Balkan Juve thread (23 Viewers)

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725
Yeah that was horrible...and they are our "brothers" :sergio:

---

Gde je bre ovaj Uros :andy2: Osecam simptome temperature, kako polako dolazi...kako da zaustavim to :mad:

Mene kad uvati to je zlo, uvek imam preko 39!
Nadam se da je bolje stanje Dule?
Ako temp krene furaj Febricet na po 6h jednu i to samo ako je temp visa od 38'C.
Temperatura je znak koji ukazuje najcesce na infekciju tako da treba delovati na uzrok to i sam znas.

Ja isto. Kad me gripa smlavi, to je 7 dana agonije. Jednom sam imao i 40-ku. :D

Ništa dule, opali jedan prsa-biceps dok još imaš snage. :D
:lol2: :lol2:

Buy on AliExpress.com

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Joj ova frka oko transfera me podsjeti na jedan vic. Kaze da tip oglase za auto koji ide ovako: Mijenjam Wartburga s kukom za Ladu s kukom. Sifra kuku meni, kuku tebi. :D

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725
Jebem ti i klub i upravu i njihove odluke....nisam mogao da veruje da neka ovakva stvar moze da me izbaci iz takta...ovo je stvarno toliko lose da ne mogu opisati, bas bas se lose osecam.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

:agree:

Baš mi je legenda taj igrač. Uvijek sam volio takve napadače, koji samo trpaju a Trez mi je postao vrh s godinama. A i malo mi je uvijek išlo na kurac kolko se njegov doprinos ne cijeni, i kad je trpao golove ko lud, ljudi su više cijenili asistencije od Del Piera nego njegove pogotke. :boh:

Kad god zabije, sretan ko malo dijete. Vidi ga.

Kakav car. :D

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
:agree:

Baš mi je legenda taj igrač. Uvijek sam volio takve napadače, koji samo trpaju a Trez mi je postao vrh s godinama. A i malo mi je uvijek išlo na kurac kolko se njegov doprinos ne cijeni, i kad je trpao golove ko lud, ljudi su više cijenili asistencije od Del Piera nego njegove pogotke. :boh:

Kad god zabije, sretan ko malo dijete. Vidi ga.

Kakav car. :D
To mi je najdraze kod njega, kada da go, kao da sam ga ja zabio. Definitvno moj najdrazi igrac, sada uz Buffona. I broj 17 mi je najdrazi broj postao zbog njega, cak sam ga i tetovirao na ledjima :)

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

To mi je najdraze kod njega, kada da go, kao da sam ga ja zabio. Definitvno moj najdrazi igrac, sada uz Buffona. I broj 17 mi je najdrazi broj postao zbog njega, cak sam ga i tetovirao na ledjima :)
E baš to, ima karizmu čovjek, nemreš ga ne volit. A i zna znanje, stvarno mi je koma što odlazi...ne kužim da neko može bit ravnodušan u toj situaciji.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 23)