Balkan Juve thread (28 Viewers)

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Ma kakvi, od sutra se posvecujem skembi. A kad se vratim, možda čak i počnem neko trčanje i to. :eyebrows:

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725
Vlatko , imam jednog drugara koji je bio opako zaludjen teretanom...krece on put Crne Gore na more i nosi sa sobom torbe , a jedna teska kao slon...ja ga pitam:"Sta ti je bre ovo unutra", a on otvara i unutra 2 rucna tega od po 10kg i kaze:"Pa to da mi se nadje u toku dana." Ja u soku, zamisli lika koji nosi tegove na more...
...pa rekoh nadam se da neces ti tako da postupis. :p

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Vlatko , imam jednog drugara koji je bio opako zaludjen teretanom...krece on put Crne Gore na more i nosi sa sobom torbe , a jedna teska kao slon...ja ga pitam:"Sta ti je bre ovo unutra", a on otvara i unutra 2 rucna tega od po 10kg i kaze:"Pa to da mi se nadje u toku dana." Ja u soku, zamisli lika koji nosi tegove na more...
...pa rekoh nadam se da neces ti tako da postupis. :p
Ma jok, to možda Dule. :p

Al bez zajebancije, ako čovjek ide, ne znam, 2 mjeseca na more zašto ne? Jebi ga radi na tome, pa zašto da mu propadne. Al ako je odmor tjedan, dva, onda je pravo zabrijo. :D

giovanotti

ONE MAN ARMY
Aug 13, 2004
13,725
Ma jok, to možda Dule. :p

Al bez zajebancije, ako čovjek ide, ne znam, 2 mjeseca na more zašto ne? Jebi ga radi na tome, pa zašto da mu propadne. Al ako je odmor tjedan, dva, onda je pravo zabrijo. :D
Istina, isao je na 20 i nesto dana, ali opet...sto je mnogo mnogo je, pa i profi-bilder treba da ima godisnji odmor, a ne teretanas.

Haha, nemoj ti odma na mene da prebacujes nesereco. TI ces se na moru pipkati da vidis dal su manje grudi i ruke :D
Dule, ti bi na more poneo i pakovanje proteina....ukljucivao bi se povremeno da kaznis ovog novog (a starog clana) Dreamera i da upitas Oggy-a i Vlatka za neki novi i bolji program vezbi. :D

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Istina, isao je na 20 i nesto dana, ali opet...sto je mnogo mnogo je, pa i profi-bilder treba da ima godisnji odmor, a ne teretanas.
Ma to je ništa, to je čak i poželjno bar jednom godišnje, kao što kažeš i profićima i nama rekreativcima. Ali ono, na više od mjesec dana onda to može pravo oštetit napredak.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 28)