Balkan Juve thread (14 Viewers)

OP
Marko

Marko

GhostDog
May 1, 2006
3,289
  • Thread Starter #82
    Pa to bi bilo kršenje ljudskih prava, Arapi da imaju thread a mi sub thread ili šta već...:D

Jul 5, 2006
    6,698
    Thanks baby, depends, generally from internet, but there's always something that I want (or need) to adjust for my needs. If we're talking about sandals, for example, that was icon for Macintosh that I've found on the net and converted into .png image.
    yeah sandals and also the man with the gun you used before was cool,too:rulz:..***..

Dostoevsky

Tzu
    Administrator
    May 27, 2007
    88,980
    Pa da počnemo. :D

Imao sam pre neki dan dojavu na Flamengo 1 protiv Santosa.Kvota bila oko ~2.10 a kasnije pala kada sam otišao do kladionice kvota bila 1.5 :tdown:

Tako da ako imate neke dojave vi recite,kladionica mi je blizu pa mogu da otrčim. :D

V

Senior Member
    Jun 8, 2005
    20,110
    • V

V

:D

Jack je valjda nesto pre pricao kako ce otvoriti Balkan Juve ali sub forum(nesto valjda kao ono Italijansko),a ne thread.Sta bi od toga?
    Ma sta ce nam, i ovo nam je previse, pa nema nas toliko.

Imao sam pre neki dan dojavu na Flamengo 1 protiv Santosa.Kvota bila oko ~2.10 a kasnije pala kada sam otišao do kladionice kvota bila 1.5 :tdown:

Tako da ako imate neke dojave vi recite,kladionica mi je blizu pa mogu da otrčim. :D
    Ja ne moram ni da otrcim, samo liftom se spustim.

Evo ti tip za veceras, finale CL, x ko kuca. ;)

OP
    Marko

Marko

GhostDog
    May 1, 2006
    3,289
  • Thread Starter #93

A jel si i Prediction Game igrao preko dojava?:lol:

V

Senior Member
    Jun 8, 2005
    20,110
    • V

V

I kinda get what Dule said.You said something along the lines of 'if there's an Italian subforum,why can we have a croatin forum?Lets talk to Jack'

rite?:D
    You forgot the part where he said; Jack is an ass. :D

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 14)