Juventuz LIVE matches 2011/2012 (58 Viewers)

Status
Not open for further replies.

Nzoric

Grazie Mirko
Jan 16, 2011
37,877
Ja mrtav ozbiljan, odgledaj sutra opet i samo gledaj njega. Nista lik uradio nije, raspada se
Ja i samo njega gledam, zato sto znam da ce ljudi da seru posle utakmice. Bar je 7/9 puta skino' loptu iz vazduha i prebacijo je giachhu ili pirlu. Lose se krece, ali da se bas raspada - pretjerujes tebra. Uopste nije losiji od matrija ( u momentalnoj formi )

pitbull

Senior Member
Jul 26, 2007
11,045
Boriello is like a clone of Amuari cnt see much difference in the two but we've yet to see Boriello get a decent chance and im sure his finishing will be a lot better than his all round gameplay
As long as he keeps falling over time and time again, he won't get a decent chance.

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
89,026
Ja i samo njega gledam, zato sto znam da ce ljudi da seru posle utakmice. Bar je 7/9 puta skino' loptu iz vazduha i prebacijo je giachhu ili pirlu. Lose se krece, ali da se bas raspada - pretjerujes tebra. Uopste nije losiji od matrija ( u momentalnoj formi )
Matri se po meni pet puta bolje krece i uvek se nadje gde treba i lik daje golove. Borriello se lose krece i lik nema balans, a pada ko sisa... ja ne znam kakav je to napadac, nit je poacher, nit SS, nit bilo sta drugo. Nemam pojma, meni je on jedan od najgorih napadaca sto sam gledao iz jakih klubova, i pojma nemam zasto ga svi jure, a na kraju se svuda raspadne. Po meni je on za Djenovu il tako neki klub, nemam pojma.

Status
Not open for further replies.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 58)