Balkan Juve thread (19 Viewers)

Alen

Ѕenior Аdmin
Apr 2, 2007
53,925
Ovaj Alen se stalno nesto buni, a nikad nece ovde da pise.

Izdajes Balkan. Al jebiga, nismo mi pametni k'o ti, odma okreno ledja. Ae mrs :D
V 430
Dule90 427
Oggy 237
Marko 157
Alen 144
soulslider 114
giovanotti 70

I am boycotting this stupid thread and when I write here I will write in English only.
Peasants!

I'm going with my western brothers. Fuck your peasant language.

Buy on AliExpress.com

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,988
V 430
Dule90 427
Oggy 237
Marko 157
Alen 144
soulslider 114
giovanotti 70

I am boycotting this stupid thread and when I write here I will write in English only.
Peasants!

I'm going with my western brothers. Fuck your peasant language.
Alooo, to s pocetka. Marko ima vise od tebe, a nije pisao vec godinu i po. :D

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Ma nije double. Mislija san i ja da je double. Magarac neki, tija nas jebat.
A ti jedva dočekao da ga malo poguraš. :D
Jel mi verujes da sam 3 puta u zadnjih nedelju dana radio sa vijacom HIIT i izvalio sam da mi je manji stomak dole. :tongue: Zlo.

Gledao sam jedan lik sta prica za to. Kaze podjednako dobro ko trcanje il voznja bicikla, ako ne i bolje. Plus mnogo lakse - al i dalje tesko.
Ma dobar je to HIIT, ne bi to boksaci radili. ;)

Al nisam to radio od osnovne, to mi je nekako ženskasto. Možeš komotno ubacit i hulahop nakon toga. Isto pravo dobar HIIT. :p
Otkud to da si ubacio malo dalmatinskog? :D
I mene iznenadilo. :D
Da si samo video kakvu je fotku izbacio Vlatko ovde, jedna el clasico SFRJ, sa tenkom, avionom i visecevnim bacacem, Titom i petokrakom all in one. :D
Sklonio posle, da ga ne deportuju iz drzave.
Mislim da je vidio Alen tu. :D

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,988
A ti jedva dočekao da ga malo poguraš. :D

Ma dobar je to HIIT, ne bi to boksaci radili. ;)

Al nisam to radio od osnovne, to mi je nekako ženskasto. Možeš komotno ubacit i hulahop nakon toga. Isto pravo dobar HIIT. :p
:lol2:

Da da, e kako bi ti sad doveo Tajsona da ti slomi vilicu, ta devojcica. :D

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725
Haha, jedna "mala" iz kraja. :p
Samo da ne bude "zlo". :D Odmah u akciju. Uzmes lepo aparat za pritisak , sretnes je i kazes:" Slusaj, od kad mislim na tebe nesto mi sa pritiskom nije u redu, ne dozvoli da me to dodtuce i da zbog toga zabatalim treninge, izmeri mi i uveri se." Ona izmeri i bude 130/80 i ona kaze "Pa sta kukas sve je u redu", a ti odgovoris:"Uhhh to je zato sto si mi ti blizu pa delujes lekovito."...... i stvar resena. :D

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 19)