Balkan Juve thread (13 Viewers)

OP
Marko

Marko

GhostDog
May 1, 2006
3,289
  • Thread Starter #21
    E, ljudi, šta mislite da se otvori thread na balkanskim jezicima, za ovakve potrebe, da ne idemo u offtopic i da ne kršimo pravila? Arapi imaju svoj thread, što ne bi mogli i mi.

Buy on AliExpress.com

V

Senior Member
    Jun 8, 2005
    20,110
    • V

V

E, ljudi, šta mislite da se otvori thread na balkanskim jezicima, za ovakve potrebe, da ne idemo u offtopic i da ne kršimo pravila? Arapi imaju svoj thread, što ne bi mogli i mi.
    A meni je sladje ovako kad ih sjebemo iznenada. :D

Al ajmo otvorit, samo zato sta arapi imaju. :D

Marc

Softcore Juventino
    Jul 14, 2006
    21,649
    Good idea, guys. We should have one thread just for us. I guarantee nobody could resist looking in it. :eyebrows:

But one exception is that Barkuss shouldn't be allowed there.

V

Senior Member
    Jun 8, 2005
    20,110
    • V

V

Ajde neka neko ode u hangout, open new thread, Balkan thread i to je to.

Ja ne mogu, kupujem pola Beograda preko interneta upravo. Dule bit cu ti komsija. :D

Dostoevsky

Tzu
    Administrator
    May 27, 2007
    88,978
    Jebote, tak sad vidio da je Dule iz Zemuna. Jesi sad promjenio lokaciju ili ti je prije pisalo Beograd?
    Ma jok.Prvo mi je pisalo Zemun,pa sam stavio BG pa sad opet Zemun.Nisam se selio.Ma isto ti je to...skoro.

Moze,moze.

Alen je to davno predlozio, ne znam shta su se moderatori dogovorili.
    Ma mora da je Alen nesto sjebao. :D

A meni je sladje ovako kad ih sjebemo iznenada. :D

Al ajmo otvorit, samo zato sta arapi imaju. :D
    :tup: :D

OP
    Marko

Marko

GhostDog
    May 1, 2006
    3,289
  • Thread Starter #31
    Ja sam otvorio pre nekog vremena, onaj Albanac iz Kanade se usprotivio a Azzuri7 zatvorio posle desetak minuta, nije me ni pitao o čemu se tu radi. Ali ako stvorimo kritičnu masu mislim da neće biti problema.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 13)