Balkan Juve thread (28 Viewers)

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,512
Mislim da je i on iz Zemuna. :p

Neki lik, u zivotu ga nisam video. Poslao mi poruku upozorenja, ocaj. :D Izgleda je neki ludak.

Ja uvek nadjem neku ribu da muvam sto ne treba. :D
Ako je neka budala, onda imu kazes izvini brate, bjezi od te cure na kilometar i rijeseno. Bolje to nbego da te neko bezveze prebije ili izbode nozem (ovo drugo je kod nas pravo popularno).

P.S. I ja sam istetoviran i dizem tegove, jel to i mene svrstava u nagruvane budale? :p

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Dule, nemoj se zajebavat. Ako ti prijeti reci nisam i necu, iako jesi ili nisi. Bjez od toga. Ja sam se nekoliko puta uvuko u takva govna, a samo jednom da sam znao da je djevojka zauzeta. Prijetece poruke, pozivi, picke materine, malo to sjebe čovjeka...bog te mazo, imas osjecaj da te netko stalno prati. Ja sam na kraju ovom jednom (slagao) rekao da nisam nis napravio, ni da necu i da oprosti sto sam se umjesao. Ispo pička samo takva al je lik ohladio i reko nema frke, da nisam ja ni kriv vec ona...a ja mu pojebo trebu. OK je bit pička. :D Al najbolje ne ulazit u takva sranja, danas ubijaju ljude radi parkirnog mjesta.

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,991
Ako je neka budala, onda imu kazes izvini brate, bjezi od te cure na kilometar i rijeseno. Bolje to nbego da te neko bezveze prebije ili izbode nozem (ovo drugo je kod nas pravo popularno).

P.S. I ja sam istetoviran i dizem tegove, jel to i mene svrstava u nagruvane budale? :p
Izgleda da je stvarno ludak, vidi se...a i ona kako reaguje mogu da zamislim kako to ide. To se ne resava bez noza.

Ma nego nego je samo majmun.

Dule, nemoj se zajebavat. Ako ti prijeti reci nisam i necu, iako jesi ili nisi. Bjez od toga. Ja sam se nekoliko puta uvuko u takva govna, a samo jednom da sam znao da je djevojka zauzeta. Prijetece poruke, pozivi, picke materine, malo to sjebe čovjeka...bog te mazo, imas osjecaj da te netko stalno prati. Ja sam na kraju ovom jednom (slagao) rekao da nisam nis napravio, ni da necu i da oprosti sto sam se umjesao. Ispo pička samo takva al je lik ohladio i reko nema frke, da nisam ja ni kriv vec ona...a ja mu pojebo trebu. OK je bit pička. :D Al najbolje ne ulazit u takva sranja, danas ubijaju ljude radi parkirnog mjesta.
Brate nisu u vezi :D Al su bili i hoce valjda da se pomire. Ona se dopisivala samnom i sve al odjednom mi doslo ovo. Ti si bar umocio :D

Ma ja kad sam video izgoreo sam, bio sam crven 1 sat. Necu je smarati ali samo zato sto mi je rekla da ce se pomiriti...ko ga jebe. Ona zivi blizu, ne zelim da ga vidim...poludeo bi i na kraju bi ja krenuo, a ne on.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Izgleda da je stvarno ludak, vidi se...a i ona kako reaguje mogu da zamislim kako to ide. To se ne resava bez noza.

Ma nego nego je samo majmun.

Brate nisu u vezi :D Al su bili i hoce valjda da se pomire. Ona se dopisivala samnom i sve al odjednom mi doslo ovo. Ti si bar umocio :D

Ma ja kad sam video izgoreo sam, bio sam crven 1 sat. Necu je smarati ali samo zato sto mi je rekla da ce se pomiriti...ko ga jebe. Ona zivi blizu, ne zelim da ga vidim...poludeo bi i na kraju bi ja krenuo, a ne on.
A to što si ti uletio u onaj prozor od dva tjedna što su oni bili prekinuli, ne znači da nisu u vezi. :D

Zajebavam se, šta da ti kažem...ako ti je stalo do nje, skupi ekipu i u boj. :D Ako nije, reci zajebi i nek ju taj krkan isprebija jednog dana. Ako je nabildana, istetovirana budala ko Gogo, napravit će to prije il poslije. :D

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,512
Ja sam nedavno "imao" fight oko toga. Krenuo da parkiram paralelno na rikverc i haman uso kad mi se lola uvali. Ja mu pokusao da objasnim da ja tu parkiram kad on meni nes tipa jebi se ili sl. I jebga ja izadjem iz auta kad lik izleti s bejzbol palicom i put mene, hebga udario me u glavu i pokusao jos par puta ali sam se izmakao i tad dodje neki covjek i rastavi nas. Crnjak je sto se sve to desilo u drugom naselju ispred ulaza dje on zivi, pa citava bagra se skupila, siso mu i stari hoce da se tuce. Ali najveci fazon je sto lik ima jedno 30-ak godina i na zadjem sjedistu od auta vozio zenu i malo dijete (beba). Poslije kontam koji ludak moras biti da izlijeces da se tuces i da nosis bejzbol palicu dok ti je dijete tu. Ja sam fakat izasao samo iz auto nit sam kreno da se tucem nit ista...

Kad se sve smirilo zvao ja fino policiju i podigo prijavu, i nedavno ga vidio kaze da povucem prijavu jer ga policija proganja, htio opet da se tuce i kojesta, na kraju mi prijetio da zna dje zivim i sl. E vala tu sam mu rekao bujrum, fakat ga se ne boljim nego bezveze da imam belaj i nedo Bog kakve prijave nikako mi ne bi bilo dobro kao buducem advokatu...

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,991
A to što si ti uletio u onaj prozor od dva tjedna što su oni bili prekinuli, ne znači da nisu u vezi. :D

Zajebavam se, šta da ti kažem...ako ti je stalo do nje, skupi ekipu i u boj. :D Ako nije, reci zajebi i nek ju taj krkan isprebija jednog dana. Ako je nabildana, istetovirana budala ko Gogo, napravit će to prije il poslije. :D
Ma ona je ok i vec sam planirao sta da radim dok mi nije rekla ko je taj lik..tad sam se smorio.

Sada svaka devojka koja je 90-94god, voli bas takve likove. Nagruvane i te kao 'kriminalce' sto prave sranja svaki dan, a glupi su ko kurac.

Alen

Ѕenior Аdmin
Apr 2, 2007
53,941
- Šta znači: TU-TI-TU-TU-TU ?
- Bosanac naručuje dva čaja u sobi 222.
------------------------
Sin:
- "Tata, tata, a da li je istina što pišu u novinama da facebook zaglupljuje?"
Tata:
- "Šta, wtf, omg, jbt, lol!"
-------------------------
Čuvala baka sama na selu 2000 ovaca. Došla novinarka da napravi reportažu o tome pa pita baku:
- "Recite Vi nama kako uspevate da sami čuvate 2000 ovaca?"
Baka:
- "Pa ja ti to radim celog života, navikla sam ja na to."
Novinarka:
- "A koliko vam teži jedna ovca?"
Baka:
- "Crna ili bela?"
Novinarka:
- "Pa recimo bela."
Baka:
- "30kg."
Novinarka:
- "A crna?"
Baka:
- "Pa isto."
Novinarka:
- "Dobro, a koliko mleka daje jedna ovca?"
Baka:
- "Crna ili bela?"
Novinarka:
- "Pa recimo bela."
- "pa 2 litra."
- "A crna?"
- "Pa isto."
- "Dobro, a koliko vune od jedne ovce?"
- "Crne ili bele?"
- "Recimo crne."
- "3 kg."
- "A bele?"
- "Pa isto."
Prsne novinarka, vozi je baka.
Novinarka:
- "Pa dobro, koja je razlika između crnih i belih?"
Baka:
- "Pa bele su moje."
Novinarka:
- "A crne?"
Baka:
- "Pa isto."
-----------------------------------
Star ali dobar:
- Što je vrhunac španjolske sapunice?
- Kada Rodrigo sazna da je sam sebi majka...
---------------------------------
- Sprovodi se anketa pa pitaju Cigu šta misli o leukemiji?
- "Pa brate, o leukemiji mislim, sve najbolje brate, sve najbolje!"
---------------------------------
Plavuša se jada prijateljici:
- "Ah, trebam se naći s dečkom, ali sam potpuno zaboravila jel u 8:30 ili u 3:80!"

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,991
Jebote sad sam imao kolokvijum.

Sa predavanja i vezbi imam 14 bodova i na testu sam imao 40 od 60...fali mi jedan bod za sigurnu sesticu pred usmeni, sto inace pomaze dosta...i ne mogu da verujem, smorio sam se ko ker.

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,991
Muškarac i žena se voze liftom i na izlasku muškarac ženu nehotice laktom udari u sisu. Okrene se i počne se ispričavati šaleći se: - Gospođo, ako vam je srce mekano kao sisa, oprostit ćete mi? - Mladiću, ako je vama tvrd kao lakat, ja sam u sobi 307!

Pa jebote nije mi ni do smeha.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 28)