Balkan Juve thread (34 Viewers)

Gagi

Senior Member
Jul 19, 2007
8,627
Alene, jel cepas i dalje onaj helikopter?

Brate, kako me jebeno nervira igra, dodjem do nekih 500m i onda po popusti koncentracija i zavalim u onaj kurac.

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,978
Cuti, ja njega uvek branim :D

Al ne mogu da verujem koliko imamo lose napadace. I jos sve gore od goreg, povredi se Quag koji je trcao za 3 igraca i koji mi je jedini bio extra napred.

Dace Bog pa uzmu jos kog igraca sad.

Lorena

Senior Member
Dec 11, 2010
1,366
Cuti, ja njega uvek branim :D

Al ne mogu da verujem koliko imamo lose napadace. I jos sve gore od goreg, povredi se Quag koji je trcao za 3 igraca i koji mi je jedini bio extra napred.

Dace Bog pa uzmu jos kog igraca sad.
Još nam samo fali da nam se ozlijedi Krasić :sergio: Ne mogu vjerovat kolko smo bili nesretni,ne bi me čudili da nam se i to desilo...
J
el ti misliš da je ono bio čist gol kaj su nam poništili?

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,978
Cuti nemoj o povredama, samo se setim da je Aquilani kod nas :scared:

Ono sa linije? Ma trebalo je da bude ponisteno, izbio je iz ruku golmanu. Do pred kraj sudija je bio skroz ok... samo sto kad je Amauri napuco onog u ruku je trebao da bude crveni po meni, a ne zuti. Mada ne treba kriviti sudiju, los Juve bio skroz... A Melo je poseba prica, ima mozak ko kolibri, decko stvarno ima 2 mozdane celije zive.

Lorena

Senior Member
Dec 11, 2010
1,366
Cuti nemoj o povredama, samo se setim da je Aquilani kod nas :scared:

Ono sa linije? Ma trebalo je da bude ponisteno, izbio je iz ruku golmanu. Do pred kraj sudija je bio skroz ok... samo sto kad je Amauri napuco onog u ruku je trebao da bude crveni po meni, a ne zuti. Mada ne treba kriviti sudiju, los Juve bio skroz... A Melo je poseba prica, ima mozak ko kolibri, decko stvarno ima 2 mozdane celije zive.
Ja mislim da je bio čist gol i da je golmanu ispala iz ruke...
Melo :andy2: Ma super je on sa svim što on radi za nas na terenu,al fakat je retardiran! Kolko glup moraš bit da u 15.minuti napucaš nekog kopačkom u glavu??

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,510
Znas kako kazu, bolje ista nego nista :lol2:
Pitat cu te to kad dovedemo Barzaglija i Zaccarda :D

A nest kontam, da nam mozda i ne treba jos jedan napadac ako se Martinez oporavi. On se meni ubio za SS i mislim da bi tu bio odlican. Nego da nam je kakvog beka dovesti ili mozda veznjaka, volio bih pravo da Rakitica dovedemo.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Još nam samo fali da nam se ozlijedi Krasić :sergio: Ne mogu vjerovat kolko smo bili nesretni,ne bi me čudili da nam se i to desilo...
J
el ti misliš da je ono bio čist gol kaj su nam poništili?
Nema sreća veze s tim. Mi smo jednostavno prerasli u prosjecan klub. Kupujemo prosjecnost vec 5 godina a kvaliteta nam stari i stari...ovo je bilo za ocekivat, sad moze samo gore i gore.

Ovoj momcadi treba netko od nas koji igraju Football Manager :D. Da se napravi jedna velika cistka i krene od 0. A i tad nam ne bi ginulo bar dvije godine patnje. Al nema druge...ovako cemo samo sporije i sporije tonut.

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,978
Ja mislim da je bio čist gol i da je golmanu ispala iz ruke...
Melo :andy2: Ma super je on sa svim što on radi za nas na terenu,al fakat je retardiran! Kolko glup moraš bit da u 15.minuti napucaš nekog kopačkom u glavu??
Ne ne, mislim da nema sanse. Lopta je bila smirena na liniji i golman je drzao sa obe ruke. Nikako nisu trebali da prznaju gol, vidi se kako je Chiellini bas izbio loptu iz ruku, bar po meni.

Ma Melo je posebna prica :sergio: Znam da je lik lud, al ono nisam ocekivao da vidim... pa gde u glavu jebote. A mi kao podnosimo zalbu na crveni :lol2:

Pitat cu te to kad dovedemo Barzaglija i Zaccarda :D

A nest kontam, da nam mozda i ne treba jos jedan napadac ako se Martinez oporavi. On se meni ubio za SS i mislim da bi tu bio odlican. Nego da nam je kakvog beka dovesti ili mozda veznjaka, volio bih pravo da Rakitica dovedemo.
Jao, ja se juce zezam i spominjen Floro Floresa, sad citam... Juventus blizu da uzme :howler:

Nemam pojma, i meni je on izgledao dobro a mi ga uvek koristimo na krilu. Al i dalje ne mogu da verujem da on kosta 12mln...

I gde je Uros?

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,510
Nema sreća veze s tim. Mi smo jednostavno prerasli u prosjecan klub. Kupujemo prosjecnost vec 5 godina a kvaliteta nam stari i stari...ovo je bilo za ocekivat, sad moze samo gore i gore.

Ovoj momcadi treba netko od nas koji igraju Football Manager :D. Da se napravi jedna velika cistka i krene od 0. A i tad nam ne bi ginulo bar dvije godine patnje. Al nema druge...ovako cemo samo sporije i sporije tonut.
Dje si Cronios? Kad si to ukrao Vlatkov username, pazi Dule je moderator pa da te ne skonta :D

Jao, ja se juce zezam i spominjen Floro Floresa, sad citam... Juventus blizu da uzme :howler:

Nemam pojma, i meni je on izgledao dobro a mi ga uvek koristimo na krilu. Al i dalje ne mogu da verujem da on kosta 12mln...

I gde je Uros?
Hehhe, ma doobro zeznuli se malo :D

A Urosa ni ja nisam vidio ima 100 godina, nema ga ni na Facebooku nesto...

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Dje si Cronios? Kad si to ukrao Vlatkov username, pazi Dule je moderator pa da te ne skonta :D

Hehhe, ma doobro zeznuli se malo :D

A Urosa ni ja nisam vidio ima 100 godina, nema ga ni na Facebooku nesto...
Nabijem te. :p

Al stvarno, svako malo počnem gajit neku nadu da nismo tako loši i onda se desi nešto kao ova Parma. Ne samo da nas ubije jadna momčad već naš ponajbolji igrač, koji ruku na srce nije puno više od prosječnog igrača, se ozljedi i mi počnemo plakat. Pa onda dovedemo velebnog Lucu Tonija. Pa nemreš me tako jebat....

Gagi

Senior Member
Jul 19, 2007
8,627
More, mrs. :D

Pa dobro, onda si zardjao sada :p

Evo malocas sam dosao do 900m :juventus:

I ne mogu da verujem da postoji neka igra sa pisackom, mislim... :lol:

Alen

Ѕenior Аdmin
Apr 2, 2007
53,893

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 34)