The Türkic Thread (13 Viewers)

Kayo

Junior Member
Mar 18, 2007
435
Is anyone a fan of Avrupa Yakasi? It's the last episode this week. No more Burhan Altintop :cry: The only good thing is that Gülse Birsel will follow up with a new sitcom.

Snoop

Sabet is a nasty virgin
Oct 2, 2001
28,186
Anyone have a clue about Ege university's hospital? Is it good? is it private or "devlet"?

This is very important for me, and I need the answer soon please, thanx!

Snoop

Sabet is a nasty virgin
Oct 2, 2001
28,186
Astim icin, orda iyi professor var oduller falan almis avrupada, bi deniyim dedim.

siteyi baktim adresi almak icin, nasil bir hastane oldugunu bilmiyorum, hic duymadin mi kalitesiyle ilgili biseyler? devlet hastanesiyse boktan bi yerdir kesin :sigh:

ĵџvє_вãвγ

Earth Intruder
Jul 5, 2006
6,698
devlet hastanesiyse iyidir, çünkü özellerde olmayan teknikler ve aletlerin hepsi devlet hastanelerinde mevcut.. aç telefonda görüş istersen, doktorla olmasada sekreteri yardımcı olur bence..***..

Snoop

Sabet is a nasty virgin
Oct 2, 2001
28,186
yok ben direkt profesorla konustum emailestim, randevuda aldim zaten gecen hafta, gelecek carsamba icin.

Snoop

Sabet is a nasty virgin
Oct 2, 2001
28,186
ege universitesinden mezun olanlar saglam mi acaba? yoksa baska daha kaliteli tip fakuletleride mi var turkiyede?

ben toraksa bakiyordum, onun ismini bulup arastirdim, ne bilim iyidir belki diye. hala vaktim var yani, yanlis yapmak istemiyorum, zaten bugune kadar cok vakit harcadim doktorlara, daha iyisi varsa ona giderim.. onun icin soruyorum bunlari..

bide bu hastanede biseymis, tam hatirlamiyorum ne derler. adi bulup yazarim yine.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 13)