Balkan Juve thread (4 Viewers)

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,409
Ma covjek garant ima obaveza, a vala i dosadi malo, posebno kada dodje do naguravanja pa se covjeku mrsko peglat s likovima. Ja licno vise volim citati tu i tamo nego postati, to fakat radim rijetko, ono kad imam bas nesto za reci ili kada mi je dosadno. U drugom slucaju imam tendenciju ka valjanju gluposti...
 

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,409
Vlatko kako napreduje s onim programom, mislim osjetis li napredak?

Ja sam proslu sedmicu samo jedan dan trenirao (bio bolestan), ali sam zadovoljan programom, mozda nisam nabacio toliko misica (ili mi se cini) ali mi je stomak definitivno ravniji.

Nasao sam jos jedan pravo dobar program koji bih htio probati mozda iduci mjesec, ali problem je sto je na youtebe-u i ne pise koje vjezbe kada i kolko setova i ponavljanja. Da mi ga je kako naci napisanog.

 

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

    V

Ja se bližim već dva mjeseca otkad radim taj program i jako sam zadovoljan. Dobivam masu jer se stvarno pokušavam mučit sa kilažom, jedem puno ali nema sala previše i mišići idu gore. Probat ću doć do 90kg, sad sam na 185/86kg i onda malo na neku definiciju preć.

Čini se dobar program, full body, i s tim nemreš fulat. Što se tiče setova/ponavljanja, mislim da ti to ovisi o tvom cilju; masa što manje ponavljanja, 5-8, definicija, 12-15.
 

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,409
Ma ne znam frajer je navaljao previse vjezbi, treba to sve uraditi za jedno sat vremena i ostati ziv :D

Ma ostat cu i ja sad za sad na ovom istom kao i ti, samo cu se morati malo vise angazovati. Sad mi je malo problem jer treniram u kuci, a vlada mi gripozno stanje, plus managera igram i pokusavam da pocenm uciti :)
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 4)