Attention geeks! Your help is needed! :D (1 Viewer)

Tom

The DJ
Oct 30, 2001
11,726
#1
As I have alluded to in a couple of threads, I have some weird problems posting any kind of picture from my PC. When I view the picture on my computer, it is fine, but then when I post it, it becomes all screwed up and weird.

This even happens when I copy pictures others have posted on to my hhard disk, then re-post them! I have no idea what is the problem, and would be eternally grateful if any of you could help! thanks!
---------------------------------------------------

here's an example..its supposed to be a picture of holly valance ;)
 

Buy on AliExpress.com
OP
Tom

Tom

The DJ
Oct 30, 2001
11,726
  • Thread Starter
  • Thread Starter #2
    and here is a screenshot of my all conquering sampdoria team on championship manager
     

    *aca*

    Senior Member
    Jul 15, 2002
    869
    #3
    You shold have replaced "geeks" with Alex in the thread title :D

    LIke that you would get his atention immidiately :D
     
    OP
    Tom

    Tom

    The DJ
    Oct 30, 2001
    11,726
  • Thread Starter
  • Thread Starter #4
    :D good thinking!

    but he said he didn't know what the problem was!!! :eek::shocked:;)

    so I was hoping for some other geek with even more knowledge..if such a person exists!!
     

    *aca*

    Senior Member
    Jul 15, 2002
    869
    #6
    Alex doesnt know?:confused::devil:

    :D

    In any case, do you have anti-virus or some sort of programm that is running constantly and could affect data transfer?

    although, even if this is the case, i dont think i could hel much, but it looks like the problem is in transfering data.
     
    OP
    Tom

    Tom

    The DJ
    Oct 30, 2001
    11,726
  • Thread Starter
  • Thread Starter #7
    ++ [ originally posted by DaJuve ] ++
    What format are those pics in?
    jpg..the other formats are too big for the attachment size limit!

    yes, aca I got some kinda antivirus thingy..I'll try switching it off and posting again in a minute
     
    OP
    Tom

    Tom

    The DJ
    Oct 30, 2001
    11,726
  • Thread Starter
  • Thread Starter #11
    ok the antivirus is not the problem, as seen by that terrible picture above :D

    I have internet explorer 6, Ali
     

    Ali

    Conditioned
    Contributor
    Jul 15, 2002
    15,955
    #12
    One way of corrupting a phot would be to open it using a wrong program but am assuming you didn't do that.
    Damn this is tough ..... let me think :D
     
    OP
    Tom

    Tom

    The DJ
    Oct 30, 2001
    11,726
  • Thread Starter
  • Thread Starter #13
    well here proves that I haven't got to use any wrong programme and it still doesn't work!!

    here is one of your safari pics..I just copied it to my computer..and here it is again :D
     
    OP
    Tom

    Tom

    The DJ
    Oct 30, 2001
    11,726
  • Thread Starter
  • Thread Starter #14
    aah man where is the weird light blue bit this time? :D

    ok so this time it just decided to fuzz your picture up a bit so you can't tell what its suppposed to be!

    :wallbang::D
     
    OP
    Tom

    Tom

    The DJ
    Oct 30, 2001
    11,726
  • Thread Starter
  • Thread Starter #16
    erm, its called 'windows picture and fax viewer'

    apart from that, I've only got ms paint, and another programme to re-size pictures
     
    OP
    Tom

    Tom

    The DJ
    Oct 30, 2001
    11,726
  • Thread Starter
  • Thread Starter #18
    ++ [ originally posted by DaJuve ] ++
    Do you have Microsoft Photo Editor?
    no, don't think so :redface:

    but surely i don't need any of these programmes to be able to post a picture properly!? :confused:
     

    Ali

    Conditioned
    Contributor
    Jul 15, 2002
    15,955
    #19
    I know but if you had an alternative you could use it so that we can troubleshoot and maybe identify the problem. We need to rule out 'windows picture and fax viewer' as the cause of your problem. :)
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)