Balkan Juve thread (62 Viewers)

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,978
Svaka cast Alene, vidi kako covek zna.. sve pare ce da baci na jednu pesmu, svaka cast :D

Meni svi planovi propali :lol2: Svi ostali kuci, a da se cimam, sanse nema. Porodicna atmosfera veceras za mene.

Nego, srecna nova godina svima ;) Sve najbolje i vama i vasima. Da zivite jos 105 pa opet

Buy on AliExpress.com

Gagi

Senior Member
Jul 19, 2007
8,627
Meni je sranje sto jedan drugar radi tamo, drugi vamo, treci namo i prosto ne znam gde cu, pa sam resio da ostanem kuci i gledam filmove sa matorim. Imao sam do skoro neku kombinaciju za Blok 45, ali me buraz ispalio i zapalio negde. Blah.

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,978
Ja sam trebao u kafanu sa ovima iz srednje. A u backup bleje ovi sa faxa i negde da idemo. I sve propalo :D

Sad se cuo sa ovim, al nista. Ne ide mu se a i sve je sad puno. Raspad... idemo mi za srpsku pa ko mu jebe mater :D

Gagi

Senior Member
Jul 19, 2007
8,627
I to sto kazes :)

Ma i ova kladza me iznervirala, digla mi pritisak i popizdeo sam bas kada nisam trebao, na novaka. U kurac.

Umalo malocas da padnem jos jedan tiket, igrao jebeni Chicago 1-1 u basketu, i jedva dobise prvo poluvreme trojkom 20 sekundi pre kraja.

Koji sam ja lerma, ovo nema nigde. :lol:

Gagi

Senior Member
Jul 19, 2007
8,627
Ljudovi, dajte neke nove pesme, balade i slicno, u tom sam fazonu. Mozda nesto od Lane Jurcevic :wub:

Ivana ima opasno lep glas:
Alene, bravo za Harisa, covek je Bog.

Gagi

Senior Member
Jul 19, 2007
8,627
Ja imam izgovor, nisam bio napolju. A i da jesam, ispusio bih ga :lol:

Ali zato ocekujem izvestaj od gosn Vlatka uz super-mega-giga-hit:
Nego, ljudi, provaliio sam jos glupljeg baticu od Ekrema.

Najbolji deo je od 6:45

Civot

:lol: :lol: :lol:

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Purgerbosanac. Ti ćeš mene ispravljat :(

Di ćeš za novu? T.j, s'kim ćeš za novu? :D
Purgerbosanac. :D

Isto kao prošle i pretprošle godine, samo što nisam bio u Zagorju na vikendici, vec kod frenda doma. Iskreno, puno bolje neg ici vani medju 300 ljudi. Znas da je bila dobra Nova kad dodjes doma u pol 10, a probudis se u pola 5. :D
Ja imam izgovor, nisam bio napolju. A i da jesam, ispusio bih ga :lol:

Ali zato ocekujem izvestaj od gosn Vlatka uz super-mega-giga-hit: http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o
Moram razocarat al nisam. :p

Sve u svemu, neka nam je svima puno love, srece, zdravlja i sve to. Zivjeli Balkanci moji!

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 62)