Balkan Juve thread (24 Viewers)

Alen

Ѕenior Аdmin
Apr 2, 2007
53,941
A nisu nas ovdje nikad učili. Al znam da je naopako N slovo I i da je P ustvari R. :D
Nas jesu, tebe nisu. :D

Ja i čitam i pišem. Ne samo srpsku, nego i bugarsku, makedonsku i rusku. Al to je profesionalno. Nije zbog toga što sam pametniji od vas. :D

Srpska ćirilica je laka. Makedonska isto.
Al' kod rusa i bugara je komplikovanije. Oni imaju slova:
щ = št
ю = ju
я = ja

I onda imaš one glupe jerove (ъ, ь) koje još uvik ne umijem koristit kad pišem. To ti je onaj glas izmedju T i R u trn, ili izmedju P i R u Prvi.

Buy on AliExpress.com

Alen

Ѕenior Аdmin
Apr 2, 2007
53,941

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,991
Je, Februar 2011- Oktobar 2011. To je plan. :D
Oo, pa lepo.

Uz malo srice moga bi dogurat do Zagreba: http://www.ffzg.hr/pov/pov2/index.php
Sad sam off the record clan katedre za starovjekovnu i srednjovjekovnu povijest u Splitu di minjam asistenticu koja nije udata i moze sebi priustit doktorat u ENG, Cambridge. :(
A kada bi upao u Zagreb jel bi bio asistent, a profesor tek kad doktoriras ili? Jel se vec kajes sto si se ozenio? :D

Ovde znam da svi profesori beze od osnovne i srednje skole, a ni drzavni fakluteti nisu neko zadovoljstvo, bar kako kazu. Bivseg razrednog sam pitao sto on ne ode negde i kaze da bi otisao da radi u neki Muzej ili tako nesto, al sad je kasno, a i za sve treba veza.

V

Senior Member
Jun 8, 2005
20,110
  • V

V

Jooj, Vlatko mi smo ovdje u ratu ucili cirilicu i vecina nas je zna.

Najsmjesnije mi je kad mi neko dodje kod staraca u antikvarnicu i trazi neku knjigu a mi ju damo na cirilici, a on ko' da je sidu dobio :wallbang:

Ne, fakat iako se ne koristi nigdje u svijetu niju je na odmet znati (ja ne znam pisanu cirilicu).
Normalno da nije na odmet znati, al jbg, evo mi je bio prvi put u zadnjih 5 godina da mi je trebala u životu. :D

Nas jesu, tebe nisu. :D
Moj buraz je bio zadnji "razred" titovih pionira. Sjećam se te ceremonije kao da je bilo jučer, makar sam imao valjda 5 godina. Baš sam ljubomoran na to. :D
Uz malo srice moga bi dogurat do Zagreba: http://www.ffzg.hr/pov/pov2/index.php
Sad sam off the record clan katedre za starovjekovnu i srednjovjekovnu povijest u Splitu di minjam asistenticu koja nije udata i moze sebi priustit doktorat u ENG, Cambridge. :(
O, pa fino, fino. Kad doguraš, fino mene ubaciš na fakultet, pa da i ja neke škole završim. Ne mora bit povijest, bilo šta. Ja sam samo malo lijen, treba me pogurat. :D

Alen

Ѕenior Аdmin
Apr 2, 2007
53,941
A kada bi upao u Zagreb jel bi bio asistent, a profesor tek kad doktoriras ili? Jel se vec kajes sto si se ozenio? :D
Ma ne. Mogu ja doktorirat i radit ka pas i jos necu biti red.profesor dok neko od njih ne ode u mirovinu. Placa je ok u svakom slucaju.
A ne kajem se vise. Navika :D

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,991
:D

Svidja mi se taj fakultet ali nisam ni mislio da upisem samo zato sto mi se ne svidjaju moguci poslovi. Ja bi poludeo kada bi predavao, od osnove do faxa, gde god. Bas mi se nekako to ne svidja. Biti asistent je ok ali opet zavisi do predmeta, al opet ne izgleda kao neki posao sto bi mogao duuugo da radis. Malo glupo da budes asistent i sa 50 godina. :D

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Ma asistenti rade tzv. prljavi posao koji profesori nece, tako da je u svakom slucaju bolje biti profesor, stavise smijesno je i pomisliti drugacije.

Oggy

and the Cockroaches
Dec 27, 2005
7,511
Normalno da nije na odmet znati, al jbg, evo mi je bio prvi put u zadnjih 5 godina da mi je trebala u životu. :D

Moj buraz je bio zadnji "razred" titovih pionira. Sjećam se te ceremonije kao da je bilo jučer, makar sam imao valjda 5 godina. Baš sam ljubomoran na to. :D

O, pa fino, fino. Kad doguraš, fino mene ubaciš na fakultet, pa da i ja neke škole završim. Ne mora bit povijest, bilo šta. Ja sam samo malo lijen, treba me pogurat. :D
Index II :D

Alen

Ѕenior Аdmin
Apr 2, 2007
53,941
:D

Svidja mi se taj fakultet ali nisam ni mislio da upisem samo zato sto mi se ne svidjaju moguci poslovi. Ja bi poludeo kada bi predavao, od osnove do faxa, gde god. Bas mi se nekako to ne svidja. Biti asistent je ok ali opet zavisi do predmeta, al opet ne izgleda kao neki posao sto bi mogao duuugo da radis. Malo glupo da budes asistent i sa 50 godina. :D
A što ti sad radiš?
Jedeš, ne jebeš... i što još?

Dostoevsky

Tzu
Administrator
May 27, 2007
88,991
Da znas da jedem, ali govna uglavnom. :p

Sta radim, nista, na faxu sam dosta... Dodjem ovde malo, ucim...sad mi krecu ispitni rokovi pa tek krece pakao.

Neki lik kreno da mi preti i tako... :D

Alen

Ѕenior Аdmin
Apr 2, 2007
53,941
Da znas da jedem, ali govna uglavnom. :p

Sta radim, nista, na faxu sam dosta... Dodjem ovde malo, ucim...sad mi krecu ispitni rokovi pa tek krece pakao.

Neki lik kreno da mi preti i tako... :D
Ah, mislija sam da nisi ni upisao fakultet. Ok je onda. Imas ti sto radit.
Tko ti preti?

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 24)