Balkan Juve thread (5 Viewers)

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
81,069
Ma lik i ako bude demantovao, naravno da je sve laz, i naravno da je karao. Ja do skoro nisam ni cuo za to, ne pratim ta sranja. I samo samo pogledao na 5min i video kako je ona okacila sliku i napisala "evo kako ova picka trazi da se pomirimo" a Ognjen nesto u krevetu uplakan. I posle tek vidim neka slika kako trlja picku :lol: e ali koliko je zajeban da budes poznata licnost kad sve moze da ti se obije u glavu. Samo sto je ona glupa kucka i nek joj se desilo.

Al dodatno mi je drago sto znam da ona cesto sere o svima i o svome i popuje kao da je ona neka figura sa inteligencijom i stavom dok je zapravo niko i nista. I uz to kurva. I na sve to, ja nisam slusao ukupno 1 minut njene pesme, al tih minut sto sam pustio ja ne znam kako nisam poludeo, koja je ono kolicina smeca i blama, ono je strasno
 

Gagi

Senior Member
Jul 19, 2007
7,705
jebote, što nas opet ne bombarduju

gledam ovaj klip sa cecom, panduri je slušaju kao majku rođenu, mašu za instagram il fejsbuk, ne znam ni ja

osuđivani krimos bog te jebo

pa jebem ti državu prokletu
 

Vlad

Delusional
May 23, 2011
18,626
Haha primitivizam je svugdje prisutan. U svim porama drustva. Nasa 'precjednica' voli Thompsona... Najvise je razgale njegove pjesme.

Kad smo kod budala, ovi nasi u Vladi ne znaju citati mailove na engleskom, te su ispusili kod nabave americkih aviona od Izrelaca. Lik iz opozicije im kupio plasticne avionceke i donio u Sabor. Na istoj sjednici premijer se htio fizicki obracunati zbog provokacija sa jednim zastupnikom, krenuo zustro na njega... :lol:
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 4)