Balkan Juve thread (25 Viewers)

Gagi

Senior Member
Jul 19, 2007
8,627
Jesam kurac, nema za sta pas da me ujede :D

Sto je najgore, kuca mi je kao prihvatiliste, dosla mi baba sa sela, tetka je ovde danima i moraju svi da im se prilagodjavaju, odnosno da lezu oko, sta znam, 21h, sto je jebeni apsurd, ja ne lezem pre 3h kada nemam obaveza.

Sve u svemu, ja sam ovaj debeli batica ->
Fuuuuuuuck my lifeeeeeee

Buy on AliExpress.com

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,978
Šta je pičkeeee? Jesam se sašio sinoć a nisam ni puno para potrošio. Jedini problem što su me samo debele žene doživljavale al nisam se dao. :lol2:

Zemunac, jes ti bio šta vani? Gagi? Alen znam da nije, on je svoj dopust dobio za novu godinu, sad mu je do ljeta zabranjeno.
:lol2: E, na kraju ces da zavrsis kao zigolo. Dobro je dok se ne das, al kad tad ces popustiti. :D Bice bolje na leto, tad bar moze da se vidi ko ide u teretanu. Jel ti ides jos? Sad Alen ne moze da poludi, bas nismo dosta o tome pricali :D

Ma nisam pusti me. Ne da nisam negde izasao nego nisam u zadnja 3 dana izasao uopste iz kuce. I kad sam trebao u radnju da idem zaobisao sam. Sad jos pao neki usrani sneg, kad ga vidim dodje mi da placem. A sad mi je ispitni rok, i treba da ucim mrtvo Pravo koje mi nikako ne ide i muka mi je kad ga vidim. :andy2:

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Ova je originalna. Već mi je bilo dosta onig "kurac sisati" i to. :D
Jesam kurac, nema za sta pas da me ujede :D

Sto je najgore, kuca mi je kao prihvatiliste, dosla mi baba sa sela, tetka je ovde danima i moraju svi da im se prilagodjavaju, odnosno da lezu oko, sta znam, 21h, sto je jebeni apsurd, ja ne lezem pre 3h kada nemam obaveza.

Sve u svemu, ja sam ovaj debeli batica -> http://www.youtube.com/watch?v=22IrXsdYIZE

Fuuuuuuuck my lifeeeeeee
Hahaha, ma nema goreg nego kad je puno kuća i još rodbine...gosti bar znaju da odu u neki hotel i to. Ja se sjećam prije par godina kad mi je došla baba i teta...bili 7 dana tu i ja spavao 7 dana na podu. Dan danas me bole ledja od toga. :D

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,978
Pa ti stavi soma evra, nikakav problem :D

Hahaha, ma nema goreg nego kad je puno kuća i još rodbine...gosti bar znaju da odu u neki hotel i to. Ja se sjećam prije par godina kad mi je došla baba i teta...bili 7 dana tu i ja spavao 7 dana na podu. Dan danas me bole ledja od toga. :D
:lol2:

Trezegol17

Senior Member
Nov 1, 2006
9,131

:lol: WTF man!! the google translater gave out some nasty shit :D

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

I ja mrzim kada napada to belo govno. Ispascu najveci rasista ukoliko neko upali Google translate.
Hahaha, kralju. :lol2:
:lol2: E, na kraju ces da zavrsis kao zigolo. Dobro je dok se ne das, al kad tad ces popustiti. :D Bice bolje na leto, tad bar moze da se vidi ko ide u teretanu. Jel ti ides jos? Sad Alen ne moze da poludi, bas nismo dosta o tome pricali :D

Ma nisam pusti me. Ne da nisam negde izasao nego nisam u zadnja 3 dana izasao uopste iz kuce. I kad sam trebao u radnju da idem zaobisao sam. Sad jos pao neki usrani sneg, kad ga vidim dodje mi da placem. A sad mi je ispitni rok, i treba da ucim mrtvo Pravo koje mi nikako ne ide i muka mi je kad ga vidim. :andy2:
Mora se kad tad popustit, znaš kako se kaže za debele žene da je najbolji sex s njima...zato jer svaki put kad se jebu misle da im je zadnji put. :p

Idem, idem...bit ce u trecem mjesecu vec dvije godine. 3,4 puta tjedno...ide dosta dobro ali sam stvarno skužio da te razjebe totalno samo jedan izlazak, ne ide alkohol dobro sa treniranjem. Al morao bih pocet malo trcat, nemam nista kondicije a i treba malo sala istopit do ljeta. Eh da sam se fakulteta drzao kao teretane, sad bih bio doktor. :D

Jao ovdje je sinoc puhao neki prokleti vjetar, baš sam se tebe sjetio kad si rekao da je hladno da ti se kapci zalede. Al nema snijega hvala bogu. :flag1:

Gagi

Senior Member
Jul 19, 2007
8,627
Usli Andjelina i Bred u pekaru, i kaze Andja:

Meni dajte 250 grama bureka, a Bredu pitu! :D

Rucali baba i deda, i dodje baba:

Joj, dragi, sto mi je toplo oko srca dok te gledam...

-Budalo, izvadi sisu iz supe!

:lol:

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,978
:lol2:

Zajebi zajebavanje, ozivljavamo teretanu ovde! Nema Alen sad da se zali, nije bilo odavno :D A ja bio pisao pa kad je bio upgrade post nestao.

Kako vam ide? Koliko stojite sa vas i kilazom sto dizete?

Ja jos malo i dizem svojih (malu) kilazu iz bencha :D

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,510
Jooj!!! Taman napisao tekst u kojem jebem mater svima u Juventusu i nest se pojebe i moram iz pocetka :( Sad necu da duzim, ali fakat smo dno dna, jbt Inter prije Calciopollia mi sada djeluje ko Man Utd ili Real iz zlatnih dana... Tuga, ocaj, sto bi Dule rekao...

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 25)