Balkan Juve thread (47 Viewers)

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,510

Zlatan

Senior Member
Jun 9, 2003
23,049
Ooo, čestitam Oggy, svaka čast, znam koliko si se morao jebavati na pravu da diplomiras.

BTW, za ostale, Oggy i ja smo isli i na isti faks i u istu srednju skolu.

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,510
Ooo, čestitam Oggy, svaka čast, znam koliko si se morao jebavati na pravu da diplomiras.

BTW, za ostale, Oggy i ja smo isli i na isti faks i u istu srednju skolu.
Hhehhe, suti na kraju jos dobro prodjoh, stavise Ajanovica da nas pita Upravu i izbjegoh opet onu budalu :D

Eh i taman da te pitam, jesi li upisao postdiplomski? Koju oblast si uzeo i koji su uslovi i koliko se placa?

Zlatan

Senior Member
Jun 9, 2003
23,049
Hhehhe, suti na kraju jos dobro prodjoh, stavise Ajanovica da nas pita Upravu i izbjegoh opet onu budalu :D

Eh i taman da te pitam, jesi li upisao postdiplomski? Koju oblast si uzeo i koji su uslovi i koliko se placa?

Upisao sam ekonomsko-pravnu katedru, placalo se 100 km za redovne, ne znam koliko je sada, nisam bio mjesecima na faksu, ja sam sada u Svedskoj na drugom postdiplomskom.

Alen

Ѕenior Аdmin
Apr 2, 2007
53,891
1. Lipo odjelo - check
2. Dica kod ženinih roditelja - check
3. Dobro društvo - check
4. Alkohol - check
5. 100 eura za muziku - check
6. Pismu za naručit minimum 5 puta: - Check
7. Nalit se ka stoka - yet to be checked

Sritna vam nova najlipsi moji Vlatko, Dusan, Oggy, Kosta, Zlatan, Lorena, Dotur Giovanotti, Gagi, Zaim itd.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

1. Lipo odilo - check
2. Dica kod ženinih roditelja - check
3. Dobro društvo - check
4. Alkohol - check
5. 100 eura za muziku - check
6. Pismu za naručit minimum 5 puta: http://www.youtube.com/watch?v=LwGUe1rmjWw - Check
7. Nalit se ka stoka - yet to be checked

Sritna vam nova najlipsi moji Vlatko, Dusan, Oggy, Kosta, Zlatan, Lorena, Dotur Giovanotti, Gagi, Zaim itd.
Ispravak. :D

Takodjer, sve naj, naj, ljudi. Pusa, bok.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 47)