Balkan Juve thread (15 Viewers)

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725
Ah pa to je klasika. :D

Al ja naprosto ne mogu da vjerujem da nitko nije oduševljen Zakloniščem. Ja sam mislio da ću morat da uploadam sve albume što imam. Jugo-rock, pa di ćeš bolje. :D
Eeeeeehhhhhhh moj Vlatko...........bilo nekad....

vbPlaza->Bank->Withdraw (uzmi nekih 500 vcash)

Onda:

vbPlaza->Most sold-> Colored User Title

Upisi tamo koju boju hoces.

A user name ne mogu. To moze Dusan.
E hvala na objasnjenju, bas sam se pitao kako to ide. :tup:
A Dusan ovde ima ovlascenja kao Tito, moze sve covek.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Alo bre, Srbi! Di ste? :D

Trebam uslugu i nemojte da mi se pravite, već pomagajte. :p

Ko što svi već znamo, sutra idem na more, sredjena su kola BTW. :weee: I sada mi trebaju neke Cece, Dragane, Djoganiji i slično. Ono, pravi hitovi ali novijeg datuma molim lijepo. :D

Sada ako nemate biblioteku na svom laptopu da mi uploadate, onda mi recite neku stranicu gdje bih mogao skinut. Trebam cajke, cajke, cajke. Nije zbog mene majke mi, pičke to vole. :p

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Uh, jebem ti sunce, ovdje malo zapuha i ja se odmah prehladi. Grlo me steglo pravo, a i glava mi je jedno 5 kila teza :(

Vjerovatno mi trebaju i kakvi fini vitamini, i kao da gledam da Gio ima kakvu ideju :D

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

ANABELA - MOJ DRAGI, prolazi 100%

:D

Brate, ja ti ne mogu nesto pomoci. Ne slusam ja bas to djubre, a i kad slusam nije sa mog kompa, telefona il nesto slicno. :p

Mislim da imas ovde da skidas http://www.muzicki.net/ mada ja cesto koristim Lime Wire
Vidi ovo:
http://balkancharts.com/online/balkan_top_100.php

Top 100. :lol2:

Hvala, budem malo i ovu tvoju stranicu "prostudiro". :D

Uh, jebem ti sunce, ovdje malo zapuha i ja se odmah prehladi. Grlo me steglo pravo, a i glava mi je jedno 5 kila teza :(

Vjerovatno mi trebaju i kakvi fini vitamini, i kao da gledam da Gio ima kakvu ideju :D
Ti si isti ko ja. Sva sreća da idem na more, osjećam da me nešto prima. :D

Ja krkam Kompleks vitamina B i Selen, al to je više radi dermatološke prirode. U svakom slučaju uzmi neke vitamine C, samo nemoj pretjerat, hoće proljev od milja zvan "trčkalica" od toga. :D

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Vidi ovo:
http://balkancharts.com/online/balkan_top_100.php

Top 100. :lol2:

Hvala, budem malo i ovu tvoju stranicu "prostudiro". :D

Ti si isti ko ja. Sva sreća da idem na more, osjećam da me nešto prima. :D

Ja krkam Kompleks vitamina B i Selen, al to je više radi dermatološke prirode. U svakom slučaju uzmi neke vitamine C, samo nemoj pretjerat, hoće proljev od milja zvan "trčkalica" od toga. :D
Ma jooj ovdje je vrijeme uvijek luduo, nikad sredine, kad je suncano onda przi, a cim zadje za oblake mazija prava.

Ma znam da ne valja pretjerivati s vitaminima, uostalom kao ni sa cim drugim, otici cu u apoteku i vidjeti sta ce mi apotekar preporuciti.

A to dermatoloske prirode, je li imas ona ko' naslage kozi, ka perut nesto...

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Ma jooj ovdje je vrijeme uvijek luduo, nikad sredine, kad je suncano onda przi, a cim zadje za oblake mazija prava.

Ma znam da ne valja pretjerivati s vitaminima, uostalom kao ni sa cim drugim, otici cu u apoteku i vidjeti sta ce mi apotekar preporuciti.

A to dermatoloske prirode, je li imas ona ko' naslage kozi, ka perut nesto...
Vidi čovjek neki vidovnjak. :D

Da, imam Seboreični dermatitis. To su više ljuske na tjemenu, ne samo perut, te ako ti se peruta oko obrva preko zime, te iza ušiju, takodjer može biti crvenilo oko nosa, itd. Mene uglavnom jebe ta grda perut, pogotovo preko zime i općenito kada je promjena vremena..najgore je što ti šamponi pomažu, al nakon 2-3 mjeseca prestanu skroz i samo pogoršavaju stvar, pa to stalno treba mjenjat.

Takodjer imam laganu psorijazu(to ide uz seboreju) po laktovima, al to držim pod kontrolom trenutno sa Naftalan kremom.

Jebena stvar u svakom slučaju.

Imaš ti takvih problema? Nadam se da ne. :D

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Vidi čovjek neki vidovnjak. :D

Da, imam Seboreični dermatitis. To su više ljuske na tjemenu, ne samo perut, te ako ti se peruta oko obrva preko zime, te iza ušiju, takodjer može biti crvenilo oko nosa, itd. Mene uglavnom jebe ta grda perut, pogotovo preko zime i općenito kada je promjena vremena..najgore je što ti šamponi pomažu, al nakon 2-3 mjeseca prestanu skroz i samo pogoršavaju stvar, pa to stalno treba mjenjat.

Takodjer imam laganu psorijazu(to ide uz seboreju) po laktovima, al to držim pod kontrolom trenutno sa Naftalan kremom.

Jebena stvar u svakom slučaju.

Imaš ti takvih problema? Nadam se da ne. :D
Ma imam i ja tako nest slicno, ali ja jos nikada nisam otisao kod doktora za to. I meni se peruta po obrvama posebno i to crvenilo oko nosa mi zna pravo ici na zivce i iza usiju uvijek imam malo. Peruti nemam, ali valjda zbog zivaca volim da se cackam po glavi (posebno kad ucim) i struzem skroz male naslage.

Mada obrve su mi vrh, imam osjecaj da 3 sata bez prestanka mi moze ispadati "perut" :D

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 15)