Balkan Juve thread (39 Viewers)

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
89,239
Jel mi verujes da sam 3 puta u zadnjih nedelju dana radio sa vijacom HIIT i izvalio sam da mi je manji stomak dole. :tongue: Zlo.

Gledao sam jedan lik sta prica za to. Kaze podjednako dobro ko trcanje il voznja bicikla, ako ne i bolje. Plus mnogo lakse - al i dalje tesko.

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,540
Jel mi verujes da sam 3 puta u zadnjih nedelju dana radio sa vijacom HIIT i izvalio sam da mi je manji stomak dole. :tongue: Zlo.

Gledao sam jedan lik sta prica za to. Kaze podjednako dobro ko trcanje il voznja bicikla, ako ne i bolje. Plus mnogo lakse - al i dalje tesko.
Mislis na štrik?

I Vlatko uzivaj na moru i ne slusaj Duleta, sta on zna :p

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725
:D

Kako novog (starog) clana? Ko je bre to?
Dule, imam neku ideju da je to mozda double account, ali kako kad si ga ti nasao po adresi da je iz Egipta?
Povremeno mu ispliva odlican italijanski, a da li to moze preko google translate pojma nemam.

A i vidis ga kako je upucen u sve i svasta na ovom forumu, kao da je ovde od ranije.

Nego batali ti njega i reci sta ima novo po pitanju proteina? :D

Alen

Ѕenior Аdmin
Apr 2, 2007
54,128
Dule, imam neku ideju da je to mozda double account, ali kako kad si ga ti nasao po adresi da je iz Egipta?
Povremeno mu ispliva odlican italijanski, a da li to moze preko google translate pojma nemam.
Cudi me to sto neki clanovi , za koje je evidentno da su bas protiv Italije i svega sto je italijasnko ga podrzavaju bas u tim stavovima.
A i vidis ga kako je upucen u sve i svasta na ovom forumu, kao da je ovde od ranije.

Nego batali ti njega i reci sta ima novo po pitanju proteina. :D
Ma nije double. Mislija san i ja da je double. Magarac neki, tija nas jebat.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 39)