Balkan Juve thread (5 Viewers)

soulslider

Rregula sound
May 16, 2006
3,776
jebote život, ne mogu vjerovat da smo dobili švabe , brijo sam da ćemo ispušit ovu tekmu kad ono zajeb , idemo sad do polufinala , gazimo sve pred sobom

HRVATSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
OP
Marko

Marko

GhostDog
May 1, 2006
3,289
  • Thread Starter
  • Thread Starter #432
    Upravo se dovezo iz Klagenfurta i jebo te...kolko nas ima!! :D
    Ima nas više!:D

    SmileBam said:
    No one congrats us?
    Congrats for missed penalty!:D

    Opustošene kladionice u Hrvatskoj

    Velika fudbalska takmičenja veoma su riskantna za poslovanje kladionica. Promet se u odnosu na druge delove godine povećava, a ponuda koja je kladioničarima zanimljiva postaje oskudna. Ljudi se velikom većinom klade samo na ishode utakmica Evropskog prvenstva, što predstavlja opasnost za kladionice. Ako je mnogo iznenađujućih rezultata, kladionice jako profitiraju, ali ako je obrnuto gubici su ogromni. Velikog iznenađenja nije bilo na prvih 10 utakmica Eura, što znači da su prvih pet dana kladionice 'rasturene’.

    Iznenađenje se dogodilo u 11. dvoboju, kada je Hrvatska pobedila Nemačku. U svetu su kladionice na tom paru zaradile, ali u Hrvatskoj to nije slučaj. Visoki koeficijent na Hrvatsku (4 do 6) privukao je euforične Hrvate, koji su u velikom broju igrali na pobedu Vatrenih.

    Pobeda Hrvatske kladionicama je oduzela čak oko dva milona evra, a dosadašnji ukupni gubici zbog Eura su između 6,8 i 8 miliona evra. Računa se da se u proseku kladionici inače vraća oko 12 posto od svih uplata, što jasno govori kakav je ovo za njih udarac. Neke manje kladionice po završetku EP verovatno neće moći da nastave sa radom.

    Priredio/la: ČŽ
     
    OP
    Marko

    Marko

    GhostDog
    May 1, 2006
    3,289
  • Thread Starter
  • Thread Starter #437
    Što da ne, da pobegnem iz geta u EU!:p Još ako je negde na moru... Ili još bolje, na nekom ostrvu...:D
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 5)