The Türkic Thread (19 Viewers)

OP
Elvin

Elvin

Senior Member
Nov 25, 2005
36,923
  • Thread Starter #46
    Türkic nedir :D baslik pek olmamis. Burada bir cok turk varmis yaw kendimi evde gibi hisettim.
    Turkish olsa sadece Turkiye Turklerinin forumu sayilmish oluyor, amma Turkic tum Turk kokenli kardesler icin.

Now soap it :D

Jul 2, 2006
    19,433
    Yeni teknik direktörümüz hayırlı olsun.Ranieri'yi aratmaz :D

Türkic nedir :D baslik pek olmamis. Burada bir cok turk varmis yaw kendimi evde gibi hisettim.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Turkic_peoples

Kazakhs, Tatar, Kyrgyz, Turkish people, Turkmen, Uyghur, Uzbeks and as well as past civilizations such as the Xiongnu, Huns, Bulgars, Kumans, Avars, Seljuks, Khazars, Ottomans and Timurids.

Marko

GhostDog
    May 1, 2006
    3,289
    Geldi, gelecek, gelmeyecek derken Diego transferinde son somut adım atıldı. Torino'da bulunan Brezilyalı oyuncu siyah-beyazlı kulüple beş yıllık sözleşme imzaladı ve Werder Bremen'le çıkacağı son maç için Almanya'ya geri döndü.

Snoop

Sabet is a nasty virgin
    Oct 2, 2001
    28,186
    Eℓvin;2007282 said:
    Turkish olsa sadece Turkiye Turklerinin forumu sayilmish oluyor, amma Turkic tum Turk kokenli kardesler icin.

Now soap it :D
    Bozkurt fanatigisin sen dimi? bozkurtlarin hayali "Turkic" konusan milletleri birlestirmek, manyahlar :D

:snoop:

Kayo

Junior Member
    Mar 18, 2007
    435
    Kazakhs, Tatar, Kyrgyz, Turkish people, Turkmen, Uyghur, Uzbeks and as well as past civilizations such as the Xiongnu, Huns, Bulgars, Kumans, Avars, Seljuks, Khazars, Ottomans and Timurids.
    Arkadaslar ben turk ailesinden gelen insanlari biliyorum, ama burada simdiye kadar gördugum herkez turkce konusuyor. Ben azeri kardeslerimizi bile bazen cok iyi anlamiyorum, bide kazaklari filan anlayacagmi hic sanmiyorum. Onlarin konusdugu turkce cok farklidir yani ondan benim biraz komigime geldi.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 19)