Balkan Juve thread (36 Viewers)

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725
Bog te, odem na mesec ipo do dva i Fred vec poceo da iskazuje svoje gej sklonosti na srpskom (hrvatskom)... pojavilo se i zensko koje zna fudbal (Lorena)... Dule na granici da postane fan Dinama zarad ljubavi....jedino sto je ostalo staro je da Alen i dalje pametuje. :D

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Da pitam ja vas nesto pametno :D

Jel ste isli nekad na Juve u Italiju? Zanima me koliko vas je kostalo sve? I koliko moze da kosta ako se ide samo na jedan dan (dan utakmice naravno).
Nisam nikad bio jel nemam s kim da idem. :(

Al znam da ima ovdje neka udruga, članarina oko 20€ godišnje, gdje se može za cca 100€ sa kartom i prijevozom sredit. Al mi je glupo tak na slijepo ici sa 10 ljudi koje ne znam.

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,978
To je extra kad se ide kao zajedno. Meni bi bio problem da se snadjem sa drugom da idemo samo npr. Znam da Italijani pojma nemaju Engleski :D

Mene drug tera da idemo na leto... tamo na pocetak sezone. Bas danas pricali i skroz slucajno dosli do te teme. I njemu ce valjda devojka tamo da studira pa kao usput i da je vidi... kao planovi tek.

Gledam autobuska karta (bar sam nasao na netu) ima npr. Beograd - Milano i kosta 9000 din. povratna. Sto mu dodje oko 90 eura sad. I karta za tekmu kosta oko, sta, 30-40? Gledam koliko bi mi otprilike kostalo da odem. A stvarno bi voleo iz vise razloga... em sto ce biti na novom stadionu em sto je verovatno zadnja sezona za Del Piera.

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725
To je extra kad se ide kao zajedno. Meni bi bio problem da se snadjem sa drugom da idemo samo npr. Znam da Italijani pojma nemaju Engleski :D

Mene drug tera da idemo na leto... tamo na pocetak sezone. Bas danas pricali i skroz slucajno dosli do te teme. I njemu ce valjda devojka tamo da studira pa kao usput i da je vidi... kao planovi tek.

Gledam autobuska karta (bar sam nasao na netu) ima npr. Beograd - Milano i kosta 9000 din. povratna. Sto mu dodje oko 90 eura sad. I karta za tekmu kosta oko, sta, 30-40? Gledam koliko bi mi otprilike kostalo da odem. A stvarno bi voleo iz vise razloga... em sto ce biti na novom stadionu em sto je verovatno zadnja sezona za Del Piera.
Kao prvo nije bas da Italijani nemaju pojma engleski, zapravo ne znaju verovatno lozaci, rovokopaci, drvoprereadjivaci, portiri i metalostrugari ali svakako da neki prosecan sloj stanovnika ima neko znanje. :) Ni u Srbiji ne znaju svi cak ni srpski jezik i pisu "neznam", "ne cu", "jer umesto jel i obrnuto"...itd... :snoop:

E sad sto se tice neke varijante prevoza moze se desiti da bude neka jeftinija avio-karta na relaciji Beograd-Malpensa (pogledaj http://www.flylowcostairlines.org/low-cost-airlines/flights-to-city-belgrade.html , moglo bi da pomogne).

Malo je nezgodno sto Torino i Milano nisu bas grad do grada ali svakako nisu na kraj sveta, a postoje tamo i jeftine vozne karte i za svega par desetina Eura mozes da se naputujes po Italiji.

Eto to bi bilo to Dule. :)

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,978
Ne pricam to cisto onako, jer bio sam tamo u srednjoj i dosta puta sam pokusao da pokrenem konverzaciju na Engleskom al nista od toga. Mozda sam samo baksuz :D

Meni bi bilo sta odgovaralo da je jeftinije, ne bi mi smetao ni autobus ni voz. Al vidim da je za bus oko 90e do Milana povratna valjda.

Lorena

Senior Member
Dec 11, 2010
1,366
Ja idem u Torinu u siječnju iduće godine :juventus:

Al i mene muče te skupe karte i prijevoz i ne znam kak mi je najbolje kupit kartu:shifty:

Alen,kak si ti kupio kartu za utakmicu? Preko interneta ili tam na dan utakmice?

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 36)