu kad nema mame i tatice, ne bi čovjek vjerovo.

Jebli mater zabili nam gol.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 7)