Road to WC2006 (9 Viewers)

Status
Not open for further replies.

Gep

The Guv'nor
Jun 12, 2005
16,493
++ [ originally posted by Zlatan ] ++

Nope. I guess thats that then. Oh well, wasnt expecting much really, still our best ever performance in the qualifiers.

Ah shit! unlucky man.:down:

Amash

Senior Member
Mar 31, 2005
1,697
Our main problem is that we don't have striker
Ahhhhh how much do we miss Ibra:down:
Ibra's father Šefik came to Pašalić two times to offer his son to play for Bosnia and that jerk refused both times

Gep

The Guv'nor
Jun 12, 2005
16,493
++ [ originally posted by Amash ] ++
Our main problem is that we don't have striker
Ahhhhh how much do we miss Ibra:down:
Ibra's father Šefik came to Pašalić two times to offer his son to play for Bosnia and that jerk refused both times

Ibra's the one that got away! ....what a loss. Skanked!

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725

You'll find the answer in my last posts
You posted that you don't have a striker.That doesn't explain it.
I never answered nothing to any your political posts,before,and always was nice and polite,but now I'm really curious to know,why am I savage?

JCK

Biased
JCK
May 11, 2004
125,366
++ [ originally posted by giovanotti ] ++

I never answered nothing to any your political posts,before,and always was nice and polite,but now I'm really curious to know,why am I savage?
I don't think he meant you or your family, realtive nor friends. I think he meant the Serbian NT.

Amash

Senior Member
Mar 31, 2005
1,697

I didn't said last post I said last postS

Amash

Senior Member
Mar 31, 2005
1,697
++ [ originally posted by Jeeks ] ++

I don't think he meant you or your family, realtive nor friends. I think he meant the Serbian NT.
He know what I meant if he watched the match. I meant about theirs holigans

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725
++ [ originally posted by Jeeks ] ++

I really didn't ask you,I asked him.Stay away Jeeks,I want him to explain me,not you.So please,stay away,OK?

JCK

Biased
JCK
May 11, 2004
125,366

I really didn't ask you,I asked him.Stay away Jeeks,I want him to explain me,not you.So please,stay away,OK?
easy man....I am out...do whatever you want with each other....this game is not mine.

Zlatan

Senior Member
Jun 9, 2003
23,049
Eeer, because of what your "fans" did on the stadium, not to mention the police that did nothing to protect them.

When Serbia played here there were several thousand police officers, more than a thousand SWAT members in full body armour, a lot of them with police dogs that kept your fans safe. Why? Because our police is proffessional. Yours is not. I think you've proven once again that Serbia is a long way from Europe in mentality.

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725

He know what I meant if he watched the match. I meant about theirs holigans
Slusaj me,huligana ima svuda i uvek ce ih biti.Zao mi je predmeta koji su leteli iz publike,ali veruj mi da je ovde sve preduzeto da do nasilja i frke ne dodje.Licno sam video policajaca koliko u zivotu nisam video,po ulicama sirom grada.
Mislim da ne treba da se svadjamo i da vodimo ovakve razgovore ,ali sam te ipak morao pitati jer stvari ne valja generalizovati.
Cestitam na borbi vodjenoj na terenu, a ja sam prvi koji je protiv bilo kakavog nasilja na stadionima i tribinama,a i sire.Fudbal je ono sto nas spaja ovde na forumu a ne nasilje.
Iskreno ja pratim italijansku reprezentaciju a ne srpsko-crnogorsku,i drago mi je da su Italijani pobedili,a ovu utakmicu sam gledao i drago mi je da se utakmica zavrsila bez vecih incidenata.
Nadam se da se slazes samnom?

Zlatan

Senior Member
Jun 9, 2003
23,049

Slusaj me,huligana ima svuda i uvek ce ih biti.Zao mi je predmeta koji su leteli iz publike,ali veruj mi da je ovde sve preduzeto da do nasilja i frke ne dodje.Licno sam video policajaca koliko u zivotu nisam video,po ulicama sirom grada.
Mislim da ne treba da se svadjamo i da vodimo ovakve razgovore ,ali sam te ipak morao pitati jer stvari ne valja generalizovati.
Cestitam na borbi vodjenoj na terenu, a ja sam prvi koji je protiv bilo kakavog nasilja na stadionima i tribinama,a i sire.Fudbal je ono sto nas spaja ovde na forumu a ne nasilje.
Iskreno ja pratim italijansku reprezentaciju a ne srpsko-crnogorsku,i drago mi je da su Italijani pobedili,a ovu utakmicu sam gledao i drago mi je da se utakmica zavrsila bez vecih incidenata.

Kao prvo, ne bih baš rekao da se završilo bez većih incidenata. Ne znam jesi li primjetio, ali na kraju utakmice je bilo duplo manje naših navijača nego na početku, jer je bilo dosta povrijeđenih. Na svakom gorneru su naši igrači gađani upaljačima i raznim predmetima. Policija nije dobro odradila svoj posao, i to se kod nas nije desilo.

Kao prvo, u Sarajevu su navijači SCG bili potpuno odvojeni, između njih i ostalih tribina su stajala dva reda gusto poredanih specijalac u punoj opremi, a vjerujem čak i da su bile postavljene mreže između tribina. Svaki put kada bi neko pokušao da nešto baci na teren policija bi uletila među navijače i stvorila red. Više su naši navijači dobili batina od policije nego vaši. I tako to treba da se radi. Ovo večeras kod vas je bio totalni neprofesionalizam i javašluk.

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725
++ [ originally posted by Zlatan ] ++
Eeer, because of what your "fans" did on the stadium, not to mention the police that did nothing to protect them.

When Serbia played here there were several thousand police officers, more than a thousand SWAT members in full body armour, a lot of them with police dogs that kept your fans safe. Why? Because our police is proffessional. Yours is not. I think you've proven once again that Serbia is a long way from Europe in mentality.
Yes I saw many of police personnel here,and we call them "zandarmerija".
Believe me,out of the stadium there were no incidents,but they couldn't use their power so quickly.
A sto se mentaliteta tice mislim da je i Bosna a I Srbija jos uvek daleko od Evrope i da necemo uskoro u nju uci ma koliko to hteli.Ne pitamo se mi vec neko drugi.Vi nemate ni vojsku,u Bosni se ne zna ni ko pije ni ko placa,a mi ovde ne mozemo da ustanovimo ni jednu jedinu meru,pa cak ni za borbu protiv preteceg pticijeg gripa,jer su nam politicari zauzeti trpanjem para u svoje dzepove.
Sve je to Zlatane jedno veliko :"NA ZALOST".

Zlatan

Senior Member
Jun 9, 2003
23,049
Jebiga. Ne kažem ja da nije bilo puno policije, ali nisu radili svoj posao kako treba. Kod nas ih nije bilo strah da upadnu na tribine i počnu da biju.

Ne znam, vidjećemo sutra u novinama koliko je bilo povrijeđenih, i Barbarez je nekoliko puta pokazivao sudiji da se ne može igrati u takvim uslovima, dok nam biju navijače po tribinama. Moram priznati, ja sam inače miran, ali moram priznati da sam bio večeras na terenu ja bih nekome uletio laktom u lice iz sve snage pa šta bude da bude.

Šteta što nije bilo Mihajlovića, volio bih da je Spahić njemu polomio noge.

Spahić je kralj. Nema kod njega zajebancije, jel mu se primakneš on po dresu, po nogama i nemaš više šta tražit.

Amash

Senior Member
Mar 31, 2005
1,697

Znas sta meni nije jasno. Ti kazes da je preduzeto sve da do nasilja ne dodje. Pa jebem mu mater kako je preduzeto sve najmanje pet a mozda i vise eksplozivnih naprava, jer ono nisu bile obicne petarde, je baceno na nase navijace. Kako je tu preduzeto sve. Kad je Srbija igrala na kosevu na stadion nisi mogo unijeti jebeni upaljac a kamoli eksplozivnu napravu. Nisu davali da se unosi zastava sa ljiljanima da se ne bi ko uvrjedio, a kod vas lijepo transparent nož, žica srebrenica i to režiser nije ga pokuso izbacit.
Organizacija je zakazala totalno. Srpski navijaci su na kosevu bili ogradjenji zicom tako da niko nista nije mogo bacat na njih. Zato sam ja reko to sto sam reko. Po mom misljenu niste trebali past na ovom testu

Status
Not open for further replies.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 9)