So cool. What’s your book about?
Ukratko, radi se o liku koji se probudio u nekom mestu koji ima nalik pakla, samo ne onog standardnog, vec neki bizarni svet izvrnutnih vrednosti (kao sadasnjica). Upoznaje dvoje koji ga vode, kao kod Kafke, i zamisao je bila da ide na sudjenje kod djavola. Ali inicijalnu ideju sam promenio i svelo se na to da u njihovoj pratnji obilazi to mesto i dozivljavaju avanture. Ima dosta satire, dosta tog bizarnog sveta i humora. Dijalozi su odradjeni nalik drami, i rekao bih da dosta toga moze da prodje za dramske elemente. Uz to, ima dosta simbolike i skrivenih stvari koji su ubaceni kroz neke parcice istorije i rat koji ce se voditi (igraju marionetama na tabli protiv djavola), dosta misterije i magle koja podseca na Pavica, pa sam i ukljucio citaoca i dao mu ulogu u knjizi na jedan dosta zanimljiv nacin na kraju knjige. Pisem ovako, lakse mi, jer je jako tesko da opisem knjigu i na srpskom, a kamoli na engleskom. I da, ima 203 strane tako da je i to okej, posto sam racunao da ce biti oko 150.
congratulations!
It's wonderful that you've written the book, I'm happy for you. I actually tried to write a book in the IT field, but after a while I got fed up with it. I'm thinking of writing an article and publishing it in journals.
It's wonderful that you've written the book, I'm happy for you. I actually tried to write a book in the IT field, but after a while I got fed up with it. I'm thinking of writing an article and publishing it in journals.