E, ljudi, šta mislite da se otvori thread na balkanskim jezicima, za ovakve potrebe, da ne idemo u offtopic i da ne kršimo pravila? Arapi imaju svoj thread, što ne bi mogli i mi.
E, ljudi, šta mislite da se otvori thread na balkanskim jezicima, za ovakve potrebe, da ne idemo u offtopic i da ne kršimo pravila? Arapi imaju svoj thread, što ne bi mogli i mi.
Ja sam otvorio pre nekog vremena, onaj Albanac iz Kanade se usprotivio a Azzuri7 zatvorio posle desetak minuta, nije me ni pitao o čemu se tu radi. Ali ako stvorimo kritičnu masu mislim da neće biti problema.
I'm not falling for that , you're trying to provoke me to start swearing at you, so they don't allow us the Balkan thread, because we would swear too much.