Fake Melo
Joined

Last seen

Profile posts Latest activity Postings About

 • Missed you my main man Mellon. :heart:

  Yea, got banned just before Christmas. Had few infraction points already and told Badass that I will travel where ever he lives and kill him for being so God damn stupid. Made 5 new accounts, most of them were banned too before mods got bored of that shit and took me back. :D

  Been here and there? Are you dealing drugs or what the fuck. :P
  Wassup Faker?

  You haven't been around that much lately. At some point last year I thought that you had left for good.
  Det tror jeg stemmer dårlig. Du må nesten sjekke det opp, men jeg har alltid vært av den oppfatning av at fotballreglene er universelle, og at de gis af FIFA og UEFA. Hensynet til regelensartethet og til sporten selv tilsier jo at det skal være ett sett med regler på tvers av de europeiske ligaene. Jeg ville bli svært forundret om det var flere sett med regler over landegrensene. Henger ikke på grep.
  Vet as...

  Hater fotball når det blir sånn her. Heldigvis er det ganske sjeldent at ting er SÅ jævlige. Har ikke vært så forbannet etter en kamp siden Delneri-tiden.
  Ny trener pleier å være et farlig omen ja. Og de skal sikkert gi "alt for Garrone" også, eller noe slikt. I tillegg har du jo Genoas supporter-twinning med kuene (Torino), så det er jo det jævla anti-Juve opplegget også med disse folka.

  Men ja, å ha Conte beroliger :)
  Grazie!

  Nervøs foran kampen. Det er så typisk at Genoa gir alt mot Juve. Og kanskje enda mer typisk at de skal klare å ta en pinne nå som de er i såpass dårlig form. De har det med å ta ut sitt beste mot oss, de jævlene. Rent objektivt sett så SKAL vi ta 3 pinner i kveld, og vi bør helst gjøre det mot Chievo også. Så kommer det noen virkelig skjebnekamper mot Viola, Roma og "seriefinale" mot Napoli, før det blir Siena hjemme. Med et slikt program, så mener jeg at et Genoa i dårlig form SKAL slås og at det er en liten skandale om det ikke skjer i kveld.

  Det er dessuten hjemmebane.
  Yo. Jeg er ikke helt i slag i dag amico, så jeg blir å se den hjemme. Sier fra neste gang jeg stikker nedover. Sorry :\
  Samme for meg egentlig. Kan godt møtes litt før matchen hvis dere har lyst. Eller like opptil, det kan være opp til dere. Alt fra 20:00 og utover funker bra for meg.
  Høres bra ut :)

  Min faste Juve-makker er i familieselskap i morra, så jeg drar nok dit alene. Og de andre jeg har pleid å se match med drar nok til Katedralen. "Juvegjengen" er litt splitta nå, fordi det er en juventino som nå driver Katedralen, og mange vil støtte ham. Men personlig synes jeg det er veldig ghey der. Sånn "diner"-følelse når man ser kamp, med mange ikke-fotballinteresserte i lokalet. På Bohemen er det mer liv og røre, alle digger fotball og skriker og gaper, + at Bohemen var helt utrolig kule i Serie-B tiden. Sendte faen meg alle kampene, og anstrengte seg for å gjøre det også. Hadde til og med som en egen agenda på generalforsamlingen etter at vi rykka ned: "Hva gjør vi med Juvegjengen?" Lol. Elsker det stedet.
  Anelka... :sergio:

  Det her er ille. Virkelig ille.

  Klar for Bohemen i morgen?
  I'm still fucking broke...probably drank all the money that I made. :lol:
  Was way too busy during the summer, was working 24/7. Construction business is slowing down for the winter so I finally have some time for myself...and ofcourse I waste my time hanging in here. :lol:

  Got into a school but didn't go there, decided to work instead. That was probably the dumbest thing I've ever done. :sergio:
  Mailet VG, Dagbladet og Aftenposten nettopp. De er bare nødt til å skrive noe om Del Piero og Juve idag. Noe annet hadde vært helt uholdbart. Har du mulighet til å sende inn nyhetstips til dem du også? To er bedre enn en. Er vi heldige, så er vi ikke de eneste heller. Spesielt VG har vært skandale denne sesongen. Kun Zlatan-lesestoff.
 • Loading…
 • Loading…
 • Loading…