Balkan Juve thread (8 Viewers)

The Arif

Senior Member
Jan 31, 2004
12,564
Dule, ovaj thread nije password protected, a Albanci s Kosova razumiju Srpski.

:D

I actually understand quite a lot of Serbian. Before the war here, I spoke Serbian fluently. But I forgot to speak almost completely, but I understand a lot.

About Dule, I understood everything he said, but I don't give a fuck what he says really. Talking shit about someone behind his back hoping he won't understand it is retarded enough for me. And surely his posts that contain only smilies are more entertaining to read. ;)

OP
Marko

Marko

GhostDog
May 1, 2006
3,289
  • Thread Starter #344
    Arif, nemoj da me shvatiš pogrešno, nisam Duletov advokat, ali mislim da ne moraš da braniš tamo nekog napaljenog klinca samo zato što je tvoje nacionalnosti.

The Arif

Senior Member
    Jan 31, 2004
    12,564
    Arif, nemoj da me shvatiš pogrešno, nisam Duletov advokat, ali mislim da ne moraš da braniš tamo nekog napaljenog klinca samo zato što je tvoje nacionalnosti.

Excuse me, but who have I defended? I never recall defending someone just because he's my nationality.

Again, sorry for my responses in English, but I already explained the reasons. :)

EDIT: And he's bitter because of my Lanzafame 'joke' and my thread about overrating our players. I already told him to put me on the ignore list if he didn't like my posts, and his reply was 'Whatever', only for him to come here and cry like a baby and talk shit about me in Serbian.

OP
    Marko

Marko

GhostDog
    May 1, 2006
    3,289
  • Thread Starter #346
    Excuse me, but who have I defended? I never recall defending someone just because he's my nationality.

Again, sorry for my responses in English, but I already explained the reasons. :)

EDIT: And he's bitter because of my Lanzafame 'joke' and my thread about overrating our players. I already told him to put me on the ignore list if he didn't like my posts, and his reply was 'Whatever', only for him to come here and cry like a baby and talk shit about me in Serbian.
    Dobro, tako mi se učinilo, albanci su poznati po tome da se drže zajedno.
    Ma nebitno, bitno da se razumemo, samo da te Alen ne banuje.:D
    A o zadnjem delu tvog posta, nisam znao za to, a i kako bi mog'o...

Kosta

The Eccentric
    Jul 16, 2006
    5,775
    Kako si uspeo zaboraviti pricati na jezik koji si jednom znao , e to nemogu da shvatim.

Desava se to i u Makedoniju , mora da je neka "epidemija" iz Kosova.

Necu da pretvorim ovaj topik u politicko prepukavanje , ali mislim da shvatash moje pitanje.

The Arif

Senior Member
    Jan 31, 2004
    12,564
    Kako si uspeo zaboraviti pricati na jezik koji si jednom znao , e to nemogu da shvatim.

Desava se to i u Makedoniju , mora da je neka "epidemija" iz Kosova.

Necu da pretvorim ovaj topik u politicko prepukavanje , ali mislim da shvatash moje pitanje.

Maybe because I didn't speak Serbian for a long time and therefore I forgot it?

Alen

Ѕenior Аdmin
    Apr 2, 2007
    53,963
    Ma reka sam vam, ako je svadja nek ostane tu. Nemojte se u drugim topicima vridjat oko neceg sto je tu pocelo.
    Jedva odrzavam ovaj topik u zivot. Ostalim se modovima i ne dopada to sto ne razumiju sto mi to tu govorimo. :)

OP
    Marko

Marko

GhostDog
    May 1, 2006
    3,289
  • Thread Starter #353
    Ma reka sam vam, ako je svadja nek ostane tu. Nemojte se u drugim topicima vridjat oko neceg sto je tu pocelo.
    Jedva odrzavam ovaj topik u zivot. Ostalim se modovima i ne dopada to sto ne razumiju sto mi to tu govorimo. :)
    Zajebavaš?

OP
    Marko

Marko

GhostDog
    May 1, 2006
    3,289
  • Thread Starter #358
    Imam jedan predlog: bilo da se zajebavamo, bilo da se vređamo na nacionalnoj osnovi, uvek bi trebalo da stavimo bar jedan veseli smajli na kraju posta da bi moderatori sa ne-balkanskog područja bili sigurni da je sve u redu.:jvefan:

Alen

Ѕenior Аdmin
    Apr 2, 2007
    53,963
    Imam jedan predlog: bilo da se zajebavamo, bilo da se vređamo na nacionalnoj osnovi, uvek bi trebalo da stavimo bar jedan veseli smajli na kraju posta da bi moderatori sa ne-balkanskog područja bili sigurni da je sve u redu.:jvefan:
    Dobra ideja, idiote glupi.
    :lol2:

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 8)